bionda 02.07.2016 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 To jest 160 występ Buffona w repr włoch, u nas jak , któryś piłkarz zaliczy 60 występ to zapisuję się go w elitarnym klubie, historycznych sportowców.Taka dygresyjka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Ona nie wie gdzie jest Pestko.Nie patrzy na świat jak my.Nie widzi ludzi,.szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.07.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Wakacje u Ciebie to jak horror Hitchocka , na początku jest trup a potem napięcie tylko rośnie.Czego oczywiście Ci nie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.07.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 :wave::wave: 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.07.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 A propos chorych cen na polskim wybrzeżu to Anka, może zamiast domu trzeba było kupić mieszkanko w jakimś apartamentowcu w którymś z kurortów???:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2016 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Prawda, to mam nadzieję, że trochę się przestraszyła i nie będzie już tak odchodzić. Moja córka póki nie nabrała samodzielności dzięki koniom „trzymała się mojej spódnicy”. Aż się bałam co z niej wyrośnie, ale było to bardzo wygodne podczas spacerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Michał ma gorączkę i trzęsie go. Masz.rosmace napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.07.2016 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Jessu, Anka, zaopatrz go farmaceutycznie i spokojnej nocy dla Was :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Może się przegrzał. Ma temperaturę? Żebyto nie był udar cieplny ...temperatura ciała dziecka rośnie i może osiągnąć nawet 42 stopnie Celsjusza. Poza gorączką objawami udaru słonecznego są także: bóle i zawroty głowy, zaczerwienienie i poparzenia skóry, ogólny niepokój, wycieńczenie organizmu, apatyczność, płacz (który jest najczęściej wywołany bólem głowy), nudności i wymioty, brak potliwości, dreszcze, przyśpieszony oddech, wysokie ciśnienie krwi, zapadnięcie oczu i ciemiączka, biegunka, skąpomocz lub zahamowanie oddawania moczu, zwiotczenie mięśni, utrata przytomności. http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/urazy-wypadki/udar-sloneczny-u-dzieci-objawy-co-zrobic-gdy-dziecko-ma-udar-cieplny_41663.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Jessu, Anka, zaopatrz go farmaceutycznie i spokojnej nocy dla Was :hug::hug: Nurofen mym przyjacielem wiec pojechał z nami. Michałowi zeszła gorączka i jest mokry. Zaraz go przebiorę. Nic nie pisałam ale poprzedniej nocy czyli zaraz po przyjeździe Julka miała atak padaczkowy. To już 3 noc kiedy prawie nie śpię. Zjarałam.sie jak głupia. Wszystko mnie piecze Jutro spodziewam się gościa Przyjeżdża.do mnie Boratom. Jestem strasznie nakręcona, ale dzisiejsze nerwy i Michal dobiły mnie na maksa. Dobrej nocy. Padam na pysk a pewnie skończy się spaniem na siedząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2016 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Pestko dzięki kochana. Miejmy nadzieje ze to tylko udar.Jak mi się chłopak posypie to będzie dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.07.2016 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Mari, to kurwa masz cudne wakacje, kierat na cały etat :hug: trzymam kciuki za dzieciaki, żeby już więcej akcji nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.07.2016 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Wiecie, Kobitki, kto ma pszczoły, ten ma miód...Póki moja Kaśka była dzieckiem, nigdy nie udało mi się bezkolizyjnie przeżyć dosyć długo, żebym poczuła, że odpoczęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2016 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Jesteśmy w Gdańsku. Weszliśmy na wieżę Mariacką!!! 410 schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2016 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Mamy zawał.Nogi w uszach.Michał zesrał się ze strachu i zablokował się w połowie drogi.DOPIERO po zejściu postawili tablicę: Największa świątynia w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2016 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.07.2016 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Dobrze, że zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.07.2016 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 hej rodzinka, jak fajnie Was wszystkich razem zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.07.2016 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Mari i jak tam dzieciarnia? Młody zdrowy??? dziewczyny akcji nie odstawiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2016 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Welcome Sopot Pusiu, tu znowu są wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts