rere79 15.03.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 http://www.rooney-duval-architect.com/wp-content/uploads/2011/07/ELZEVIR-21-web.jpg Niestety parkietu tu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.03.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 wiem że temat dwie strony temu ale u mnie zupa kapuśniak plus właśnie smażę naleśniki młody smaruje je nutellą (więc kuchnia do mycia ) Anka podłoga którą wkleiłaś rewelacja :jawdrop:, ale mam wątpliwości czy uzyskasz taki kolor i strukturę, że tak powiem "na własną rękę" (wydaje mi się , że takie podłogi robią naprawdę profesjonalne firmy które zapewne są bardzo drogie). Podłoga od Admet ta druga też mi się bardzo podoba ---- och jak ja bym chciała takie podłogi wydaje mi się że dobrze kombinujesz z tymi rzutami ale ja bym się zastanowiła nad dużą łazienką na górze, chociaż jest druga na dole , no nie wiem yhm . Fotki od Arici suuuper, zawsze lubiłam takie ciemne wnętrza a kolory super nasycone ale właśnie w ciemnym wnętrzu jak dla mnie tak rewelacyjnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.03.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 (edytowane) ten "gówniany słupek z jakimś dziwnym czymś" to komin wentylacyjny a i chcesz mieć otwarty wiatrołap - też się kiedyś zastanawiałam u siebie, ale na całe szczęście zrobiłam zamykany, nie muszę teraz cały czas patrzyć na porozpierdzielane buty i tony piachu i innych naniesionych przez człowieka brudów, mimo posiadania kostki przed domem i w sumie wejściu do domu głównie przez garaż Edytowane 15 Marca 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.03.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Rere , zajebste te schody:jawdrop:Na tle tej bieli , suuper... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.03.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dlaczego musi byc albo praktycznie albo ładnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.03.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 bionda w sumie to nie wiem :lol2:. mam czarne schody i w sumie to ładne ale jak widzę ten kurz to mogłabym sobie strzelić w główkę za ten mój pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.03.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Aniu a jakby poszukać jakiejs klepki ze starego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 wiem że temat dwie strony temu ale u mnie zupa kapuśniak plus właśnie smażę naleśniki młody smaruje je nutellą (więc kuchnia do mycia ) Anka podłoga którą wkleiłaś rewelacja :jawdrop:, ale mam wątpliwości czy uzyskasz taki kolor i strukturę, że tak powiem "na własną rękę" (wydaje mi się , że takie podłogi robią naprawdę profesjonalne firmy które zapewne są bardzo drogie). Podłoga od Admet ta druga też mi się bardzo podoba ---- och jak ja bym chciała takie podłogi wydaje mi się że dobrze kombinujesz z tymi rzutami ale ja bym się zastanowiła nad dużą łazienką na górze, chociaż jest druga na dole , no nie wiem yhm . Fotki od Arici suuuper, zawsze lubiłam takie ciemne wnętrza a kolory super nasycone ale właśnie w ciemnym wnętrzu jak dla mnie tak rewelacyjnie wyglądają Duża łazienka to super sprawa ale jak mam dziecko ulokowac w garażu no to sama wiesz...trza coś zmienić Na pietrze jest przeciez druga niby mniejsza a i tak dwa razy wieksza niz moja obecna. Z podłoga sie popróbuje... Ja tez lubie ciemne wnetrza...może coś w podobie ten" gówniany słupek z jakimś dziwnym czymś" to komin wentylacyjny Rere , zajebste te schody:jawdrop: Na tle tej bieli , suuper... No !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 dlaczego musi byc albo praktycznie albo ładnie???? no właśnie !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Klepka ze starego domu...pomysł fajny ale trudny do wykonania bo to jak puzzle. One są już przycięte i dopasowane pod konkretne pomieszczenie. Z dechami łatwiej by poszło... Na razie szukam inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.03.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 ten "gówniany słupek z jakimś dziwnym czymś" to komin wentylacyjny a i chcesz mieć otwarty wiatrołap - też się kiedyś zastanawiałam u siebie, ale na całe szczęście zrobiłam zamykany, nie muszę teraz cały czas patrzyć na porozpierdzielane buty i tony piachu i innych naniesionych przez człowieka brudów, mimo posiadania kostki przed domem i w sumie wejściu do domu głównie przez garaż A ja zrobiłam otwarty wiatrołap i życie to zweryfikowało:bash: Raz, dwa po pierwszej zimie go zamknęliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.03.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 U mnie, teraz do domu wchodzi się prosto z zewnątrz do sraloniku. Okropne! A teraz idę po dzieci do szkoły. Znowu pada!!! Bleeee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ale Ja nie chcę mieć otwartego wiatrołapu Podłoga w moich klimatach, choć mogłaby byc jasniejsza i bardziej szara http://www.forelite.pl/uploads/products/201102/385.1266.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 posnęły czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.03.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 pracujo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.03.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 ja jestem:rolleyes:miałam niespodziewanego gościa i nawet post który pisałam musiałam szybko usunąć, no i nie chce mi się go drugi raz pisaćpodłoga piękna, chyba magdazzz chciała taką lub bardzo podobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.03.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dzieci karmią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.03.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 A ja w kwestii obiadu.....wczoraj cannelloni nadziewane mięskiem, a dzisiaj pyzy!!!! Kurde...jeszcze pare dni i sama będę wyglądała jak pyza.....mąż po tym szpitalu karmi mnie jak dzieciaka z anemią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.03.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 uwielbiam włoskie jedzenie mogłabym codziennie na śniadanie, obiad i kolację i jeszcze podjadać pomiędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.03.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 (edytowane) Marimag ale na tym twoim rzucie przerobionym właśnie narysowałaś że wiatrołap otwarty ma być. "Rzucę okiem" jeszcze raz czy ja czegoś nie pomieszałam Edytowane 15 Marca 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts