Emila3000 07.07.2016 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Mari a tego beko nie chcesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2016 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Beko może i bym wzięła ale dół mi się nie podoba. Szukam czegoś dzielonego na 4 z kostkarką i za darmo - mission imposible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 tak wygląda beko w środku http://www.beko.pl/uploads/produkty/zdjecia/c717bde27560bdd96bc6d2fef13f5b20_max.jpg masz kostkarę automatyczną, masz strefę 0 - to te 2 szuflady nad szufladami do warzyw. w szufladach do warzyw masz światełko które warzywa lubią, jakieś aktywne jonizatory i fitry powietrza - faktycznie nie śmierdzi w lodówce i kosztuje ponad 4 tyś. zamrazalnik po prawej stronie można przerobić na lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 ta jest fajniejsza od mojej bo tą gorną półkę ma dzieloną i można ją sobie podnosić do góry niezależnie zeby np. duży gar wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2016 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Podaj model tej co wkleiłaś? Chyba ma okienko jak w budce z zapiekankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 ta ma bufet - wszystkie modele z kostkarką i dozownikiem wody mają też bufet - ale przecież nie musisz z niego korzystać http://www.beko.pl/produkt/605/gne_134631_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 moja jest ta - bez kostkarki automatycznej, bez bufetu i bez dozownika http://www.beko.pl/produkt/492/gne_114631_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.07.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Nie cierpię zaprażarek skrzyniowych. Korzystam czasem z takiej u sąsiadki i zawsze mam q... wrażenie, że wlecę do środka, a klapa się za mną zatrzaśnie. Zimna trumna, psiakrew I to ciągłe przesuwanie koszy, przerzucanie torebek z zamrożonym dobrem, bo akurat to co potrzebne zawsze jest na samym dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 mam tak samo, do tego strasznie to wielkie, kupę miejsca zajmuje zabudowy nad tym nie zrobisz bo klapy nie otworzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2016 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Pestko bo jesteś mała jak Pestka Ja siem nie bojam i chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 07.07.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 a Ty już back? Bo ja owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 mari a dlaczego nie z szufladami??? są nawet takiej 2 metrowej wysokości jak lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2016 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Przy szufladach jesteś mocno ograniczona wielkością paczki.Musisz zostawić luz na przesuwanie.W skrzyniową wrzucasz i masz. Beko obejrzałam i lufcik mnie wpienia. Mogę się założyć o nie wiem jak duża kasę ze moje dzieciaki to urwą. Dlaczego mam płacić za coś z czego nie korzystam?Bez sensu. Obejrzałam Electrolux i tez bryndza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 czy twój maż odczuje różnice w jaki sposób ma robione kostki lodu/??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 prosiaka w całości do zamrażalki szufladowej nie wrzucisz, chcoiaż serio nie wiem jakie te paki kupujesz, że takie wielkie i się nie zmieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2016 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Nie znoszę mrożonego żarcia a zwłaszcza mięsa. Mieszkając na.wsi gdzie nie ma nic, będę musiała zmienić podejście. Lepsze ohydne żarcie niż śmierć glodowa W tej chwili praktycznie nic nie mroże. Jedynie mięso które gotuje na smak na zupę. Kupuje więcej, porcjuję i mam w każdej chwili. Mięso które idzie na obiad kupuje świeże i od razu przerabiam. Moja matka odwrotnie. Robi zapasy i trzyma latami. Cieszy się ze ma i ze się wysypuje z zamrażarki. Kupuje rzeczy niepotrzebne, nowości bo a nóż ktoś, kiedyś, coś. Po wyjęciu z paczki bryła lodu a mięso aż białe, warzywa pokurczone jakieś...syf. Wywalam jak mogę bo to nie zjadliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 07.07.2016 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 my mamy taką elektroluxa Ćwiartkę świniaka przywiózł nam brat Miśka, bo u niego się nie mieściła, to u nas niewiele miejsca zajęło, gdzieś na dnie... Dla duzej rodziny, na zapasy, na mrożonki na zimę jak znalazł. Jeden z lepszych zakupów do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 07.07.2016 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Mari, jak czytam jakie masz podejście do mrożonego mięsa, zastanawiam się, czy jednak dwie mega lodowki i jeszcze mega zamrażarka, to nie jest przesada;) W tej wsi jest jaka sklep? A może jest też lokalny producent świeżego mięsa prosto z chlewika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.07.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Mari będziesz mieszkać na wsi, ale przecież codziennie będziesz w mieście zawożąc dzieciaki, maż będzie codziennie do pracy jeździć, będziesz mieć okazje zrobić szybkie zakupy jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2016 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 my mamy taką elektroluxa Ćwiartkę świniaka przywiózł nam brat Miśka, bo u niego się nie mieściła, to u nas niewiele miejsca zajęło, gdzieś na dnie... Dla duzej rodziny, na zapasy, na mrożonki na zimę jak znalazł. Jeden z lepszych zakupów do domu. I o to właśnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts