PusiaKssawery 01.07.2016 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Spóźniłam się... pojechali już ... Ale i tak udanego odpoczynku życzę i naładowania baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.07.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Zadzwoni, to sobie pogadasz Mój na szczeście już w przeniesiony do całkowitej rezerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 01.07.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Mojego z "E" też nie wezmą, mwahahaaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.07.2016 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Też mam kategorię E - żywcem mnie nie wezmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Mam zasięg! Pozdrawiam wszystkie dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.07.2016 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 O, Ania , jeśli macie taką pogodę jaka jest na śląsku to myślę, że jesteście już na plażingu, jest cudownie. Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Relacja po pierwszym dniu, PLEASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 02.07.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 YZnając upodobania Ani to właśnie kryje się gdzieś w cieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Relacja to z kompa bo telefon mięsem nie chce rzucać. Mała zajawka... Mieszkamy w czymś takim...w takim czymś... ze kuźwa poetom się nie śniło. Słodowy i jego błyskotliwe konstrukcje to taki pikuś..o taki! Konstrukt jest taki, że nie do uwierzenia, nie wyobrażałem ze aż trudno opisać..odgadnąć...rozumienie co autor miał na myśli.Nie mniej, ciesze się,.ze jest to lepsze niż psia buda bo jadąc tu i wiedząc ile płacimy za dobę, spodziewałam się nawet budki legowej. Jakoś się przemordujemy byle by pogoda była bo Konstrukt raczej przeznaczony na warunki karaibskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Znów telefon namieszał. Mam nadzieje, ze zrozumiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Ponieważ Was bardzo kofam, przesyłam Wam dowód mojej miłości prosto z naszego kabelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.07.2016 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 W tej sytuacji to naprawdę dużo słońca i ani kropli deszczu Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.07.2016 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Bycz się Mari i nie narzekaj, korzystaj ile wlezie, naładuj baterie.A jak zachce Ci się narzekać to pomyśl o tych którzy teraz ciężko zapier.... ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Kiedyś jeżdziło się pod namiot i korzystało z publicznej toalety. I było okey. Mari byle słońce było. Pomyślałam, że Twój doceni po tych dwóch tygodniach własne domiszcze z ogrodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 02.07.2016 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Aniu mam nadzieję że u was troszkę spokojnoej bo u nas pada i nieźle zawiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Dorciu, nawet gdyby przeszło el ninjo to byłoby to nic w porównaniu z tym co dziś przeszłam.Mało nie dostałam zawału. Jestem tak roztrzesiona, że nawet nie jestem w stanie pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Biondziu z ta kropla.deszczu to trochę ci nie wyszło, ale przynajmniej się ochłodziło.Mimo mikro wiaterku był taki Skwar i lampa,.ze twoja cieniolubna kolezanka wygląda jak 2 raki i spędza noc na wieszaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Bycz się Mari i nie narzekaj, korzystaj ile wlezie, naładuj baterie. A jak zachce Ci się narzekać to pomyśl o tych którzy teraz ciężko zapier.... ja. Nie wiem kto zapier...la bo chyba są tu wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Kibel z serduszkiem jest nasz!Nasz prywatny i nikomu go nie oddamy, Pestko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.07.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Kibla Aniu broń jak lwica, masz rację Napisz, co tak wprowadziło Cię z równowagi?Pogoda? U nas też burza krąży ale mam to w nosie, niech się ochładza, jutro o tej porze będę wyjeżdżała z czeki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts