marimag 29.06.2016 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Ta mozaika mi nie za bardzo, ale.w Casto mają inne fajne, za to za nie fajną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Biondzia, oddzwaniam do ciebie a tam do mnie po czesku gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.06.2016 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 mają resztę same carrary, jodełki, oktagony, arabeski kurde uwielbiam takie fikuśne kształty i misternie układane wzory, staram się je dawać gdzie tylko mogę w domu. na arabeskę mam taki pomysł do łazienki cena ogólnie mi zwisa, bo potrzebuję tylko kilku płytek, czy to do kuchni czy do łazienki. w kuchni nawet metr nie wyjdzie płytek, więc cena do tysiaka za metr jest do przełknięcia jakby miały być nieziemsko pięknę w łazience troszkę więcej, bo za wanną. Jeszcze nie wiem jak to będzie od technicznej strony. bo niby mam ściankę wymurowaną za wanną, idą tam sobie rury różne, ale nie wiem gdzie , chyba w rogach - idzie tam kanaliza, idzie woda, idzie odkurzacz. mogłabym taką wnękę zrobić, ale mam już położoną podłogę w łazience, wiec po usunięciu ścianki będzie luka przy podłodze. sprawa do przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Kombinuje ciotka tylko nie przesadź. Ja nieustannie myślę o moich łazienkach ale po wczorajszym, odechciało mi się wszystkiego.Podciął mi skrzydła, zabił entuzjazm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.06.2016 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Widzę, źe przez.noc wyrosły ci zęby jadowe po prostu za każdym razem kiedy ją widzę mam paszczę w kształcie banana nie mogę się nadziwić jak można mieć taką wyobraźnie i jak wyglądał proces planowania ułożenia tych płytek szkoda będzie skuwać? może zostawisz???? stonowana zabudowa będzie bardzo dobrze pasować do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.06.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Kombinuje ciotka tylko nie przesadź. Ja nieustannie myślę o moich łazienkach ale po wczorajszym, odechciało mi się wszystkiego. Podciął mi skrzydła, zabił entuzjazm... olej ciepłym moczem i tyle, jakbym się moim przejmowała, to miałabym dom w stylu radosnego PRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 po prostu za każdym razem kiedy ją widzę mam paszczę w kształcie banana nie mogę się nadziwić jak można mieć taką wyobraźnie i jak wyglądał proces planowania ułożenia tych płytek szkoda będzie skuwać? może zostawisz???? stonowana zabudowa będzie bardzo dobrze pasować do nich Jak to jak ? Na lewą nóżke, na prawą nóżkę, strzemiennego, może brudzia, ze mna sie nie napijesz, chlusniem bo usniem.... Tak to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 olej ciepłym moczem i tyle, jakbym się moim przejmowała, to miałabym dom w stylu radosnego PRL Nie wiem jak zmorodowalas swojego męża i jakim cudem ci uległ. Ja nie zamierzam sie kłócic o kazdy zawias czy klamkę. On twierdzi, ze ja sie nie znam, ze nie mam gustu i w ogole nic nie umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.06.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 ale chyba prosto ułożone. Jak teściu upił mojego glazurnika kiedyś, to miałam fale dunaju na podłodze :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.06.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Nie wiem jak zmorodowalas swojego męża i jakim cudem ci uległ. Ja nie zamierzam sie kłócic o kazdy zawias czy klamkę. On twierdzi, ze ja sie nie znam, ze nie mam gustu i w ogole nic nie umiem... pamietasz, sama kiedyś stwierdziłaś, że jestem upierdliwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 To fakt. Ułozone są nie tylko prosto, ale bardzo solidnie i estetycznie, że az szkoda skuwać Moze glazurnik miał mocna głowe i tylko na wrazliwość mu padło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 No bo jestes upierdliwa ale to za mało zeby przeforsowac swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.06.2016 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 a Vesi znasz i jej chłopa-upiora??? a jaki ma dom??? trzeba wiercić dziurę w brzuchu do skutku, bombardować zdjęciami, projektami, wizualizacjami, pokazywać, jak dane rozwiązanie wygląda w realu u kogoś, szukać materiałów, moze przekonywać ceną-jakością. zresztą co innego ci zostaje, rób swoje, wymyślaj, projektuj, chłop i tak ci nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2016 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Musisz to wziąć na klatę. Nie ma wyjścia i... pamiętaj, że „sposobem dziadźko chałupę spalił.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.06.2016 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 mam już tyle w łazience - podłogę i szafeczkę pod umywalkę. na przeciewnej ścianie ma stać ta wanna - żeliwna, na zewnątrz grafitowa, na srebrnych nóżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.06.2016 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Mari szybki uścisk i spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Nie mogę sie pogodzic z tym, ze to tak ma sie odbywać. Mam walczyc z kims kto powinien byc najbardziej zainteresowany ? Do dupy z taka robotą Sama walcz z rodzinka, sama se znajdź, sama se kup, sama se wyremontuj a on łaskawie ciuchy w reklamówke i z dąsem sie wprowadzi ????? Nie wiem co mam robić. Bardzo mi przykro...bardzo Emi, widze ze bardzo w klasyke idziesz. Naprawde ładnie Sposobem mówisz Pestko ? Nic nie działa bo on niczym nie zainteresowany. Nic nie chce ogladać, jak mu cos chce pokazywac to idzie w cholerę, drazni go temat. Poza tym, nie zamierzam się tarzać, skomlec i kombinowac jak go urobić. Przeciez to piaskownica normalnie a nie powazne i dojrzałe podejście. Rzygac mi sie na to wszystko chce. Pusiu a co ty taki szybki numerek i po zawodach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.06.2016 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Rzygac mi sie na to wszystko chce. Pusiu a co ty taki szybki numerek i po zawodach ? No właśnie dlatego, że rzygać mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2016 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Ale ze na mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.06.2016 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Co ja Ci mogę powiedzieć Taka babska karma. Z najlepszym facetem w mniejszym lub większym stopniu takie sytuacje się zdarzają. Oni to mają głęboko wimprintowane – kobieta jest niżej od mężczyzny. Wieki całe tak to funkcjonowało, wygoda przede wszystkim, a równocześnie model „pan i władca”. Czasem myślę, że nasze babki – kury domowe – miały łatwiej. Chłop miał określone obowiązki i musiał dbać, a kobieta mogła, gdy finane pozwalały, być piękną, siedzieć i pachnieć. Teraz faceci po prostu nie mogą odnaleźć się w sytuacji równości obu płci i głupieją od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts