Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mają resztę same carrary, jodełki, oktagony, arabeski

kurde uwielbiam takie fikuśne kształty i misternie układane wzory, staram się je dawać gdzie tylko mogę w domu.

na arabeskę mam taki pomysł do łazienki

5fd9412dcd09c203c817c6bdfe78c1b1.jpg

cena ogólnie mi zwisa, bo potrzebuję tylko kilku płytek, czy to do kuchni czy do łazienki.

w kuchni nawet metr nie wyjdzie płytek, więc cena do tysiaka za metr jest do przełknięcia jakby miały być nieziemsko pięknę :p

w łazience troszkę więcej, bo za wanną. Jeszcze nie wiem jak to będzie od technicznej strony. bo niby mam ściankę wymurowaną za wanną, idą tam sobie rury różne, ale nie wiem gdzie , chyba w rogach - idzie tam kanaliza, idzie woda, idzie odkurzacz. mogłabym taką wnękę zrobić, ale mam już położoną podłogę w łazience, wiec po usunięciu ścianki będzie luka przy podłodze. sprawa do przemyślenia :rolleyes:

Widzę, źe przez.noc wyrosły ci zęby jadowe :evil:

po prostu za każdym razem kiedy ją widzę mam paszczę w kształcie banana :lol2: nie mogę się nadziwić jak można mieć taką wyobraźnie i jak wyglądał proces planowania ułożenia tych płytek :lol2: szkoda będzie skuwać? może zostawisz???? stonowana zabudowa będzie bardzo dobrze pasować do nich :p

po prostu za każdym razem kiedy ją widzę mam paszczę w kształcie banana :lol2: nie mogę się nadziwić jak można mieć taką wyobraźnie i jak wyglądał proces planowania ułożenia tych płytek :lol2: szkoda będzie skuwać? może zostawisz???? stonowana zabudowa będzie bardzo dobrze pasować do nich :p

Jak to jak ?

Na lewą nóżke, na prawą nóżkę, strzemiennego, może brudzia, ze mna sie nie napijesz, chlusniem bo usniem....

Tak to widzę :)

olej ciepłym moczem i tyle, jakbym się moim przejmowała, to miałabym dom w stylu radosnego PRL :p

Nie wiem jak zmorodowalas swojego męża i jakim cudem ci uległ.

Ja nie zamierzam sie kłócic o kazdy zawias czy klamkę.

On twierdzi, ze ja sie nie znam, ze nie mam gustu i w ogole nic nie umiem...

a Vesi znasz i jej chłopa-upiora??? a jaki ma dom??? trzeba wiercić dziurę w brzuchu do skutku, bombardować zdjęciami, projektami, wizualizacjami, pokazywać, jak dane rozwiązanie wygląda w realu u kogoś, szukać materiałów, moze przekonywać ceną-jakością.

zresztą co innego ci zostaje, rób swoje, wymyślaj, projektuj, chłop i tak ci nie pomoże :p

Nie mogę sie pogodzic z tym, ze to tak ma sie odbywać.

Mam walczyc z kims kto powinien byc najbardziej zainteresowany ?

Do dupy z taka robotą :(

Sama walcz z rodzinka, sama se znajdź, sama se kup, sama se wyremontuj a on łaskawie ciuchy w reklamówke i z dąsem sie wprowadzi ?????

Nie wiem co mam robić.

Bardzo mi przykro...bardzo :(

Emi, widze ze bardzo w klasyke idziesz.

Naprawde ładnie :)

Sposobem mówisz Pestko ?

Nic nie działa bo on niczym nie zainteresowany.

Nic nie chce ogladać, jak mu cos chce pokazywac to idzie w cholerę, drazni go temat.

Poza tym, nie zamierzam się tarzać, skomlec i kombinowac jak go urobić.

Przeciez to piaskownica normalnie a nie powazne i dojrzałe podejście.

Rzygac mi sie na to wszystko chce.

Pusiu a co ty taki szybki numerek i po zawodach ?

Co ja Ci mogę powiedzieć :bash: Taka babska karma. Z najlepszym facetem w mniejszym lub większym stopniu takie sytuacje się zdarzają. Oni to mają głęboko wimprintowane – kobieta jest niżej od mężczyzny. Wieki całe tak to funkcjonowało, wygoda przede wszystkim, a równocześnie model „pan i władca”.

Czasem myślę, że nasze babki – kury domowe – miały łatwiej. Chłop miał określone obowiązki i musiał dbać, a kobieta mogła, gdy finane pozwalały, być piękną, siedzieć i pachnieć. Teraz faceci po prostu nie mogą odnaleźć się w sytuacji równości obu płci i głupieją od tego.