Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pestko, nie wiem co sie porobiło z tym wklejaniem.

Nie wiem jak zrobic duze zdjęcie :(

Kiedys tylko duze mi sie wstawiały, teraz robie to dokładnie tak samo i dupa blada.

Srebrne baletki ????

A czemu nie :)

Walic system ;)

LAMPA BOSKA WIEM WIEM WIEM !!!!

Nadal mi sie podoba choc juz nieco skreciłam z lewo z koncepcja bo nie moge dostac podzespołów do zrobienia sobie takiej a u nas NIE MA !!! :mad:

Kurde, dziewczyny jak mnie dziś muli... normalnie popijam kawę, a gały mi się same zamykają :mad:

Mari, czy ja dobrze doczytałam - dostałaś klucze!?

Piękna ta czarna kuchnia... ja się nie mogę zdecydować - białe czy czarne - na szczęście na etapie koncepcji to se mogę pozwolić na niezdecydowanie :p Co do BRW i IKEA - co do jakości i cen za meble to są mz dość zbliżone... Ani jedno ani drugie dupy nie urywa, ale swoją rolę spełnia... Wiadomo, że jak chce się mieć coś solidnego, na lata, a do tego szyte na miarę to będzie trochę kosztowało... Mam mebelki kupowane w obu sklepach i wszystkie się zużywają...

Z ciekawostek: zamówiłam w necie pilnik do pięt z scholla... Najpierw dostałam uszkodzony, a po uwzględnieniu reklamacji przysłali mi jakąś chińską używaną :wtf: podróbę - no kurna... farsa jakaś!!! Jak załatwię sprawę do końca to napiszę co to za sklep - nie polecam!!!

Noszzz kurde - szlag mnie trafił jak wyjęłam z pudełka sprzęt... :mad: upaćkany jakąś wazeliną czy innym kremowobiałym smarowidłem - próbek do analizy nie brałam, bo dodatkowe koszty związane z przesyłką do reklamacji, a teraz do zwrotu i tak podniosły mi ciśnienie :mad: sprzęt jest porysowany - używany intensywnie mojej szwagierki jest w lepszym stanie.... :mad: baterie ktoś chyba dłutem wydłubywał :mad: no i co do oryginalności/ jakości tego sprzętu mam wątpliwości - gumowana antypoślizgowa rączka (w oryginale) jest z gładkiego, błyszczącego plastiku.... :mad: :mad: :mad:

Emila - też o łączeniu kolorów myślałam... tylko tu znowu mam kłopot: ma być czarno-biała, czy biało-czarna

Zaraz poszukam Anitkowego.

Póki co wstawię coś kuchennego, bo mnie korci :)

Bardzo fajne rozwiązanie bez wysokiejzabudowy, a jednak nie trzeba ryć nosem po podłodze jaksię z piekarnika korzysta

Bosch Kitchen.jpg

SOLA-Fjellen_in_oiled_walnut_21.jpg

Garden-Street-House_7.jpg

ARENT-and-PYKE-Park-View-House-kitchen-Remodelista-1-768x1013.jpg

Samo drewno i to lite, żadna podróba. Mam więcej zdjęć tej kuchni i domu jakbyście chciały zobaczyć

bloodandchampagne8130.jpg