marimag 07.07.2016 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 w mojej desperacji kombinowałam już jak tą beko wystylizować na taką smeg, gmerałam już jak odkręcić uchwyty, może kiedyś przemaluje ją na czarna Tylko nie zapomnij podpierdzielic ze sklepu znaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2016 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Sharpy ujda tylko gdzie kostkarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2016 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Aniu, w barku trzymasz najczęściej wyjmowane rzeczy np. napoje,mleko po to, żeby nie otwierać tak często całej llodówki. Ja akurat z tego korzystam. Mi to nie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 kostkarki z tego co widzę są ręczne - ale za to 2 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Musisz sobie obejrzeć gdzieś na żywo jak wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2016 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Byłam w Media.Markt.i była tylko jedna francuska i to nie dzielona na 4.Reszta zwykle SBS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 może Saturn??? można sprawdzić na stronie gdzie są na ekspozycji dane modele lodówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2016 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 (edytowane) Znalazłam taka jaka mi pasuje ale cena raczej trudna. Samsung 9400-9500 zł. Edytowane 7 Lipca 2016 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 chcesz z dozownikiem wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2016 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Nie wiem o czym mówisz. Że niby zimny napój mi wyleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.07.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 No, toż przecież ci tego Samsunga wpisałam z komentarzem. :mad::mad: Drogi, ale jest super. Mają jeszcze taką z zamrażalnikiem szufladowym, co bardzo mi się podoba z powodu górna szuflada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 tak, leci zimna woda, takie wielki zbiornik który zajmuje całe drzwiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2016 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Pestko sorki. Zakręcona jestem i coś mi się popierniczylo. Wole jednak ten model który Wkleilam bo szuflady ukryte. Emi, myślałam że ten zbiornik to jest jakiś standard z kostkarką ale jeśli nie to wolę bez. Zaniemoglam Cała noc brzuch mnie napierniczal a rano doszedł kręgosłup. Już dawno mi się nie odzywał i nie wiem co jest grane. Chodzę wygięta z kaczym kuprem i nie mogę się wyprostować. Podałam obiad i wreszcie zaległam na łóżku. Tyle mojego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.07.2016 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Niektóre lodówki majątakie chytre szuflady, w których można dłużej przechować np. mięso, ale bez zamrożenia, tylko bardzo mocno schłodzone. Pomyśl o tym, bo na wsi to bardzo przydatne. To nie jest tzw. fresh zone. Widziałam to w kilku lodówkach. Jak znajdę to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2016 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Szukaj takiej o pojemności prosiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.07.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Amica FY408.3DFXhttp://www.amica.pl/produkty/produkt/4815-Chlodziarko_zamrazarka_wolnostojaca--FY408_3DFXhttps://saturn.pl/agd/lodowka-amica-fy408-3-dfx?utm_source=www&utm_medium=amica&utm_term=amica&utm_campaign=amica cena 3899,00 zł Masz cały przekrój lodówko-zamrażarek side by side, aż po Liebhnerahttps://saturn.pl/agd/lodowki-i-zamrazarki/lodowki-side-by-side?limit=100 Mari, a może w kuchni postaw tylko dużą lodówkę side-by-side, a w spiżarni zamrażarkę wielką szufladową po byku https://saturn.pl/agd/lodowki-i-zamrazarki/zamrazarki-szufladowe?limit=40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 amica 78 cm ma, czyli malutka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Mari, a może w kuchni postaw tylko dużą lodówkę side-by-side, a w spiżarni zamrażarkę wielką szufladową po byku https://saturn.pl/agd/lodowki-i-zamr...adowe?limit=40 przecież tylko są takie plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2016 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Pestko, mam następujący chytry plan.W spiżarni postawię Zamrażarka skrzyniową i lodówkę zapasową ( nasza stara z mieszkania).W kuchni chce coś wygodnego ale i wyglądającego. Przez must have meza troszkę mi się komplikuje wybór.Obejrzałam lodówki z linków i chyba ( względy ekonomiczne) zrezygnuje z french door.Drogie są a te które mi pasują jeszcze droższe.Jakimś tam wyjściem byłaby Lg ale Emi mówi ze to syf.Nie ma w czym wybierać. We wsi i okolicy nie ma żadnego sklepu wiec zakupy w mieście będę robiła raczej hurtem stąd Zamrażarka skrzyniową bo większe gabaryty wchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 miałam ostatnio LG - straszna tandeta, chociaż lodówka za 2 tyś - lodowka z zamrażalnikiem na dole. no i ona nie jest prawdziwy frencz tylko jakaś podróbka mająca taką udawać, bo ma słupek po środku - czyli jest absolutnie nie funkcjonalna, tak samo kiszkowato ciasna ja lodówki sbs - wąsko i głęboko, nurkowanie, spadające na łeb jogurty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts