marimag 22.06.2016 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Tak.w BRW jest dokładnie ten wzór i kolor o który mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 pokaż te fronty jak namierzysz, może uda się znaleźć producenta, albo stolarza, który takie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Emilko, moge opisac czego szukam a jak Wam, gdzię, cos wpadnie w oko do ewentualnie dacie mi cynk. Jest taka jedna kuchnia, która rozwaliła mnie na maksa.Wiele elementów nie moich ale ogólny klimacik jak najbardziej mój.Własnie w tej kuchni są fronty które bym chciała. Poczekaj chwilkę.Poszukam zdjęć tej kuchni bo była wklejana na naszym forum. Lece szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Spokojnie z tymi traumami. Na rower wsiadłam po 20 latach i myślałam, że fiknę zanim pedał nacisnę. A teraz śmigam po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 MAM !!!! Chodzi mi o zupełnie gładkie i proste fronty szuflad i proste bez żadnych ornamentów ramiakowe fronty szafek. Kolor ten lub ciemniejszy ale coś pomiędzy szarością przez antracyt do czerni w macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 To nie wlazło do poprzedniego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 noooooo boska ta kuchnia :o:o:o a patrzyłaś te fronty drewniane w ikea, przemalować je można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 no dobra sprawdziałam, szuflady tam mają rameczki takie jak drzwiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 ja takie fronty będę robić u stolarza niedługo, dowiem się ile będą kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 No boś sołtysową Po wczorajszym troszke bola mnie kości dupne ale gleby nie zaliczyłam choc nie powiem, kilka razy było blisko. Moje dzieci czule mnie wspierały drąc sie na cała ulicę: Mamo, ale cienka jesteś...Jeździsz gorzej niz ja, mama boi sie skręcac, mama boi sie skrecać...Mamo potrzymam cię...z drogi bo mama jedzie i nas przejedzie... Kochane...BACHORY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 noooooo boska ta kuchnia :o:o:o a patrzyłaś te fronty drewniane w ikea, przemalować je można WIEM !!! no dobra sprawdziałam, szuflady tam mają rameczki takie jak drzwiczki. WIEM !!! Przecież pisałam, ze nie maja tego czego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 no ale szuflady można sobie już samemu dociąć nawet w casto z płyty meblowej - przecież one mają być gładkie, a drzwiczki ramkowe już masz w Ikea i to drewniane a nie z płyty paździochowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Hurtem będe pisać Spokojnie z tymi traumami. Na rower wsiadłam po 20 latach i myślałam, że fiknę zanim pedał nacisnę. A teraz śmigam po okolicy. Ze schodów kilka razy na tyłku zjechałam. Mam wyrobiny odruch, czuję że lecę, to siadam na d..., albo padam na czworaki Zależy, w ktorą stronę idę i gdzie mnie ciągnie. Myślę na twoją kuchnią, ale tak bardziej szczegółowo i uwzględniając twoje chciejstwa. Podzieliłaś poddasze, to pokaż, co wykombinowałaś. Z obrazkami na forum mam nadal bz, więc krewa i jak chcecie, żebym w jakichś obgadywaniach uczestniczyła, to proszę wstawiać od razu powiększone, albo wysyłać mailem. Albo wołać mnie mailem, żebym zajrzała. Sama nie wiem. Nie mam czasu przegrzebywać się przez listę subskrybcji. To jest upierdliwe. Trzask prask i po wszystkim, jak mawiał dziadek Jacek Poszepszyński. Forum moim zdaniem stanęło pod ścianą, bo za długo już trwa to „naprawianie”. Nałożyły się prawdopodobnie wszystkie błędy, jakie w ciągu lat były poprawiane metodą łatania dziur. Teraz, żeby zaczęło działać normalnie, to pewnie informatycy-programiści, będą musieli wszystkie skrypty napisać na nowo i dostosować je jeden do drugiego. Potężna praca do wykonania na żywym „ciele”, na dodatek wypchanycm jak balon danymi. Istnieje wobec tego możliwość, że wiele danych w wyniku działania panów zostanie utraconych. Bardzo jestem ciekawa wyniku. Dla mnie brak powiadomień to kompletny klops. Przeszkadza mi jak mało co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Wszystko sobie mozna tylko jak to bedzie wyglądało ??? ( pytanie retoryczne) Zapomniałam dodac, ze fronty maja byc w lakierze. Zadne tam okleiny !!! Miałam i dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Pestko, Ja w ogóle nie korzystam z powiadomień. Wchodze na forum, loguje się i klikam w ustawienia. Odpala mi sie lista subskrybowanych watków, ale tylko tych na których cos sie obecnie pisze. Pamietam gdzie cos skrobnełam i wchodzę zeby sprawdzic kto i co do mnie napisał. Te w których nic nie pisałam, ale tez toczy sie dyskusja odwiedzam również. I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Wstawię tę kuchnię dużą. Pamiętam, ze się ślinisz na jej widok. To zresztą też moja ulubiona czarna Ale mam też kilka innych z ciekawymi frontami i ustawieniem sprzętów, więc poleci kilka postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 A teraz na rzucie parteru pokaże o co mi chodzi. [ATTACH=CONFIG]359017[/ATTACH] Zastanawiałam sie tez nad tym, czy dało by rade wyprostowac ostatni kawałek biegu schodów, ale az sie boje zaproponowac to mężowi, który na wszystkie zmiany reaguje spojrzeniem zatrzymujacym mi krążenie NIE wyświetla się Tylko cyferki. Coś poszkapiłaś. Brak kliknięcia w odpowiednich miejscach potwierdzającego załączanie pliku. Tzw. załącznik nieokreślony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Mari dowiem się, co z tymi frontami, bo będę MIEĆ identyczne w szatni i spiżarce, tylko lakierowane na biało. tylko muszę mojego stolarza dorwać, który to zleci wykonanie drugiemu stolarzowi, albo każe mu samemu zakupić osprzet i niech sam źeżbi,bo jeszcze mam do umeblowania pralnie i pracownie tymi właśnie frontami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 ahhhhhh piękna ta kuchnia, to są typowe fronty jakie robią sobie amerykanie, wszędzie je widuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 I lampa Nadal Ci się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts