Emila3000 03.07.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 nie no wszystkich nie ma, z 5 osób (obecnych tu na forum) kisi sie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 03.07.2016 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Eeeej czego nie pisałaś że będziesz w Gdańsku, na kawusie byśmy się umówiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 03.07.2016 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Nas też nie ma in sopot, Fajnie wyglądacie rodzinko!! a dziecka to chyba z pół metra w z wyż poszli całą czwórcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2016 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Hej robole Wróciliśmy o.24. Towarzystwo padło w forach. W domku chłodnia malarską wiec.grzalam pierzyny suszarką Aniu,.a żebyś wiedziała. Julka juz prawie jak ja. Michał stópka numer 35. Zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2016 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2016 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.07.2016 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 boszzzzzzzzz a u nas zaczął się właśnie poniedziałek :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.07.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Rany, Ania, jak Ty odpoczywasz z takimi przebojami... Właśnie poczytałam wszystko. Brrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2016 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Pusiu, pocieszę cie. Mamy obrzydliwa pogodę. W nocy po przyjeździe było u nas 13 stopni. Zadowolona? Iskro, a kto powiedział, że ja pojechałam odpoczywać? Zmieniłam jedynie klimat i widoczki ładniejsze. Cały majdan zabrałam ze sobą. W Sopocie myślałam, że ich wszystkich kuźwa potopie. Byłam nastawiona na zdobywanie nowych doświadczeń, oglądanie, podziwianie a ci: jeść, pić, nogi bolą, kiedy znowu zjemy coś dobrego i tak non stop... włącznie z najstarszym koleżką. Ja dziarsko na wieżę, z wieży, do portu, srylion kilometrów jak tuptus a ci zdychali. Kompletnie nie nadaje się to moje towarzystwo. Ja mam gdzieś jedzenie czy odpoczynku. Misja - zobaczyć!!! Od rana.stoje przy garach bo kasa nam idzie jak woda. Wczoraj w Sopocie dostawałam kurwicy. Jeszcze ceny w knajpach byłam w stanie zrozumieć bo to kurort, sezon, trzeba się nachapać ale żeby wejście na molo było płatne??? A co mi oni za te kasę oferują? Deski im wytre? Jodu za dużo zaabsorbuje??? Za parking zapłaciliśmy prawie 70 zł!!! Złodziejstwo!!! z ładnymi widokami w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2016 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Następnym razem jedźcie do Barcelony. Tam plaża, molo itp są bezpłatne. Oglądania od pioruna, że nogi odpadają. Pogoda murowana. Mieszkanie wcale nie droższe niż nad naszym morzem, a bilety samolotowe kupione z odpowiednim wyprzedeniem tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2016 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Wszystko cacy oprócz źarcia a u nas to problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Dlaczego? Możecie poszukać mieszkania z kuchnią. Zresztą o niczym innym w waszym przypadku nie myślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.07.2016 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Macham wszystkim , pragnę oznajmić,że jestem w raju, +30 w cieniu, cykady cykają, cytryny dojrzewają, basen z widokiem czeka. Aniu, grunt,że dzieci zdrowe, pomarudzić muszą, ściskam mocno.Świetne zdjęcia, szczególnie to rodzinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2016 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Pestko a składniki na bigos? Asku, to ty w piekle jesteś nie w raju. Ja bym zdechła i udaru dostała. Wypoczywajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.07.2016 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 wszędzie są polskie sklepy, więc może kapuchę też dostaniesz. bardziej bałabym sie o dzieciaki, jak jedno padaczki dostaje, kolejne gorączki z drgawkami i a kolejne postanowi porzygać sobie, ani w aptece sie nie dogadasz, ani u lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2016 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Emi a oglądałaś Misia? Pamiętasz scenę jak do sklepu wnieśli lysą babę na noszach, której włosy wypadły?Zrobiłabym to samo;) To to akurat nie problem.Lekarze są wszędzie.Żarcie, upał i... nie lubię południa Europy a Włoch w szczególności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.07.2016 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 nie oglądałam "misia" oj podpadłaś ostro jednej z naszych koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2016 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Jak to nie oglądałaś Misia??????????????? Masz na myśli Biondę? Ona wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.07.2016 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Jak to nie oglądałaś Misia??????????????? No właśnie - jak to nie oglądałaś Misia?? Mari, Emilka to chyba inne pokolenie całkiem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.07.2016 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Ja jestem to samo pokolenie co Emi i Misia oglądałam Absolutnie genialny i ciągle na czasie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts