PusiaKssawery 02.07.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Nie wiem kto zapier...la bo chyba są tu wszyscy. [ATTACH=CONFIG]359838[/ATTACH] MASAKRA :jawdrop: Ja bym zwariowała, dlatego nigdy w sezonie nam morze nie jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.07.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Mimo mikro wiaterku był taki Skwar i lampa,.ze twoja cieniolubna kolezanka wygląda jak 2 raki i spędza noc na wieszaku. Aniu , smarujesz się filtrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Zginęła nam Julka.Akcja poszukiwacza, ratownicy, meldunkiem do wież a Ja biegała po plaży i szukałam jej.Ludzie mi pomagali i tez się rozglądali.Tak się spłakałam jak juz się znalazła ze nie mogłam się uspokoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.07.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Jak to zginęła???? Jesooooooo co Ty musiałś przejść Ale wszystko ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Dorciu a co to czeki? Pusiu nie mamy innej możliwości. Biondziu, niby się chlapnelam ale pleców nie umim. Skakałam przy dzieciakami kocowych a mąż zajmował się wodniakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.07.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 MASAKRA :jawdrop: Ja bym zwariowała, dlatego nigdy w sezonie nam morze nie jeżdżę. mam tak samo i do kibla z serduszkiem też bym nie wlazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Jak to zginęła???? Jesooooooo co Ty musiałś przejść Ale wszystko ok?? Oboje z mężem staliśmy w wodzie. Mąż założył jej okularki i motylki i podeszła Ola żeby założył jej maskę i rurkę. Odwrócił się do Oli, Ja stałam i patrzyłam na nich po czym Michał podszedł i coś do mnie powiedział. Opuściłem głowę na sekundę i juz jej nie było. Najpierw nerwowe szukanie w wodzie ale ani Ja ani mąż jej nie widzieliśmy. Dzieciaki tez nie,.sąsiedzi zza parawany tez nie. Zaczęłam wolac, szukać na plaży i pobiegłam do ratowników. Lornetki, meldunkiem, dwóch zaczęło ze mną szukać. Jeden ze mną drugi w druga stronę, plaża szybko się zorientowała ze coś się dzieje, ludzie powstawały z.kocow, szukali jej, wołali... W końcu pobiegła do mnie jakaś kobieta i mówi: Jest! Znalazła się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.07.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 No ale gdzie była?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Emi, Ja tam nie jestem wybredne byleby czysto było a jest.Znaleźć dla nas domek.to nie taka prosta sprawaW tym roku takie domki chodzą po 700- 900 i w górę za.dobe bez wyżywienia.Jak mam tyle płacić za łóżko to pieprze! Wole tani nocleg ale za.to zrobić radocha dzieciakom. Lody, cymbergaje, meleksik żeby nóżki nie bolały itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Pusiu, a poszła se kurwa!!!! na romantyczny spacer brzegiem morza. Zabrakło jej tylko zachodzącego słońca, konia i białej, ciągnące się sukni.Potem nie wiedziała gdzie jest i tak szła, szła,.szła a ja w t czasie od zmysłów odchodzilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.07.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Emi, jak byś musiała to byś wlazla. Anka, współczuję przeżyć z Julką, taka andrenalina jest zabójcza.Raz byłam sama z 6-letnimFilipem na wakacjach we włoszech, cały ciężar odpowiedzialności za dziecko spoczywał tylko na mnie , nigdy więcej.Co prawda nie zginął ale pamiętam do dzisiaj ile mnie to kosztowało , szczególnie na plaży.Czechia to nowa nazwa Republic of Chech.czechy po naszemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Czecha to bym się domyślisz ale napisała Czeki. Ja w takich sytuacjach potrafię zachować w miarę zimną krew ale nerw jest Najgorsza jest wyobraźnia i bezradność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.07.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Pusiu, a poszła se kurwa!!!! na romantyczny spacer brzegiem morza. Zabrakło jej tylko zachodzącego słońca, konia i białej, ciągnące się sukni.Potem nie wiedziała gdzie jest i tak szła, szła,.szła a ja w t czasie od zmysłów odchodzilam. No ja pier........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.07.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Ale to ja napisałam, fonetycznie , nie Doriko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.07.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Nie chcę być nudna ale muszę zakrzyknąć chociaż po cichutku:”Forza Italia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.07.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Emi, jak byś musiała to byś wlazla. miałam taki na budowie, przez miesiąc siedziałam od rana do ciemnej nocy - nic nie piłam nic nie jadłam, żeby tylko nie musieć tam iść, nie ma opcji Mari :eek::eek: to Wam numer odwaliła dostaliście na plaży specjalnie bransoletki dla dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.07.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Nie chcę być nudna ale muszę zakrzyknąć chociaż po cichutku:”Forza Italia" to już koniec, ze szkopami grali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.07.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Chyba za cicho krzyczałam:(:( Włochy:niemcy 0:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 O q... Normalnie uwiązałabym na smyczy, szelki na grzbiet i już nigdzie bym nie pozwoliła ruszyć się smarkatej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.07.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Jeszcze 24 min nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts