marimag 05.07.2016 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Dzięki Mamiku. Pisze mało bo z.komóry. Jak wrócę to nadrobię. A teraz żeby nikt nie miał wątpliwości Mam nadzieje ze Pestka powiększy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.07.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Co powiększy Dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2016 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 W trakcie pisania fon mi się wyłączył FUCK! Pestko nie wchodzi mi.Wyślę Ci mmsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.07.2016 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Ciekawe kiedy dojdzie Jeśli wysłałaś to jeszcze nie doszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2016 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Sprawdź telefon bo mailem nie idzie.Nie znam adresów na pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 06.07.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Cześć! Piękna rodzinka w pięknych okolicznościach przyrody Trochę zwariowane te Wasze wakacje, ale... są Ja się cieszyłam, że wyjeżdżamy w piątek a tu dupa auto zaholowane do mechanika i czekamy na diagnozę Pozdrawiam serdecznie i odpoczywaj mimo wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2016 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Dano, rodzinka Adamsow dziękuje Co dzień jakaś akcja tak ze ręce opadają na pomysłowość moich dzieci. Pojechaliśmy wczoraj na plażę do Jantara celem zbierania bursztynu. Ja i dziewczęta chodziliśmy grzecznie brzegiem a mój jakże kuźwa mądry synek z piekła rodem, postanowił zapoznać się z falami...w opakowaniu rzecz jasna. Trwało to chwile po czym synek mokry od kokardki po paznokcie stop zameldował się mężowi na kocyku. Finał był taki ze golusienki, ubrany jedynie w bluzę męża wracał do samochodu. Melduję ze bursztynki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.07.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Mms się chyba gdzieś zaplątał, bo nadal nie ma. Wyjeżdżam z domu, może dojdzie zanim wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2016 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Możesz podać mi swój adres mailowy na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.07.2016 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2016 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Dzięki Kasiu cmooooooook! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 06.07.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Za takimi widokami tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2016 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Będzie więcej jak kuźwa zacznie wreszcie być cieplo:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.07.2016 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Aniu, Vip na wakacjach rulez :hug: Macham zdjęcia jak japoński turysta ale podzielę się z Wami po selekcji, na którą teraz nie mam siły. Codziennie coś oglądamy, jutro Siena a w drodze powrotnej zjemy kolację u Polki prowadzącej agroturystykę w Toskanii. Słońca jest tyle,że wysyłam ile mam mocy nad polskie morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2016 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Machaj, machaj bo mi deszcz.przeszkadza.W.nocy mamy 10- 11 stopni a w dzień 13-14.Lubie chłód ale bez przesady kuźwa!!! W końcu mamy lipiec!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.07.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 możesz dać dokładne namiary na tą agroturystykę? nie musi być teraz i dokładne info o niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.07.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Emi, dam linki bardzo chętnie. bo kobieta jest niesamowita, bardzo otwarta i pomocna, pomimo tego,że nawet na oczy się nie widziałyśy po powrocie podzielę się wszystkim co wiem bardzo chętnie.W tym sezonie i tak ma pełne obłożenie do października.toskania ma moc, właśnie mój mąż urzędowy wyżebrał zgodę na ślub kościelny we włoszech, co mi tam zgodzę się....chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.07.2016 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 jak wygląda Toskania podczas naszych ferii zimowych?? ciepło tam jest w miarę??? czekam na relacje, Toskania to moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.07.2016 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 To zależy jak lubicie spędzać czas, zimą na włochy to polecałbym raczej piemont.Zimy mają raczej łagodne.Jeśli chcecie zwiedzać zabytki to pora roku nie ma znaczenia ale ja uderzałabym najwcześniej od maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.07.2016 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 zwiedzać, podziwiać, nie znoszę zimy, więc taka ucieczka w cieplejsze rejony od padającego gówna i mrozu o ile tam nas nie dopadnie, bo dupa nosa z chalupy nie wychylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts