marimag 21.07.2016 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 opowieści Mari nie zachęcają do rozmnażania Czy Ja wiem? Przynajmniej się coś dzieje, dzieci żywe i myslace, pytania z każdej dziedziny jak w "Postaw na milion" Może wykończą mnie nerwowo ale Alzheimera nie dostane ho stałe musze gimnastykowac mózg żeby jakoś wybrnąć z przeróżnych sytuacji. Tak zwane plusy ujemne i dodatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 21.07.2016 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 (edytowane) Emila, Ty się jeszcze nie rozmnożyłaś? Mari, może jej przejdzie, jak spełnicie jedno z jej życzeń - postaracie się o nowiuśką siostrę lub braciszka EDIT: A tak na marginesie - dzieciaki Mari są takie jak wszystkie inne, które znam: ciekawskie, bystre, bezpośrednie i domagają się uwagi na różne sposoby - prośbą, groźbą, szantażem, rozbrajająco... Mari mówiła, że mam cierpliwość do dzieci - łatwo o cierpliwość przez kilka godzin, kiedy dzieciaki za chwile wrócą pod opiekę rodziców, a ja do domu i świętego spokoju... Edytowane 21 Lipca 2016 przez boratom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.07.2016 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Emila, Ty się jeszcze nie rozmnożyłaś? Mari, może jej przejdzie, jak spełnicie jedno z jej życzeń - postaracie się o nowiuśką siostrę lub braciszka Osz ty malpo! Olka pisała do ciebie w tej sprawie? A żebyś wiedziała że już mi zrobiła plan rozrodczy na najbliższe 10 lat. Imiona powybierane, kolejność ustalona wiec nic tylko robić i rodzić. Mężowi najbardziej spodobał się początkowy etap: robienie Emilka się rozmnożyła ale tylko raz wiec co ona wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 21.07.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 (...) Olka pisała do ciebie w tej sprawie?(...) Mężowi najbardziej spodobał się początkowy etap: robienie Nie pisała, ale podczas spaceru wspominała... kilka razy I zgadzam się z Twoim ślubnym - ten początkowy etap najprzyjemniejszy - pozostałe nie wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.07.2016 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 To znaczy ze mąż do ciebie pisał a nie Olka Co u ciebie? Nie odpisałaś na SMS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.07.2016 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Marko :jawdrop:zapładnianie, rozmnażanie czyli ten wątek nadal w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.07.2016 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Tak. Wszystko po staremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.07.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Mari na jakim etapie jesteś z tymi kluczami do domu?? jakaś umowę podpisaliście, u notariusza byliście, coś kasę wpłaciliście - zaliczkę? całość??? nie możliwe, że tak się to ciągnie :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.07.2016 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Ja tez juz kurwicy dostaje.Jestem zdumiona ze i wam się udziela. Patrzaj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.07.2016 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 No kochane!!! Jedziemy z koksem!!! Dziś lub w poniedziałek sprawa papierów ma być juz w porządku i możemy odbierać klucze :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.07.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.07.2016 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 (edytowane) Pomódlmy sie w tej intencji http://www.pic4ever.com/images/pop.gif bo Ja już nie daje rady http://www.pic4ever.com/images/4hba7gi.gif A potem zrobimy skromna parapetówkę http://www.pic4ever.com/images/za2.gif Edytowane 22 Lipca 2016 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.07.2016 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Pomódlmy sie w tej intencji http://www.pic4ever.com/images/pop.gif a nie możemy się zwyczajnie napić "za"???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 22.07.2016 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Iiiii? Modlitwy pomogły!? Przepraszam Mari, że nie odpisałam na sms http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif jak już mogłam - tzn nie byłam w pracy, to najzwyczajniej w świecie zapomniałam... Preferuję rozmowy telefoniczne, ale z nimi to jest tak, ze jak mam czas na rozmowę, to zwykle nie wypada dzwonić, bo albo późno albo pora obiadowa http://emotikona.pl/emotikony/pic/telefon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.07.2016 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 a nie możemy się zwyczajnie napić "za"???? chyba za wcześnie na picie ale możemy trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.07.2016 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 I się zesrało! I w dupie z.tym!Mam dość!Jestem tak wkur. ze aż się poryczałam. Musze się gdzieś wyżyć!!! Może drożdżowe zagniote albo upierdziele wagon zacierek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 22.07.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 ale że jak się zesrało??? http://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.07.2016 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Ano normalnie. W majty. Nasze ruchy remontowe co jest jednoznaczne z odbiorem kluczy MIMO ZROBIONYCH WRESZCIE PAPIERÓW będą możliwe dopiero po 10 sierpnia bo gość w poniedziałek jedzie na fucken urlop. Zaszlocham się i przykuje łańcuchem do bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.07.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 pomyślałam o Twojej córce która śpi ze stadem pluszowych miśków chociaż mi się udało ogarnąć tą sprawę u Julki, domek ma szerokość 140, na podłodze leży materac - 80 cm, z boku zostaje dużo miejsca na 3 tuziny pluszowych kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.07.2016 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Dzięki.Emi.ale jedna kieszeń to za mało. Kupie jej łóżko 140 i wtedy może się.dziewczyna upchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts