marimag 25.07.2016 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Z lodówka to zaczęłam sie zastanawiac czy jednak nie jedna ale ładniej wygladaja dwie. Zaraz ci pokaze na rzucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.07.2016 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 daj linka do podłogi, albo wstaw zdjęcie wyciełam kawałeczek z Twojej wklejki ale słabo to wychodzi, jak płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.07.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 o widzisz a ty właśnie o podłodze. Mari pigmenty w casto są po 5 zł za sztukę, kup odpowiednie kolorki i pobaw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.07.2016 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Czyzby on tak jak ten dziadek ???? No wiesz, handel wymienny on Tobie olejowanie Ty jemu ...... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.07.2016 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Mari masz namiary na tanie koszyki druciane? znalazłaś gdzieś takie? zastanawiam sie czy samemu nie spróbować zrobić w jysku tanie można dorwać jak sie trafi na promocje, ale są owalne i z rączkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.07.2016 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 brrrr dajcie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.07.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 brrrr dajcie spokój e tam... dziadek to pikuś, mnie dzisiaj rano mąż pokazał jak "TO" robią pomrowy, całą drogę do pracy miałam gluta w gardle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Prosze bardzo. Tak bym chciała mieć Mamik prosiła CHYBA ? o pokazanie kuchni. Rozumiem ze chodzi ci o wybrane sprzety i meble ? No to mniej wiecej tak to widzę. Zastanawiam sie na kinkietami bo moze pójda inne. Brakuje tu półwyspu ale wiem juz co dam. Lodówka jedna lub dwie. Zlewu nie dałam ale wiadomo ze blaszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 On mi olejowanie ? To chyba ja jemu... Bardzo mi zalezy na tanich deskach ale zeby az tak się "starac '? No way! Juz to widzę. Obskocze pół tartaku i wróce z tirem desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Emilka, to własnie ta podłoga która jest na wyklejance.link: http://www.drewmisko.pl/dab#header-txt-62328 Tanie czyli uzywane ale tez nie zawsze tanio wychodzą bo licza sobie jak za antyk.Wpisz w google koszyk druciak i wrzuc grafikę.Pokaze ci sie tego tyle że głowa boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.07.2016 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 [ATTACH=CONFIG]362243[/ATTACH] Aleś kolaż odwaliła Kuchenka mega, lodówka mega, podłoga mega, kinkiet mega, słoiki i kosze też, meble kuchenne słabo widać, ale kolorystycznie i tak mnie zachwycają. Karczochy i dywan też jako wystrój?? A to lustra czy okna są?? Te drzwi tez świetnie wyglądają i witryna ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Pusia, ale ty masz szajbę ! Pomrowy sliczne nie są ale zeby miec kluchę ? Pawia bys pusciła jakbys widziała takie mada faka okazy jakie widziałam nad morzem. Mieszkały sobie w szklarni obok naszego domku i czesto łaziły po szybach. Wielkosci języka były i tak tez mi sie kojarzyły. Seksu niestety nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.07.2016 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Pusia, ale ty masz szajbę ! JAAAAAAA??????? Niemożliwe Seksu niestety nie widziałam Ja widziałam rano, nie masz czego żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Pusiu, jakos musiałam poustawiac sobie to wszystko cuzamen do kupy zeby widziec jak to wyglada. Witryna nie do konca bedzie taka ale bardzo podobna. Będe zamawiała. Ta akurat jest jako powiedzmy zajawka. Karczochy jako plama dla ozywienia ale to tylko dekoracja. Moze beda stały zioła, moze cos innego. Nie zamierzam robic instalacji tylko kuchnia ma zyc tak jak reszta domu. Dywan dam na bank tylko nie wiem co lepsze: pers czy juta. Pomyslimy jak wszystko stanie na swoich miejscach. złote ramy to obrazy lub lustra. Opcjonalnie trzeba to traktowac a moze wcale. To sa szczegóły Czyli Pusi sie podoba ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Seks jak seks. Wyobraź sobie co mysli taki pomrów jak na nas patrzy. Jestem przekonana, ze smieje się z czasu jaki nam to zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Teraz dzwonie w sprawie drzwi loftowych. Az sie boję ile mi krzykną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.07.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 chujnia te zdjecia podłogi, poszukam jakieś w necie podobnej jak duży chcesz zlew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.07.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Mari drzwi może daj komuś np do zespawania z kantówek jakiś albo płaskowników? później tylko machnąć, można proszkowo jak ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.07.2016 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Czyli Pusi sie podoba ????? Generalnie tak i to bardzo Zlew blaszak do tego (tylko powiedz, że nie to takie paskudne z Ikei z tym okropnym przodem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.07.2016 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 A te drzwi to takie jak w saloonie?? Takie chybające się na wszystkie strony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts