Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Emilko, moge opisac czego szukam a jak Wam, gdzię, cos wpadnie w oko do ewentualnie dacie mi cynk.

Jest taka jedna kuchnia, która rozwaliła mnie na maksa.

Wiele elementów nie moich ale ogólny klimacik jak najbardziej mój.

Własnie w tej kuchni są fronty które bym chciała.

Poczekaj chwilkę.

Poszukam zdjęć tej kuchni bo była wklejana na naszym forum.

Lece szukać...

MAM !!!! :p

Chodzi mi o zupełnie gładkie i proste fronty szuflad i proste bez żadnych ornamentów ramiakowe fronty szafek.

Kolor ten lub ciemniejszy ale coś pomiędzy szarością przez antracyt do czerni w macie.

kuchnia 1.jpg

kuchnia 2.jpg

kuchnia 3.jpg

kuchnia 4.jpg

kuchnia 5.jpg

No boś sołtysową ;)

Po wczorajszym troszke bola mnie kości dupne :( ale gleby nie zaliczyłam choc nie powiem, kilka razy było blisko.

Moje dzieci czule mnie wspierały drąc sie na cała ulicę: Mamo, ale cienka jesteś...Jeździsz gorzej niz ja, mama boi sie skręcac, mama boi sie skrecać...Mamo potrzymam cię...z drogi bo mama jedzie i nas przejedzie...

Kochane...BACHORY !!! :mad:

noooooo boska ta kuchnia :o:o:o:o a patrzyłaś te fronty drewniane w ikea, przemalować je można :)

WIEM !!! :lol2:

no dobra sprawdziałam, szuflady tam mają rameczki takie jak drzwiczki.

WIEM !!! :lol2:

Przecież pisałam, ze nie maja tego czego szukam.

Hurtem będe pisać :mad:

Spokojnie :) z tymi traumami. Na rower wsiadłam po 20 latach i myślałam, że fiknę zanim pedał nacisnę. A teraz śmigam po okolicy.

Ze schodów kilka razy na tyłku zjechałam. Mam wyrobiny odruch, czuję że lecę, to siadam na d..., albo padam na czworaki :p Zależy, w ktorą stronę idę i gdzie mnie ciągnie.

Myślę na twoją kuchnią, ale tak bardziej szczegółowo i uwzględniając twoje chciejstwa.

Podzieliłaś poddasze, to pokaż, co wykombinowałaś.

Z obrazkami na forum mam nadal bz, więc krewa i jak chcecie, żebym w jakichś obgadywaniach uczestniczyła, to proszę wstawiać od razu powiększone, albo wysyłać mailem. Albo wołać mnie mailem, żebym zajrzała. Sama nie wiem. Nie mam czasu przegrzebywać się przez listę subskrybcji. To jest upierdliwe.

Trzask prask i po wszystkim, jak mawiał dziadek Jacek Poszepszyński.

Forum moim zdaniem stanęło pod ścianą, bo za długo już trwa to „naprawianie”. Nałożyły się prawdopodobnie wszystkie błędy, jakie w ciągu lat były poprawiane metodą łatania dziur. Teraz, żeby zaczęło działać normalnie, to pewnie informatycy-programiści, będą musieli wszystkie skrypty napisać na nowo i dostosować je jeden do drugiego. Potężna praca do wykonania na żywym „ciele”, na dodatek wypchanycm jak balon danymi. Istnieje wobec tego możliwość, że wiele danych w wyniku działania panów zostanie utraconych.

Bardzo jestem ciekawa wyniku.

Dla mnie brak powiadomień to kompletny klops. Przeszkadza mi jak mało co.

Pestko, Ja w ogóle nie korzystam z powiadomień.

Wchodze na forum, loguje się i klikam w ustawienia.

Odpala mi sie lista subskrybowanych watków, ale tylko tych na których cos sie obecnie pisze.

Pamietam gdzie cos skrobnełam i wchodzę zeby sprawdzic kto i co do mnie napisał.

Te w których nic nie pisałam, ale tez toczy sie dyskusja odwiedzam również.

I tyle :)

Wstawię tę kuchnię dużą. Pamiętam, ze się ślinisz na jej widok. To zresztą też moja ulubiona czarna :) Ale mam też kilka innych z ciekawymi frontami i ustawieniem sprzętów, więc poleci kilka postów

FK1.jpg

FK3.jpg

FK2.jpg

FK4.jpg

FK5.jpg

A teraz na rzucie parteru pokaże o co mi chodzi.

[ATTACH=CONFIG]359017[/ATTACH]

Zastanawiałam sie tez nad tym, czy dało by rade wyprostowac ostatni kawałek biegu schodów, ale az sie boje zaproponowac to mężowi, który na wszystkie zmiany reaguje spojrzeniem zatrzymujacym mi krążenie :sick:

NIE wyświetla się :( Tylko cyferki. Coś poszkapiłaś. Brak kliknięcia w odpowiednich miejscach potwierdzającego załączanie pliku. Tzw. załącznik nieokreślony.

Mari dowiem się, co z tymi frontami, bo będę MIEĆ identyczne w szatni i spiżarce, tylko lakierowane na biało. tylko muszę mojego stolarza dorwać, który to zleci wykonanie drugiemu stolarzowi, albo każe mu samemu zakupić osprzet i niech sam źeżbi,bo jeszcze mam do umeblowania pralnie i pracownie tymi właśnie frontami :lol2: