Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uwierz mi na słowo, ze w ogóle nie czuc tej powierzchni.

Sama jestem w szoku co przed chwila odkryłam.

Bardzo wysoko czy tez normalnie wysoko nie jest, ale nie jest to tez nora.

Nie, nie wszystkie zdjecia to stryszek.

Inne ze skosami to pokoje dzieciaków ale na tym samym pietrze co te sypialnie sa tez wnetrza bez skosów.

Kumasz w ogóle co Ja ci tu rzeźbię ? :lol2:

Emilko, tłumaczę jak moge wiec skup sie kurna bo oszaleję...

JESZCZE RAZ

Rzuty sfotografowałam z projektu.

W projekcie nie ma rzutów stryszku.

Stryszek pewnie miał być nie zamieszkaly wiec nie wliczaja go w powierzchnie domu.

Na stryszku sa okna dachowe co robi totalna zmyłe bo kto daje okna do graciarni ???

Wyrabiasz sie ? Zwoje nadążają ?

Lecim dalej...

Wysłalam ci rzuty.

Na jednym rysunku masz parter.

Na drugim jest pietro czy poddasze..jak zwal tak zwał.

Poddasze jest popieprzone bo sa na nim i pokoje ze skosami i normalne pomieszczenia bez skosów.

Kumasz kurna ?

Jak przyjzysz sie rzutowi poddasza czy tez pietra widzisz klatke schodową.

To klatka z parteru na to cholerne poddasze, ale w tym samym miejscu jest jeszcze jedna KURNA, która prowadzi na stryszek.

Stryszek to juz czubek dachu, taki kuźwa namiot ze skosami z 4 stron.

Ogarniasz ?

Powiedz, ze tak ???:mad:

Zapomniałam dodać...

idac po schodach z parteru wchodzimy na półpietro, gdzie znajduje sie kolejny pokój.

Wypada on nad garazem.

Na rzutach nazwany jest kurna PRALNIA ale nie zrobili tam pralni tylko pozostawili w spokoju a pralnie przeniesli do łazienki na pietrze czyli poddaszu.

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?

No widzisz, jednak przewodzi ciepło przez wełnę... Gościowi doradziłem zbrojoną folię aluminiową i jest zadowolony...

Pytanko, czy między deskowaniem a wełną skalną jest wolna przestrzeń ?

Wcale się nie dziwię, że jest zadowolony. Też bym była, ale demolka przekracza moje możliwości psychiczne i fizyczne też. Kładliśmy sami. Dokładnie wiem ile to pracy, szczególnie przy tej powierzchni, która jest u nas. Sam demontaż desek WOW - nie przeżyję ja, a tym bardziej mój J.

Przestrzeń między wełną a deskami jest, chociaż minimalna.

dziewczyny w casto trafiłam na takie cudo :o:o:o (jesuu jakie piękne mozajki tam mają, takie hamerykańskie, marmurowe, głównie cararra, przez co muszę zrewidować pomysł na łazienkę, ale ja nie o tym)

http://media.castorama.pl/media/catalog/product/cache/51/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/M/o/Mozaika_Colours_Dalby_23_5_x_31_cm_bezowa-413761-226548.jpg na żywo nie widziałam. Może pasowałaby na ścianę tam w kuchni?????