Emila3000 28.06.2016 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 przecież on jest ogromny i bardzo wysoki, myslę, że ci spokojnie wejdzie to łożko z ramą.... wszystkie zdjęcia skosów są z tego stryszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.06.2016 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Uwierz mi na słowo, ze w ogóle nie czuc tej powierzchni. Sama jestem w szoku co przed chwila odkryłam. Bardzo wysoko czy tez normalnie wysoko nie jest, ale nie jest to tez nora. Nie, nie wszystkie zdjecia to stryszek. Inne ze skosami to pokoje dzieciaków ale na tym samym pietrze co te sypialnie sa tez wnetrza bez skosów. Kumasz w ogóle co Ja ci tu rzeźbię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.06.2016 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Łożko z baldachimem wejdzie ale na srodku bo przez ostre skosy nie dosuniesz do żadnej ściany i chyba nie wygladałoby to dobrze.Taka kolumbryna ktora tylko zagraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 jakby tam na tych skosach deski dać i puścić z wysoka te firanki , będzie jak w bajce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Mari nie kumam absolutnie nic co do mnie mówisz :rotfl: nie czaje absolutnie tego domu :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 a łózko na środku pokoju to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.06.2016 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 jakby tam na tych skosach deski dać i puścić z wysoka te firanki , będzie jak w bajce Jak w haremie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 a jak ścianki nie ma to może ją zbudować, a za nia łazienka taka poł otwarta, z przejściem z dwóch stron do niej.... coś tam się wyrzeźbi ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.06.2016 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Mari nie kumam absolutnie nic co do mnie mówisz :rotfl: nie czaje absolutnie tego domu :rotfl: No i tego sie niestety spodziewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Jak w haremie chyba nie AZ tak bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.06.2016 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Jezuuuuuuuuuuuuuuu Jakby ci to wytłumaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.06.2016 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 chyba nie AZ tak bogato A kto biednemu zabroni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 mari najlepiej rzuty stryszku daj z zaznaczonymi wysokościami wzrokowiec jestem, inaczej to tak jak ślepemu kolory tłumaczyć a jakby tego było mało, mam zaburzone postrzeganie przestrzeni i odległości jak większość dyslektyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.06.2016 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 wypompowana jestem dzisiaj, lece spać. jutro pomyślmy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.06.2016 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Emilko, tłumaczę jak moge wiec skup sie kurna bo oszaleję... JESZCZE RAZ Rzuty sfotografowałam z projektu. W projekcie nie ma rzutów stryszku. Stryszek pewnie miał być nie zamieszkaly wiec nie wliczaja go w powierzchnie domu. Na stryszku sa okna dachowe co robi totalna zmyłe bo kto daje okna do graciarni ??? Wyrabiasz sie ? Zwoje nadążają ? Lecim dalej... Wysłalam ci rzuty. Na jednym rysunku masz parter. Na drugim jest pietro czy poddasze..jak zwal tak zwał. Poddasze jest popieprzone bo sa na nim i pokoje ze skosami i normalne pomieszczenia bez skosów. Kumasz kurna ? Jak przyjzysz sie rzutowi poddasza czy tez pietra widzisz klatke schodową. To klatka z parteru na to cholerne poddasze, ale w tym samym miejscu jest jeszcze jedna KURNA, która prowadzi na stryszek. Stryszek to juz czubek dachu, taki kuźwa namiot ze skosami z 4 stron. Ogarniasz ? Powiedz, ze tak ??? Zapomniałam dodać... idac po schodach z parteru wchodzimy na półpietro, gdzie znajduje sie kolejny pokój. Wypada on nad garazem. Na rzutach nazwany jest kurna PRALNIA ale nie zrobili tam pralni tylko pozostawili w spokoju a pralnie przeniesli do łazienki na pietrze czyli poddaszu. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.06.2016 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Ja też juz ide spać. Przespij się z tematem. Moze jutro będziesz bardziej kojarzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2016 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 No widzisz, jednak przewodzi ciepło przez wełnę... Gościowi doradziłem zbrojoną folię aluminiową i jest zadowolony... Pytanko, czy między deskowaniem a wełną skalną jest wolna przestrzeń ? Wcale się nie dziwię, że jest zadowolony. Też bym była, ale demolka przekracza moje możliwości psychiczne i fizyczne też. Kładliśmy sami. Dokładnie wiem ile to pracy, szczególnie przy tej powierzchni, która jest u nas. Sam demontaż desek WOW - nie przeżyję ja, a tym bardziej mój J. Przestrzeń między wełną a deskami jest, chociaż minimalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.06.2016 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 aaaaaa do pralni wchodzi sie z połpiętra nie mogę się napatrzeć na Twoją kuchnię, nieustannie mnie zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.06.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 dziewczyny w casto trafiłam na takie cudo :o:o (jesuu jakie piękne mozajki tam mają, takie hamerykańskie, marmurowe, głównie cararra, przez co muszę zrewidować pomysł na łazienkę, ale ja nie o tym) http://media.castorama.pl/media/catalog/product/cache/51/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/M/o/Mozaika_Colours_Dalby_23_5_x_31_cm_bezowa-413761-226548.jpg na żywo nie widziałam. Może pasowałaby na ścianę tam w kuchni????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 aaaaaa do pralni wchodzi sie z połpiętra nie mogę się napatrzeć na Twoją kuchnię, nieustannie mnie zachwyca Widzę, źe przez.noc wyrosły ci zęby jadowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts