marimag 22.06.2016 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Wróciłam z.wycieczki rowerowej. Przerażenie w oczach, kości dupnych juz nie czuje tak mnie bolą i cala drogę dretwialy mi dłonie. Dlaczego? Mąż mnie wkur...ił bo zaczął się ciskać jak powiedziałam.ze.sie boje jechać tak daleko. Ma w sobie tyle empatii ze aż.rozczula! Kuchnie na inspiracjach Borciu zwykle robią takie ze góra biała a dół czarny. Dodaje to lekkości wiszącym szafkom i aż tak nie przytłaczają. Mam jutro mega problem logistyczny i nie wiem jak się ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Okna!Okna Pestko robią te wnętrza:-D Jak tylko będę miała okazję to wymienię u siebie na czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Wrzucaj co ci tylko.serce podyktuje.Inspiracji nigdy dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Miałam taki numer ze sklepem ogrodniczym jesienią. Przysłali mi rośliny w pudłach jak trzeba, tyle, że nie podlane, nie zabezpieczone. Powypadały z doniczek, połamały się. Ale reklamację uznali bez problemu. Potem było ciut nieporozumień, kiedy i co mam dostać jako rekompensatę, ale na wiosnę przysłali równowartość w roślinkach, które wybrałam. Z tamtych połamańców kilka po zimie nie ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Pestko a masz.w.swoich zasobach wnętrza o podobnym układzie jak u mnie?Może tego typu schody z tym słupki który narysowalas? Ja mam swoje ulubione schody i wnętrza ale tu nijak się mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Anitkowe dziury w ścianach to te zaznaczone na czerwono Z saloniku do kuchni Z halu do kuchni Taki jej salonik wymyśliłam, ale nie wiem czy zrealizuje. kominek, ściana ceglana jest. W wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205841-100-pomys%C5%82%C3%B3w-na-minut%C4%99-na-przebudowe-domu-)/page38 od postu 1516 wstawiła trochę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Wreszcie objadamy się naszymi własnymi truskawkami Z opóźnieniem, bo cholerne szpaki polowały i wyżerały bardzo skutecznie każdą, która tylko zaczęła się czerwienić. Siedziały na drzewkach, krzakach całymi dniami, a my nie zoriętowaliśmy się, że one pilnują truskawek. Wreszcie zobaczyliśmy całą akcję. Jeden wystartował do truskawki, a za nim rzuciła się cała eskadra. Pobiły się o tę jedną truskaweczkę, aż pióra leciały. Musiałam zainstalować siatkę przeciw tej bandzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Pestko a masz.w.swoich zasobach wnętrza o podobnym układzie jak u mnie? Może tego typu schody z tym słupki który narysowalas? Ja mam swoje ulubione schody i wnętrza ale tu nijak się mają. Identycznego układu nie znajdziemy, żebyśmy się skichały, ale we fragmentach coś na pewno. Ty nie chcesz pogrzebać w Pintereście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Jak doczłapie się na.gore.to zerknęła do anitki. Mój debilny sąsiad.ciagle strzela do szpakow a i tak go rolują Dobrze dziadowi! Jaka odmianę uprawiasz? Pestko, niedawno poprawialas dach. Czy masz bezpośredni kontakt do tych co siedzieli na dachu czy trzeba do szefowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2016 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Z Pintem to ja mam taki problem ze nie chce ze mną współpracować i każe mi coś wpisywać,.dwa nie umiem się tam poruszać, trzy z moim angielskim jest coraz słabiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Truskawek mam 6 różnych: Polka, Honeoye, Elsanta, Elkat, Kent, Pandora. Nie wiem, która smaczniejsza Kupowałam https://sadzonkitruskawek.pl/oferta/ Trzeba do p.Moniki. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Bo ja mam tam 1800 fotek schodów. Trochę potrwa przeszukiwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 No, to jak nie pinterest tohttp://sastairs.com.au/products/http://www.houzz.com/ideabooks/query/Stairs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 23.06.2016 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Czytam, czytam i co chcę coś napisać, to Wy już w innym temacie Mari, a co tam jest położone na podłodze? Drewno? Kafle? Możesz pokazać rzuty ze zmianami, które chcesz wprowadzić? Dolną łazienkę zostawiłabym z prysznicem, ale ja "prysznicowa" jestem, to pewnie dlatego Możliwość przeniesienia toalety zależy od tego, jakie fi rury kanalizacyjnej masz przy obecnym prysznica. Normalnie daje się większe do toalety, a do prysznica mniejsze, więc jesli tak masz zrobione, to przeniesienie będzie wymagało rozwiązań niestandardowych. Poszerzenie przejścia do jadalni nie powinno być trudne, chociaż rozwałka będzie konkretna. Na inspiracjach Pestki fajnie wyglądają te siedziska pod oknami, może zrobisz sobie gdzieś takie? Wywalenie ściany przy schodach może być problematyczne. Zobacz na rzucie Pestki ten niebieski podciąg. Z jednej strony opiera się na zostawionym słupie, z drugiej dochodzi do komina. Przy kominie też ten podciąg musi mieć się na czym oprzeć, a i ten zostawiony słup musi mieć pewną nośność. Reasumując odsłonięcie schodów może być bardzo kosztowne. Jak już wywalasz ściany i brakuje Ci w kuchni miejsca na lodówkę, to może w takim razie wywalić ściankę działową pomiędzy kuchnią a obecną szatnią, czyli przyszłą spiżarnią? No bo po co taka ścianka, drzwi, a za nimi lodowka? Przy czym jeszcze raz namawiam Cię do rozważenia mojej koncepcji. Do toalety będziesz miała dalej, ale chyba nie aż tak dalego, żeby nie zdążyć A na na rowerze czasem jeżdżę, ale fakt, że później przez kilka dni siada się mnie komfortowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.06.2016 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Mari, bardzo dzisiaj myślę o Tobie. Dokładnie 23 czerwca 2000 r, - 16 lat temu, po 10 latach piekiełka zwanego "mieszkaniem u mamusi" wyprowadziliśmy się "na swoje" Do dzisiaj pamiętam te uczucia ulgi, wolności i radości, które nas przepełniały Z całego serca życzę Wam takich doznań i to już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.06.2016 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 (edytowane) mam producenta frontów http://www.naturano.pl/fronty/index.html mają śliczne szprosy w kształcie X no i fronty ramiakowe we wszytkich możliwych rodzajach ciekawe ile za drewniane fronty mi policzy gościu Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.06.2016 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Mari, bardzo dzisiaj myślę o Tobie. Dokładnie 23 czerwca 2000 r, - 16 lat temu, po 10 latach piekiełka zwanego "mieszkaniem u mamusi" wyprowadziliśmy się "na swoje" Do dzisiaj pamiętam te uczucia ulgi, wolności i radości, które nas przepełniały Z całego serca życzę Wam takich doznań i to już wkrótce Ale mnie zaskoczyłaś ! 23 czerwca 2001 roku wzięli my i pobrali się. Dzis mamy 15 rocznice slubu Miałam nadzieję, ze w ramach prezentu slubnego/rocznicowego uda nam się dostać klucze, ale jednak jeszcze chwilke musimy poczekać. Mam dzis urwanie dupy więc nie posiedze z wami. Odezwe sie wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.06.2016 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 wszystkiego najlepszego Mari!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.06.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 ogólnie dużo jest takich frontów w necie, są też na allegro, właśnie takich ramkowych, kiedy jeszcze nie dawno takie były tylko drewniane. i boazeria angielska jest za 350 zł a nie za tysiaka za metr. i tak drogawo, postaram się zrobić ją duzo taniej sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.06.2016 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Na pytania i posty odpowiem później. Dzięki Emilko Wpadłam żeby się pożalić bo wkurwa ( skorki Mamik ale muszę) mam tak totalnego, ze aż mnie telepie. Moje starsze córki maja dziś zakończenie roku na 15.30 I tak to jest problem bo chodzą do dwóch rożnych klas wiec muszę się rozdwoić. Muszę tez zabrać maluchy bo nie mam co z nimi zrobić. W zeszłym roku zakończenie roku trwało 4 godziny wiec spodziewałam się najgorszego. Wczoraj wieczorem napisałam SMS- a do nauczycielki najmłodszej córki z pytaniem o której godzinie jest u nich zakończenie. Dowiedziałam się ze o 17 ale trzeba być o. 16 .30 No dobra. Dwoje mam w czwartek a dwoje z wielkim rozrzutem w piątek ale po dalszym SMS- waniu dowiedziałam się ze owszem na 16.30 ale w czwartek !!! No zesraj się i nie daj się !!!! Jak ja niby mam być w 3 miejscach na raz ????? Akcja kombinacja. Matka ma taksówka lecieć do szkoły starszych po to żebyśmy mogły powchodzić do sal. Potem wpada do szkoły maż i zabiera najmłodsza i leci z nią na jej zakończenie. Zostaje z trójka dzieciaków które jajco bedą znosić. Może jakoś to przetrwamy ! Przed chwila dostaje maila od baby z trójki klasowej syna z radosna informacja ze rok szkolny był tak kuzwa udany ze ona w tej swojej bezkresnej radości wymyśliła sobie, ze fajnie by było gdybyśmy sobie jeszcze troszkę razem pobyli w związku z powyższym ma rewelacyjna propozycje, kochany pomysł dupę urywający ze po zakończeniu roku który ma zacząć się kończyć o 8 rano, proponuje pojęcie cała klasa na lody a potem w tych gajerach, kiecach i krawatach, baldachimach, krynolinach wyskoczyć na szkolny plac zabaw celem ugotowania się w tym upale do imentu ale ku ogólnej szczęśliwości pan z klasowej trójcy świętej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad: No wyrzuciłam z siebie ale telepie mnie nadal. Edytowane 23 Czerwca 2016 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts