marimag 12.07.2016 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 No co????Stał kosz, obok ławeczka, w koszu zgaszone papierosy no to i mi się coś chyba kurna należało, nie? Podeszła do mnie babka z napisem patrol, zwróciła uwagę, postraszyla mandatem za pincet to zgasiłam i przeprosilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2016 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Listek, gałązkę, kawałeczek trzeba było zerwać i wsadzić do wody. Naczynko koniecznie nieprzezroczyste, najlepiej czarne. Ukorzeniło by się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2016 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Dzieciom sprokuruj w domu dyby jak niegrzeczne, zakuwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.07.2016 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 (edytowane) A ja wczoraj robiłam zdjęcia kuchenek i lodówek w sklepie w San Marino Z myślą o Tobie:) Nie to ,żebyś miała tu przyjeżdżać na zakupy ale tak dla porównania i te marki jakieś dziwne, przynajmniej dla mnie. Ja byłam bliska zakupu stacji parowej ale odpuściłam, kupię w domu. Miłego odpoczynku! P.S.Ja po kawce i udaję się na obrzydliwą plażę taplać się w tym wstrętnym słońcu Edytowane 13 Lipca 2016 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.07.2016 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Biondziu ceny! Jakie ceny! A taplaj się tylko nie przesadź ze słońcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.07.2016 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Ceny kuchenek od 560, poprzez 862 do 1124.Zmajstruję Ci maila po powrocie w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.07.2016 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Fajne liczby tylko w czym to? Kontakt wzięłaś? Wysyłają do pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 13.07.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Mari to zwykły stary bluszcz, wystarczy gałązka i woda i będziesz miała sadzonkę Bluszcze uwielbiam mam kilka odmian, bardzo mi się podoba jak oplatają drzewa:wiggle: Nasze auto nie chce współpracować i wakacje odłożyliśmy na sierpień, może się uda... I tak musimy siedzieć na d..., bo pojutrze wywieszają listy przyjętych do szkół. Trzymaj kciuki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.07.2016 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Danusiu, bluszcz znam i kocham miłością czystą.Czy myślimy o tym zdjęciu na którym widać.zdrewniale gałęzie wźerające się w mur.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.07.2016 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Kciuki trzymam oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.07.2016 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 dziewczyny chyba mi się rodzina powiększyła. Po podjeździe 2 malusieńkie kotki mi biegały - rudy kocurek i czarna kicia. Czekaliśmy aż mama po nie przyjdzie. moze jakaś kotka z okolicy, ale do tej pory nikt się po nie zjawił. kuźwa może jakiś debil nam je podrzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.07.2016 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Stawiam na świętego Mikołaja Wzielabym gdybym lubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.07.2016 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 kotki podobne do rudego kocurka - mają takie pyszczki, oczka blisko osadzone. Kręcił się obok nich po podwórku, możliwe, ze je wyprowadził z domu???? Kotki udomowione, bo nie boją się ludzi. Jutro zrobię ogłoszenie. może ktoś się zgłosi, chociaż wątpię - mają problem z głowy i szukać im domu nie muszą. Tylko maleństwa z mamą powinny jeszcze być... Moje koty fuchają na nie, może się zaprzyjaźnia. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.07.2016 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 kurde ile tych kotów mam??? Kocica Matka - seniorka rodu Ciapka i Kocurek 5 kociaków rudzielec mały, który do nas przyszedł na wiosnę 2 kuleczki kużwa 11 sztuk wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.07.2016 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 kotki podobne do rudego kocurka - mają takie pyszczki, oczka blisko osadzone. Kręcił się obok nich po podwórku, możliwe, ze je wyprowadził z domu???? Kotki udomowione, bo nie boją się ludzi. Jutro zrobię ogłoszenie. może ktoś się zgłosi, chociaż wątpię - mają problem z głowy i szukać im domu nie muszą. Tylko maleństwa z mamą powinny jeszcze być... Moje koty fuchają na nie, może się zaprzyjaźnia. ? Konkurencja do michy wiec nie wiem. Kotów za bardzo nie znam i nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 14.07.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Mari, jak wypoczywanie idzie?u nas dzisiaj leje niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.07.2016 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 U nas jest wprost cudowna deszczowa pogoda prawie codziennie stąd wycieczki i wypady bo przecież coś robić trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 14.07.2016 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 same plusy - poznajecie Polskę, - dzieci Ci się po plaży nie rozlezą, - doskonała pogoda na "pobieranie" szczepek roślinności do NOWEGO OGRODU:wiggle: w Malorku nigdy nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.07.2016 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Wczoraj po obiedzie poszliśmy na plażę pobawić się w piasku, pospacerować grzecznie, popuszcze latawiec. Syn znowu zamoczył się po kokardkę i znowu wracał goły. Oszaleć z tym czlowieczkiem mozna! To prawda. Poznajemy Polskę co bardzo mnie cieszy. Wypoczynek w stylu dupa kocyk zupełnie mnie nie grzeje. Dziś jedziemy do obozu koncentracyjnego. Pokażemy dzieciom, że kara na x box to nie jest żadne cierpienie. Spodziewam się refleksji i wyciszenia z lekką dozą szoku. Czasami trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.07.2016 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Wczoraj idąc przez las, znaleźliśmy 3 zejście na plażę. Cudne bo takie naturalne a dzieciaki w szoku ze nie ma budek z lodami i zapiekankami. Ktoś nad nami czuwał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts