admete 15.03.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jodełka ale schodów nie widać http://www.houzz.com/photos/522959/Hallway-traditional-hall-new-york Tu mam coś ala starego - o taki kolor Ci chodzi? czy ciemniejsza? http://www.houzz.com/photos/108541/Vanity-Modular-Sofa-01421-eclectic-living-room-other-metro Igor włazi mi już na głowę poszukam jeszcze w zdjęciach na dysku.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Idę na fajka.... Zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.03.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Aguś, nie ! Ta kreską tworzę 4 pokój. Zabieram sporo z tego 19 metrowego pokoju i zabieram łazienkę. Dzielę to analogicznie do pokoi po drugiej stronie. Rozumiesz ? Wychodza mi 4 pokoje po ok 16 metrów kazdy. My będziemy sie bzykać tfu tfu tzn. spac !!! w pokoju nad garażem. Pasuje mi odległośc do dzieci. Taki posterunek w połowie drogi na dół. Jest problem w postaci zmiany drzwi balkonowych. W tej chwili, przed zmianą jest jedno, duże dwuskrzydłowe a musze zrobić tak jak po drugiej stronie czyli dwa oddzielne skrzydła, przedzielone murowanym słupkiem. Jezu...rozumiecie mnie ??? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa już rozumiem brakowało mi właśnie jednego pokoju dla dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jezu, aga ale cuda Jak Ja kocham te pałacowo dworskie przestrzenie....Tam gówno położysz i wyglada super. Najbardziej zblizona kolorystycznie jest podłoga z drugiego linka ale to jeszcze nie to...Jak osiągnąć taki "stary" kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Znalazłam...Mniej więcej cos takiego. Wiem, że sie bteraz postukacie w głowę ale...................................................brudu nie widać http://farm6.staticflickr.com/5065/5816128761_db8c5995e3_z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 i taka http://www.holtzvloeren.nl/UserFiles/DSC01226.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.03.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Aniu coś mi się wydaje ,że ta ściana w łazience jest ścianą nośną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.03.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 najpiękniejszy kolor starej dechy, wg mnie....tylko jak to uzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.03.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jest problem w postaci zmiany drzwi balkonowych. W tej chwili, przed zmianą jest jedno, duże dwuskrzydłowe a musze zrobić tak jak po drugiej stronie czyli dwa oddzielne skrzydła, przedzielone murowanym słupkiem. Jezu...rozumiecie mnie ??? Rozumiemy:).Ten podział jest dla was bardzo dobrym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Aluś, podciąg sie zrobi i bedzie gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Te zdjęcia, które wkleiłam to takie prawie to co chcę...Tu widac że sporo jest czerni...Myslę, że ługowanie i olej barwiący. trzeba by jeszcze próbki porobić . A i wszystko alezy od drewna. Każdy gatunek inaczej przyjmuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.03.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ile kosztuje bilet lotniczy do UK ? Ile sie leci ? Zależy ile wcześniej bukujesz Z Warszawki jakieś 2 godzinki. Z lotniska do mnie 15 minut. Klepka pierwsza klasa! Kolor super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Rere a o której podajesz obiad ? Cholera nie wiem czy sie wyrobię...poczekacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Nie wkleiłam zmian na dole.Napisałam Wam, że te rzuty to z innego domu, prawda ? Widzę, że w wiatrołapie i dolnej łazience jest ciut inaczej. Zielone linie to tak JAK JEST TERAZ a czerwone ZMIANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.03.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ok. Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Takie tam próbki w paincie, ale jakis pogląd to daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 I jak ? Ale się szpenio zrobiłam co ? Nawet w paincie daję radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.03.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 gratulejszyn!!!!! jesteś gość!!!! widzę, ze ruszyłaś jak lawina!!!!! nikt Cię nie powstrzyma!!!! tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.03.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Witajcie! Ale zlot czarownic ,nic dziwnego ,wieje jak cholera. Anka z tymi klepkami to jak z angielskim trawnikiem, podlewać , kosić ,podlewać,kosić i tak przez 300 lat , klepka też tak będzie wyglądać jak Twoje wnuki będą po niej biegać Chyba malo widziałam ale w życiu nie widziałam schodów z klepki... U mnie w tygodniu to są obiadokolacje , wracam po 17.00 , błyskawicznie cos gotuję dla nas i dla niani:bash::bash:po konsumpcji odwożę ją do domu(nie,żeby nie było komunikacji miejskiej) wracam , lekcje z Filipem , kąpiel Antka i tak codziennie:bash: Aniu, przyjrzyj się jakosci tego modrzewia po 45 zeta ...modrzew jest raczej czerwonawy , ciekawe jak będzie po olejowaniu wyglądał...widziałas gdzies? Drewniana podłoga ma klasę , jaka by nie była ,nawet ta skrzypiąca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Spoko loko Dzieki aricia. Powiedziała TA co jak letni wiaterek ledwo smyrnie Ja te zmiany to już na oględzinach poczyniłam. Bionda, mój ojciec zrobił schody z klepki. Wygladało to tak w miarę tylko parkieciarz miał problem z cyklinowaniem bo maszyna nie wchodziła, więc rył ręcznie. To coś czerwonego przy stole to wneka na wieeeeelki kredens i jednocześnie maskownica tego gównianego słupka z jakims dziwnym czymś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts