Doriko 24.06.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Widziałam dziecięce w auchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2016 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 (edytowane) http://kotburger.pl/uimages/services/kotburger/i18n/pl_PL/201104/1303808158_by_KochamKotkiMuak_500.jpg?1317044277 http://www.pozytywniej.pl/demot/0_0_0_2144898959.jpg[/center] Edytowane 24 Czerwca 2016 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.06.2016 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 to poszukam stopek dziecięcych ja też ugotowana, zakończenie roku szkolnego strasznie się przeciągneło, swiadectwa, podziękowania itp. małe bobasy dawały koncenrt - też zmordowane, później koncert muzyczny dały dzieciaki ze szkoły, ledwo zdzierżyłam, duchota jak nie wiem, w klasie już szybko poszło praca na wakacje w tym roku mniejsza - list mają z wakacji do nauczycielki napisać, chociaż kużwa nie wiem o czym jeszcze dzisiaj jakaś impreza plenerowa ma być - w sumie nie wiem o której, ale jebie ja się nie wybieram, nie będę się smażyć w tym upale na dworze, jak mąż chce niech idzie z Julką sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2016 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Emilko, poniewaz to szkoła katolicko moherowa to proponuję zeby Julka napisała pozdrowienia ze zlotu motocyklistów na HEL-u gdzie gosciem specjalnym był Behemot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.06.2016 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Wychowawczyni Julki jest gorszego sortu jak my, też sie tam dobrze kamufluje w tym wariatkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 24.06.2016 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Dołączam do uciemiężonych rodziców. Właśnie się gotuję w tramwaju w drodze na zakończenie roku w przedszkolu młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.06.2016 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 my sobie dawaliśmy siana z zakończeniem roku w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2016 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Wychowawczyni Julki jest gorszego sortu jak my, też sie tam dobrze kamufluje w tym wariatkowie Znaczy się partyzantke uskutecznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2016 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 dołączam do uciemiężonych rodziców. Właśnie się gotuję w tramwaju w drodze na zakończenie roku w przedszkolu młodego ave ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2016 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 No i kobity sie ugotowały U nas dziś 33,5 w zwiazku z czym jestem obrazona Jak znam Bionde to pewnie dopiero kozuch zdejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.06.2016 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 daj spokój, łeb mnie napieprza od tego upału, nogi mam jak w betonowych bucikach, nie znoszę takich tropikalnych temperatur :bash: Julka też zdechła, nie byliśmy na tej imprezie plenerowej, niech się same grillują moherowe berety na tym skwarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2016 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Mnie rano dobił plenerek sympatyczny a potem gary Mamy taki ukrop na poddaszu ze mąż stwierdził że pieprzy i śpi na polówce na tarasie. Mamusia zrobiła mi dziś aferę o to.ze śmiem podlewać ogródek.. Taki mały bonusik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.06.2016 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Wiecie co jest najcudowniejsze na świecie?? Wstajesz rano, a za oknem świeci słonko, jest zielono i śpiewają ptaszki. Idę do warzywniaka i zrywam koperek pokryty rosą i zjadam ciepłe od słoneczka poziomki. JEST CUDNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 (edytowane) A ja myślę, co wieczorem podlewać, a czego nie Zaczęły się zwijać liście derenia białego sibirica variegata Za to róże oszalały, a truskawki i poziomeczki mniamuśne. Porzeczkę czerwoną muszę piorunem zebrać. Agrest zaraz będzie żółciutki, a wiśnie dochodzą. Eskadra szpaków znowu w gotowości Urąbał mnie młodziutki trzmiel , bo moje szczęście nie zauważył gniazda i poruszył je, a ja byłam na trasie ucieczki puchatych kuleczek. Jutro mamy piknik Świętojański i będę ładnie wyglądać z różowym pagórkiem na środku policzka Muszę uważać na koty – leżą porozciągane jak dywaniki w najmniej oczekiwanych miejscach. Kopciuszki i mazurki uczą się latać. Wczoraj dwa podsadzałam na drzewo, bo z parteru nie umieją startować Wczoraj na targu dostałam zagadkę i ciekawa jestem, jak szybko się domyślicie co mój J miał na myśli – „Kochanie, kup mi fasoli, to sobie pojem.” Edytowane 25 Czerwca 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 25.06.2016 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Bób. To przecież oczywiste : ) Upał, urlop, ukończony rok szkolny, po prostu pięknie. Wypoczywajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.06.2016 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 A my zabarykadowani w domu i zdychamy przy wiatrakach. To nie sa nasze temperatury Ja tez posadziłam bób. Juz kwitnie. Ciekawa jestem co z tego wyjdzie bo pierwszy raz to uprawiam. Moja babcia nagminnie wysyła mnie na bazar zebym jej BOBRA kupiła. W końcu się wkurze i jej kupie! Ciekawa jestem jak go ugotuje? z futrem czy bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.06.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Bób. To przecież oczywiste : ) Oczywista oczywistość Moja babcia nagminnie wysyła mnie na bazar zebym jej BOBRA kupiła. W końcu się wkurze i jej kupie! Ciekawa jestem jak go ugotuje? z futrem czy bez ? :lol2: Pestko u Ciebie już dojrzały porzeczki??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Ja musiałam chwilę pomyśleć i zadać dodatkowe pytanie Porzeczki czerwone dojrzały U nas dziś wieje trochę. Latam po domu i tu otwieram, tam zamykam, żeby wiuw był. A w nocy wszytkie kna były otwarte. Mari, z bobrem będzie kłopot, bo pod ochroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.06.2016 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Mari, z bobrem będzie kłopot, bo pod ochroną Powiedz to babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 25.06.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 [...] Wczoraj na targu dostałam zagadkę i ciekawa jestem, jak szybko się domyślicie co mój J miał na myśli – „Kochanie, kup mi fasoli, to sobie pojem.” Nie wpadłabym na to że bób, pierwsza myśl to fasolka szparagowa. Uwielbiam, może być bez okraski. Bób też uwielbiam, ciekawe czy mają w naszym wioskowym sklepie bo załapałam smaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts