Emila3000 08.07.2016 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 nie są drogie,każda kosztuję koło 2 tyś chyba, tylko wąsko znowu będziesz mieć, Jeżeli teraz Ci to nie przeszkadza to bierz. Jak dla mnie panoramiczne półki są po prostu komfortowe i bardziej pojemne niż zwykłe półki w lodówce, nic na łeb nie leci kiedy sie nurkuje w głąb lodówki - co zdarzało mi się prawie codziennie - kubek śmietany czy jogurtu dzień w dzień lądował na podłodze - albo miałam szczęście i tylko popękał albo pecha sie rozbryzgał na pół kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 te lodówki 60+60 chyba nawet do zabudowy można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 http://www.electrolux.pl/Produkty/Ch%C5%82odziarki-i-zamra%C5%BCarki/Ch%C5%82odziarki/Do-zabudowy/ERN3213AOW/ do zabudowy, jest do kompletu zamrażalka- mozesz ja przerobić na dowolną lodówkę jaka ci się zamarzy - albo na tego czarnego smega, albo na przemysłową lodówkę - obijając ją blachą kwasówką i dać siermiężne uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 (edytowane) i porównanie pojemności - lodówka twin - 350 litrów, część chłodziarkowa w lodówce french - 330 litrów. zamrażalnik we frenczu mniejszy jest. noo u mnie jeszcze lepiej 380 litrów w lodówce... Edytowane 8 Lipca 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2016 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Pogubiłam się.Do zabudowy.nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 porównałam Ci pojemność lodówki wolnostojącej samsnung twin tej (60+60) do lodówki french samsunga. Mari musisz określić potrzeby dokładnie - ile potrzebujesz pojemności lodówki i zamrażalki, czy chcesz do lodówki wsadzić ćwiartkę prosiaka - do lodówki 60cm możesz nie wcisnąć go. a może starczy Ci zwykła lodówka kombi - skoro masz mieć drugą lodówkę w spiżarce. w tej lodówce w kuchni będziesz trzymać jogurciki dla dzieciaków, a gar z bigosem wstawisz do tej lodówy w spiżarce - cena 2 tyś, zaoszczędzisz miejsce w kuchni. do żadnej z tych lodówek może ci nie wejść ćwiartka prosiaka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2016 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 O jakiej lodówce kombi myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 a takiej zwykłej - góra lodówka - dół zamrażalka - 60cm szerokości,lodówka, wybór ogromny, bo to najbardziej popularne lodówki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2016 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Eeeeeee to nie.Szukam czegoś bez zamrażarki. Będę mieć skrzyniową wiec na co mi kolejna? Od rana truje staremu i jajca sobie robie z jego telewizora. Chyba coś drgnęło ale same wiecie... Dziś tak jutro nie. Zaczął tez wybierać suszarkę. Nie wiem czemu mi się w babskie kwestie wcina.O suszarce nawet nie pomyslalam. Nie zależy mi na tym. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2016 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Ja też bez suszarkowa, ale mam pralnię, więc jest gdzie powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 jak bez zamrażalki te bierz samą lodówę - 60 cm Ci styknie szerokości??? ok 2 tyś. tylko kostkarki nie będziesz miała ale zaoszczędzisz 8 tyś na lodówie, wiec staremu kupisz kostkarkę nablatową. suszarka bębnowa na bank u mnie w pralni wyląduje, nie znoszę rozwieszać prania, tylko wybrać nie potrafię żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.07.2016 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 u mnie tak jest. Na parterze w kuchni mam tylko chłodziarkę a w piwnicy stoi duża zamrażarka skrzyniowa. Da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2016 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Zupełnie nie jestem nawiedzona gadżeciarsko. Zależy mi tylko na tym co potrzebne i z czego korzystałam. Wiem co jest za małe, z czym mam problem na codzień i co bym chciała ulepszyć. Reszta bajerów mnie nie korci. Widzisz Emi, Aga musi deptać po koperek piętro niżej i jeszcze jakoś żyje Pestko u mnie nie ma pralni i będzie trzeba coś wykombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 (edytowane) ja też drepcze przez poł domu do spiżarki, po słoik pomidorów do zupy i też kompletnie mi to nie przeszkadza jeżeli potrzebujesz lodówę to bierz lodowe samą, kasy potrzebujesz np. na kuchenkę, wiec po co pakować ją w wybajerzoną lodówę? Edytowane 8 Lipca 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.07.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 wiem, ze masz wszystko ułożone w głowie ale łap i moja cegiełkę. Bez kolorowania. Przeniosłam palniki, bo tak łatwiej a tu się nie pomieści. Dodatkowo zrezygnowałam z blatów narożnych i wstawiłam ten kloc masarski ale jakby do negocjacji. Wstawiłam za drzwi lodówkę, bo inaczej będą się za szeroko otwierały. A tak masz blisko z lodówki do obu blatów oraz blisko ze zlewu do palników i lodówki jako tako. A i piekarnik z daleka od blatu roboczego gdzie się gotuje żeby sobie kolan nie poparzyć - gdy jest wybór zawsze wybiorę piekarnik z daleka od płyty. Tak jest wygodniej. http://ta2.com.pl/fm/mari.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 kuchenka ma być wolnostojaca, taka szeroka w amerykańskim stylu z kilkoma piekarnikami i mnogością palników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.07.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 ach wiem jaka. Ona faktycznie będzie wystawała. Ale to nic. Wiem, ze Ania ma już wszystko przemyślane. Ja bym tak zrobiła. Zazdroszczę 2 okien w kuchni. U mnie klitka jedno okno w kuchni, drugie na końcu pomieszczenia, czyli w salonie. Ogólnie sporo będzie u Ciebie Aniu rozwiązań jak i u mnie. - niska zabudowa, brak wyciągu, ciemne szafki, chłodziarka i zamrażarka osobno. Kiedy planujecie ruchy? Kiedy ta parapetówka? Czuje się zaproszona ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2016 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Jadę właśnie dolmuszem ale wkleję kuchenkę o której była mowa. Resztę napisze z domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.07.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 boooooooooskaa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2016 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Nie spodziewałam się takiej reakcji Myślałam że powiesz żebym się goniła na drzewo Ps. I nie droga...w.sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts