Emila3000 22.06.2016 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 srebrne baletki na zakończenie roku szkolnego ujdą czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 o kuźwa. LAMPA :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Pestko, nie wiem co sie porobiło z tym wklejaniem. Nie wiem jak zrobic duze zdjęcie Kiedys tylko duze mi sie wstawiały, teraz robie to dokładnie tak samo i dupa blada. Srebrne baletki ???? A czemu nie Walic system LAMPA BOSKA WIEM WIEM WIEM !!!! Nadal mi sie podoba choc juz nieco skreciłam z lewo z koncepcja bo nie moge dostac podzespołów do zrobienia sobie takiej a u nas NIE MA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Druga próba wklejenia foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 może Zorkiemu pokazać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 W razie czego wysyłam ci to Pestko mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Projekt Jessici Helgerson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Poszło a ja ide do kuchni. Odezwe się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 plan widać, ale to ściana nośna musisz pogadać z jakims kontruktorem czy można ją ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Mam, doszło. Możesz wywalić ścianę, ale musi zostać słup i trzeba zrobić podciąg (niebieskie), jeśli to jest ściana nośna, czego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Robiła takie coś Anitka89 u siebie między kuchnią a salonem i między kuchnią a przedpokojem. Czyli do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Mari a bieg schodów zostaje bez zmian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Pestko a możesz wkleić.tu zdjęcia tych anitkowych rozpierduch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Nad biegiem bym chętnie popracować. Żeby chociaż spocznik byl ale tu się nie da bo masz też i schody w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 22.06.2016 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Kurde, dziewczyny jak mnie dziś muli... normalnie popijam kawę, a gały mi się same zamykają Mari, czy ja dobrze doczytałam - dostałaś klucze!? Piękna ta czarna kuchnia... ja się nie mogę zdecydować - białe czy czarne - na szczęście na etapie koncepcji to se mogę pozwolić na niezdecydowanie Co do BRW i IKEA - co do jakości i cen za meble to są mz dość zbliżone... Ani jedno ani drugie dupy nie urywa, ale swoją rolę spełnia... Wiadomo, że jak chce się mieć coś solidnego, na lata, a do tego szyte na miarę to będzie trochę kosztowało... Mam mebelki kupowane w obu sklepach i wszystkie się zużywają... Z ciekawostek: zamówiłam w necie pilnik do pięt z scholla... Najpierw dostałam uszkodzony, a po uwzględnieniu reklamacji przysłali mi jakąś chińską używaną podróbę - no kurna... farsa jakaś!!! Jak załatwię sprawę do końca to napiszę co to za sklep - nie polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Baraton a może jak u mnie biało-czarna kuchnia? a sprawa pilnika :wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Co to za ohyda ??? Dobrze, ze nie zamówiłas sobie depilatora bikini bo jak by ci przysłali uzywany z łoniakami wystajacymi z ostrza to nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 22.06.2016 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Noszzz kurde - szlag mnie trafił jak wyjęłam z pudełka sprzęt... upaćkany jakąś wazeliną czy innym kremowobiałym smarowidłem - próbek do analizy nie brałam, bo dodatkowe koszty związane z przesyłką do reklamacji, a teraz do zwrotu i tak podniosły mi ciśnienie sprzęt jest porysowany - używany intensywnie mojej szwagierki jest w lepszym stanie.... baterie ktoś chyba dłutem wydłubywał no i co do oryginalności/ jakości tego sprzętu mam wątpliwości - gumowana antypoślizgowa rączka (w oryginale) jest z gładkiego, błyszczącego plastiku.... :mad: Emila - też o łączeniu kolorów myślałam... tylko tu znowu mam kłopot: ma być czarno-biała, czy biało-czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.06.2016 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 ale dzialał chociaż? działał! to "dobrą zmianę" ci zrobili w sklepie :rotfl: u mnie kuchnia jest ciemna z białymi dodatkami i bieloną wyspą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Zaraz poszukam Anitkowego. Póki co wstawię coś kuchennego, bo mnie korci Bardzo fajne rozwiązanie bez wysokiejzabudowy, a jednak nie trzeba ryć nosem po podłodze jaksię z piekarnika korzysta Samo drewno i to lite, żadna podróba. Mam więcej zdjęć tej kuchni i domu jakbyście chciały zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts