Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malbork to rzeczywiście niesamowite miejsce a morze właśnie takie kocham. Wyłaniające się znienacka spośród drzew, krzewów i zarośli. Niemalże mistyczne doświadczenie, zwłaszcza o 2 w nocy ;)

Eh. Przypomniałas mi że już lata tyłka nie ruszyłam z tej części Polski, a kiedyś robiliśmy tournée po 2-3tys km w 2 tygodnie :(

Emilia, ja szukam kotów ale takich maskotkowych by nie drapaly podczas okazywania wielkiej miłości przez moje małolaty

Star Butterfly moje 2 kotki takie są - można je miętolić i nie udrapią, straszne pieszczochy. W każdym miocie są takie kotki, tylko muszą być podrośnięte - ze 3 miesiące, wtedy widać jakie usposobienie będzie miał kotek.

zresztą normalne dzieci krzywdy kotom nie zrobią, Nauczą sie, że z kotkiem trzeba się delikatnie obchodzić, bo to żywe stworzonko jest. Jak kotek drapnie to też nikt od tego nie umrze ;)

Kup szczeniaczka a gwarantuje że posika się ze.szczescia.

Może i imię będzie pasować no chyba ze to Mruczuś ;)

Dziś od rana leje i mamy AŻ 15!!! stopni.

Siedzimy w 6 w pięcio metrowym pokoju i kurwicy dostajemy.

Obiad na kolanach, szambo gospodarzom zalało wiec mamy cafke w zlewie, kiblu i pod prysznicem.

Cyrk!

Mam nadzieje,.ze nie utoniemy :(

moja ze szczeniaczka cieszyłaby ze 2 dni, później zaczął by ją gryź, skakać na nią, płacz i ryk, już to przerabialiśmy, zwłaszcza, że ze szczeniaczka zaraz robi się wielkie śmierdzące bydle :o z kotów ma radochę cały czas :p no i teraz wakacje mam z głowy Julka z kuleczkami cały czas siedzi :lol2:

Bydle?

Śmierdzące?

Chyba troszkę demonizujesz.

Pusia ma i psy i koty i kocha tak samo.

Kot jak się zwali do kuwety tez fiołkami nie pachnie a jak strzyknie z tyłka to zemdlec można.

Psy są interaktywne i wychować się da.

Koty mają w dupie.

Miałam i jedne i drugie.wiec wiem o czym pisze.

Co prawda nie robiłam w hurcie jak Pusia lub Ty ale pojęcie mam.

Po tym co wyprawiają nasze dzieciaki z psem który tu mieszka, mąż stwierdził: Musimy mieć psa.

Jest to ogromny sznaucer a jest tak mądry ze szczeka mi opada.

Rozumie wszystko co się do niego mówi i nie są.to komendy typu siad czy chodź tylko pełne zdania.

Kapitalny jest.

Już sugerowalismy gospodarzom żeby się nie zdziwili jak w sobotę psa nie.znajda, ale powiedzieli ze znajdą nas wszędzie :)

Dzieciak chce kotka bo wygląda jak pluszaki i tyle.

Zachcianki bo ja chcę.

Od tego są.rodzice żeby przewidywać co będzie gdy pluszaki urośnie i pokaże swój charakter.

Kot nawet nie wiem jak słodziutki, potrzebuje spokoju a jak mu się go nie zapewni, gryzie i drapie o wiele boleśniej niż szczeniak.

Pies rośnie ale można go nauczyć ze nie wolno skakać.

Kotu juz nie wytłumaczysz.

Kolejna sprawa to wielkość psa.

Piszesz o skakania i przeważnie.

Nikt nie musi kupować odrazu doga.

Dorciu, wieje trochę ale leje niesamowicie.

Toniemy powoli.

Nie możemy wyjść z pokoi a.co dopiero z domku.

Jutro teża być podobnie.

Załamany mąż w przypływie głupawki zaproponował żebyśmy poszli na plażę popuszczać latawiec.

Gdybym musiała mieszkać z jakimś zwierzakiem to wybór pada na kota, nie są tak upierdliwe jak psy, które wiecznie czegoś chcą ale przekonywanie o wyższości któregoś ze zwierząt to jak dyskusja o wyższości świąt bożego narodzenia nad wielkanocnymi:))

Ja jutro podobnie jak Dana dowiem się czy mi dziecko do szkoły przyjęli, ciekawe czy to o tę samą szkołę chodzi:)

My planujemy oba sierściuchy ;) ale jak syn podrosnie bo to on jest tutaj akurat problemem. Kot dla córki będzie dobrym rozwiązaniem bo bardzo się uspokoiła, potrzebuję pluszaka do głaskania, trzymania na kolanach i żeby z nią spał. No i by nie cierpiał jak będzie w szkole . Imię Emilka raczej bardziej już dla kota niż psa ;)

Pies będzie potem by miał za kim syn biegać ale jak sam przestanie w przepływie radości gryźć zwierzaki ;) w tej chwili i pies i kot dla niego to zły pomysł. Nawet rybki w akwarium wyciągał i głaskal. A potem je karmil... Zegarkiem, łyżeczką i guzikami (więcej nie udało mu się wrzucić bo go od akwarium zabraliśmy) - mały zwierzakowy eksterminator z niego, a wszystko w imię wielkiej miłości ;)

Idźcie na latawce, to może uda wam się odtworzyć eksperyment z wynalezieniem elektryczności ;)

koty są całkowicie bez obśługowe, moich nawet karmić nie muszę :rotfl:

kotek to przytulanka milutka,puchata pachnąca, w wózku wozić można :lol2:

pies jest latający, aktywny, jako przytulanka gorzej, zwłaszcza jak się w gównie wytarza lub rybich flakach. :rotfl:

Mari jak tak u Ciebie ????

w tv pokazują totalnie zalane trójmiasto.