Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

No co????

Stał kosz, obok ławeczka, w koszu zgaszone papierosy no to i mi się coś chyba kurna należało, nie?

Podeszła do mnie babka z napisem patrol, zwróciła uwagę, postraszyla mandatem za pincet to zgasiłam i przeprosilam.

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja wczoraj robiłam zdjęcia kuchenek i lodówek w sklepie w San Marino :)

Z myślą o Tobie:)

Nie to ,żebyś miała tu przyjeżdżać na zakupy ale tak dla porównania i te marki jakieś dziwne, przynajmniej dla mnie.

Ja byłam bliska zakupu stacji parowej ale odpuściłam, kupię w domu.

Miłego odpoczynku!

P.S.Ja po kawce i udaję się na obrzydliwą plażę taplać się w tym wstrętnym słońcu ;)

Edytowane przez bionda

Mari to zwykły stary bluszcz, wystarczy gałązka i woda i będziesz miała sadzonkę ;)

Bluszcze uwielbiam mam kilka odmian, bardzo mi się podoba jak oplatają drzewa:wiggle:

Nasze auto nie chce współpracować i wakacje odłożyliśmy na sierpień, może się uda...

I tak musimy siedzieć na d..., bo pojutrze wywieszają listy przyjętych do szkół. Trzymaj kciuki:D

kotki podobne do rudego kocurka - mają takie pyszczki, oczka blisko osadzone. Kręcił się obok nich po podwórku, możliwe, ze je wyprowadził z domu???? Kotki udomowione, bo nie boją się ludzi. Jutro zrobię ogłoszenie. może ktoś się zgłosi, chociaż wątpię - mają problem z głowy i szukać im domu nie muszą. Tylko maleństwa z mamą powinny jeszcze być... :(

Moje koty fuchają na nie, może się zaprzyjaźnia. ?

kotki podobne do rudego kocurka - mają takie pyszczki, oczka blisko osadzone. Kręcił się obok nich po podwórku, możliwe, ze je wyprowadził z domu???? Kotki udomowione, bo nie boją się ludzi. Jutro zrobię ogłoszenie. może ktoś się zgłosi, chociaż wątpię - mają problem z głowy i szukać im domu nie muszą. Tylko maleństwa z mamą powinny jeszcze być... :(

Moje koty fuchają na nie, może się zaprzyjaźnia. ?

Konkurencja do michy wiec nie wiem.

Kotów za bardzo nie znam i nie rozumiem.

Wczoraj po obiedzie poszliśmy na plażę pobawić się w piasku, pospacerować grzecznie, popuszcze latawiec.

Syn znowu zamoczył się po kokardkę i znowu wracał goły.

Oszaleć z tym czlowieczkiem mozna!

DSC_0444.jpg

To prawda.

Poznajemy Polskę co bardzo mnie cieszy.

Wypoczynek w stylu dupa kocyk zupełnie mnie nie grzeje.

Dziś jedziemy do obozu koncentracyjnego.

Pokażemy dzieciom, że kara na x box to nie jest żadne cierpienie.

Spodziewam się refleksji i wyciszenia z lekką dozą szoku.

Czasami trzeba.