Emila3000 04.07.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 na czasie na pewno, dlatego pewnie by mnie nie śmieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.07.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Nie da się w PL bez śmiechu przeżyć bez uszczerbku na psychice Mari, 2 tygodnie bez kapuchy przeżyjecie. A bazary są takie, że oko może wypaść. Oprócz Misia jeszcze Alternatywy 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 04.07.2016 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 na czasie na pewno, dlatego pewnie by mnie nie śmieszył Nie dowiesz się jak nie spróbujesz Mnie śmieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.07.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 ;0 a co Was podkusiło latem do 3miasta przyjeżdżać ? Od czerwca do września to pomysł kompletnie pozbawiony uroku. No chyba, że jesteście starszymi Niemcami, wtedy obowiązkowo. Zwłaszcza do Gdańska. Idźcie do Teatru Szekspirowskiego na Wesołe kumoszki z Windsoru A jutro na Darze Pomorza "Żółta Łódź Podwodna" , no i scena letnia w Orłowie też fajna. Jakbyście się zastanawiali pomiędzy sushi w porządnej knajpie w Sopocie i rybą na papierowym talerzyku ze smażalni przy plaży - to bierzcie sushi ! wychodzi 2 razy taniej Miłego pobytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.07.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 A, molo od zawsze płatne ...Tylko mieszkańcy Sopotu nie płacą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2016 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Emi,.ty to nie tylko upierdliwa jesteś ale też kompletnie...dziwna:-/ Jakim cudem żeś się uchwała na tym świecie to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2016 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Pestko, bez śmiechu i bez flaszki!!! Filmów kultowych i nadal aktualnych można by wyliczyć cała masę ale Ja niezmiennie kocham miłością czysta i największą CK Deserterow. Mogę codziennie oglądać i nadal sikam po nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2016 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Iskro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2016 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Zoszko, serdecznie dzięki za arcy ciekawe propozycje ale aż się popłakałam ze śmiechu. Kumoszki to ja mam 4 i to własne. Knajpy? Sushi? Kiedy i jak się pytam... Na marginesie... Nie po to jedziemy nad polskie morze żeby sushi jeść. Nie wiem jak u was ( podejrzewam ze macie przesyt) ale mieszkańcy pozostałych części kraju jadą nad morze żeby dobrej ryby pojesc. Nie mieszkamy w 3 mieście. Zrobiliśmy sobie tylko wycieczkę. Sushi nie cierpię!!! A tak poza tym to wszyscy zdrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.07.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 pewnie w dzieciństwie próbowałam oglądać, ale pewnie mnie znudziło. Po za tym nie lubię starszych filmów ode mnie no i nie cierpię PRL... a teraz to wystarczy włączyć wiadomości i mamy niemalże to samo i na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2016 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Ile ty masz lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.07.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 28 niecałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2016 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Jezuuuuuuu. Dziecko drogie! Ja myślałam że to coś bliżej mnie wiekowo a tu żłobek Mów mi mamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.07.2016 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Uwielbiam sushi, zwłaszcza to robione przez mojego męża Mari, molo w Sopocie było płatne już całe wieki temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 05.07.2016 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Mari, ja jestem w wieku Emi (chyba nawet ten sam dobry, przełomowy rocznik xD)... Cześć mamo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.07.2016 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Smarkate Wy młodsze od mojej córki jesteście! Emi, po to oglądam filmy z półki Misia, żeby śmiechem zabijać rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2016 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 I niech wam plusy nie przesłonią minusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 05.07.2016 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 I niech wam plusy nie przesłonią minusów Tak właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2016 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 05.07.2016 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Mari, przyszłam pomachać i mimo wszystko pozazdrościć wakacji Poczytałam o przygodach, współczuję, ale i tak wakacje są super, nawet z takimi mniej miłymi historiami nad nasze morze bardzo lubię jeździć, ale w czerwcu;) Dzień długi, ludzi mało, ceny bardziej budżetowe, co prawda oznacza to zarwanie szkoły, ale i tak uważam, że warto milego wypoczywania i zbieraj siły na dom, bo jak wrócisz to ... musi się zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts