marimag 24.07.2016 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Ja tez nie wiem. Wysyłam maila.Az sie boję twojej emocjonalnej oceny.Tylko nie mów mi ze slumsy bo łeb ukręcę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.07.2016 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Mari Twoja kuchnia jest idealnie w moim guście cudnie będzie ahhh jakbym miała drugi dom to mogłabym poszaleć muszę tą twoją witrynkę wybadać. dążę do identycznie urządzonej łazienki, planowałam w niej dać szafeczkę taką retro z gabinetu lekarskiego, ale może ta się nada? w wolnej chwili z przyjemnością ci ją machnę. w trakcie robienia podpytam sie o szczegóły, bo teraz i tak zapomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.07.2016 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Ale jak to ? Ja juz na zawał schodzę czy mnie zbijesz mocno czy bardziej a ty ze w twoim guscie ???? Przecież Ty mocno angielska jesteś to gdzie te moje wnetrza do twoich pałacowych a nawet lordowskich ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.07.2016 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Wysłałam ci jeszcze jednego maila bo zapomniałam tam czegos dodać. No to czekam na wizki Teraz siedze nad salonem. Zobaczymy co wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 24.07.2016 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 (edytowane) nieee pałacowa nie jestem i na pewno nie angielska lubię retro w pod wieloma postaciami, mam bardzo eklektyczną duszę, a najbardziej mi się podoba w piwnicy naszej gdzie są gołe mury, betony i rury wszędzie moja łazieneczka urządzona budżetowo - castorama + ikea + druciany kosz loftowy z jyska na pranie który kupiłam w tym tygodniu. Będą jeszcze lampy chyba od Zorkiego. https://picasaweb.google.com/106508732423655539780/6218839547940159073?authkey=Gv1sRgCNnPjpnDldzx8gE Edytowane 24 Lipca 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.07.2016 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 przeczytałam mój post o tych slamsach i sama oczy wywaliłam, w emocjach za duży skrót myślowy użyłam. : Pomyślałam, że coś sobie dziabnęłaś Czasem tak się z człowieka coś "wyleje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 25.07.2016 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Marija, a może by tak dać Twojemu ślubnemu zajęcie? Nie wiem, czy Ty to przełkniesz, ale... Ustalcie może limit kwotowy i podzielcie się pomieszczeniami do urządzenia - wybierając świadomie czy w formie losowania, jak to zrobicie to już od Was zależy... może bezpiecznie - pomieszczenia ogólnie dostępne i Twoje królestwa zatrzymaj dla siebie, a pokoje dzieciaków, gabinet, etc... zostaw ślubnemu i dzieciakom? Spiszcie ogólne założenia, czyli co w wybranym pomieszczeniu musi się znajdować i zostaw mu pole do popisu... może się nie zawiedziesz? może Cię pozytywnie zaskoczy? a może powie kochanie, to ty tu urządzisz, wiem że zrobisz to najlepiej jak potrafisz... mnie się spodoba wszystko co tobie się podoba, a wtedy hulaj dusza piekła nie ma W razie czego i tak sposobami przemycisz swoje pomysły, a i od planowania do wykonania (przynajmniej u nas) daleka droga aaa... i jeszcze veto absolutne i totalne jako wyjście awaryjne - gdyby się przytrafiło coś na co absolutnie się nie zgadzasz.... Może w taki sposób dojdziecie do jakiegoś kompromisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 A może go poprostu otruć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.07.2016 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 A może go poprostu otruć? A na ile jest ubezpieczony Jesteś niemożliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Nie zamierzam przecież ale temat co zrobić z mężem, jak go urobić, zagadać, oszukać, przekupić, wciągnąć w quiz, zakrzyczeć, zterroryzować, ośmieszyć i inne wymyślne sposoby, osiągnął już poziom maksymalny wiec zaproponowałem to czego jeszcze nie było. Jestem wam ogromnie wdzięczna za rady ale z wdrożeniem poczekam aż zacznie się coś dziać. I tak przecież zaczynamy od rzeczy zupełnie innych acz ważnych i tu się będę słuchać i potakiwac aż.glowa mi się urwie. Potem przejdziemy do spraw istotniejszych ale już będę miała jakieś.argumenty, przygotowane pole do rozmów. Zmieniam temat bo mało nie zwariowalam dzisiejszej nocy. Słyszeliście o zespole niespokojnych nóg? A rąk? Co najmniej do 4 nad ranem ( Chodziłam wiec wiem) nogi mi mrowiały , draznily jakoś, biegały i ręce też. Myślałam że zwariuje. Okropne uczucie nie mieć kontroli nad ciałem. Mowie rano mężowi ze pół nocy nie spałam bo galopowalam i machalam a on dumny z siebie uniósł zadziornie brwi, uśmiechnął się kokieteryjnie i mówi: zobacz ile cie potem jeszcze trzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.07.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) Mowie rano mężowi ze pół nocy nie spałam bo galopowalam i machalam a on dumny z siebie uniósł zadziornie brwi, uśmiechnął się kokieteryjnie i mówi: zobacz ile cie potem jeszcze trzymało :lol2: To jak z tym kawałem gdy młoda dziewczyna wsiada do tramwaju pełnego ludzi, staje koło siedzącej staruszki i pyta "mogłaby mi pani miejsca ustąpić" babcia zdziwiona pyta "dlaczego?", na to dziewczyna "bo jestem w ciąży" babcia "długo?? bo jakoś nic nie widać" dziewczyna "niedługo, jeszcze mi się kolana trzęsą". Edytowane 25 Lipca 2016 przez Pusia&Kssawery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.07.2016 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 co się śmiejesz, w pierwszym trymestrze trzeba najbardziej na siebie uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 :lol2: To jak z tym kawałem gdy młoda dziewczyna wsiada do tramwaju pełnego ludzi, staje koło siedzącej staruszki i pyta "mogłaby mi pani miejsca ustąpić" babcia zdziwiona pyta "dlaczego?", na to dziewczyna "bo jestem w ciąży" babcia "długo?? bo jakoś nic nie widać" dziewczyna "niedługo, jeszcze mi się kolna trzęsą". :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 A to znacie? Przychodzi dziadek do agencji towarzyskiej. Pani się nim zajęła dość intensywnie. Macha głową, macha i macha i macha po czym zrezygnowana mówi: - No dziadek! Nic z tego nie będzie. On nie chce stać! Na to dziadek: - On nie ma stać. Ma być czysty.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.07.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 jesuu bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Praktyczne podejscie Jak ci idzie rysowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.07.2016 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nie przy jedzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.07.2016 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 na razie pracuje, rysować bede wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.07.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 napisz gdzie lodowa, ma być 2x60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Pusia przeciez to nie ty myłaś Czekam cierpliwie. Zadzwoniłam w sprawie desek. Cena dla mnie nie do przełkniecia Poczarowałam trochę i dowiedziałam sie jaki jest proces produkcyjny Będę teraz kombinowała z innym materiałem tylko problemem jest ten cholerny olej który robi ten boski efekt. Facet twierdzi ze to mieszanka autorska i sa w nim 3 barwniki. Zapytałam czy sprzeda mi sam olej a ten pyta jaki on w tym bedzie miał interes. Moja dozgonna wdzięczność !!! - odpowiedziałam. A skad Pani dzwoni ? Z Warszawy. To moze by Pani do nas podjechała ? Jakos sie dogadamy. I tu brew mi drgneła. Czyzby on tak jak ten dziadek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts