marimag 25.07.2016 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Dzieciaki obrabowaly moja myszkę z baterii. Zabije!!! Musze z telefonu pisać a nie cierpię tego. Emi, zlew duży z ociekaczem. Wstaw co masz bo wymiary dopasuje juz na żywo. Pusia o czym ty mówisz kobieto? Jakie drzwi do salonu? Zadzwoniłam w sprawie.drzwi i innych moich pomysłów i głowa mnie rozbolala. Wyszło mi minimum.12 tysięcy.!!!! Coś.czuje ze bez "loda" się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.07.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 12 tyś za wszystkie do domu czy za te do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 2 razy drzwi do spizarek- 60-tkiWiatrołap i kabina prysznicowa. Te 12 tysięcy to takie minimum. Transport jeszcze i montaż plus nieoczekiwane koszta... ze 20 tysi pewnie by wyszło. Idę na kurs spawania i obróbki skrawaniem!!!Majątek można zbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.07.2016 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 popytaj w kilku miejscach, może znajdziesz gdzieś taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Pewnie ze poszukam bo to się w pale nie mieści. Odezwę się wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 25.07.2016 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Nie wiem czy chcę wiedzieć co to są pomrowy:sick: Anka mail doszedł? Na weście dzisiaj były druciaki, jak przeczytałam,że są pożądane to od razu tel do Mari,ale Mari ostatnio zlewa koleżankę ze śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Pomrów Asiu to taki ślimak ale nie specjalnie budzi sympatyczne odczucia. Źadne tam dam ci sera na pierogi... Nie zlewam nikogo. Dzwoniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.07.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Pusia o czym ty mówisz kobieto? Jakie drzwi do salonu? Nie do salonu tylko do saloonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Wszyscy w domu zdrowi???????O czym ty mówisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.07.2016 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Pusi chyba chodzi o takie drzwi http://www.eventprophire.com/_images/products/xlarge/20070314101125_Saloon%20(Small).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 25.07.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Prosze bardzo. Tak bym chciała mieć [ATTACH=CONFIG]362242[/ATTACH] Mamik prosiła CHYBA ? o pokazanie kuchni. Rozumiem ze chodzi ci o wybrane sprzety i meble ? No to mniej wiecej tak to widzę. Zastanawiam sie na kinkietami bo moze pójda inne. Brakuje tu półwyspu ale wiem juz co dam. Lodówka jedna lub dwie. Zlewu nie dałam ale wiadomo ze blaszak. [ATTACH=CONFIG]362243[/ATTACH] ano prosiła O łazienkę też pytała Zestaw do kuchni zapowiada się bardzo ciekawie Mam kolejne pytania, ale poczekam na to, co Emilka namaluje, może mi się wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Aaaaaa faktycznie o łazienkę tez.ale odpisywalam i posta zezarlo a moja głowa zapomniała powtórzyć. Pytaj o kuchnie a o łazience napisze juz z kompa.Dawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 25.07.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Tylko nie krzycz Ale czy kuchenka będzie stała sama, czy będą obok szafki? Bo na planie nie ma No i jaka jest odległość od wyspy do piekarnika? Da się tam wygodnie blachami ze świątecznymi makowcami manewrowć??? Przejście do jadalni powiększasz? te niesamowite drzwi, to będą do salonu, jadalni, spiżarni czy wszędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Nie krzyczę choć bardzo mi się chce...z bólu. Znowu afera z.mezem. Odpowiadam. Pewnie ze wszędzie będą szafki. Nie rysował bo to było dla mnie oczywiste. Nie mam pojęcia jak z piekarnikiem, makowcami i mną ale dopasuje szerokość półwyspu do otwartych drzwiczek. Te boskie drzwi mają być w: spiżarni, drugiej spiżarni i mam takie marzenie żeby wyburzyć jedna ze scian wiatrołapu ( wewnętrzną) i wstawić tam takie przeszklenie. Zlikwiduje się wrażenie sluzy i rozciągnie nieco perspektywę no i oczywiście piknie będzie Pokój przy wejściu który chce przeznaczyć na garderobę tez by dostał takie drzwiczki. Ten motyw powtórzy się jeszcze w łazience. Barierki na.schodach będą nawiązaniem do tegoż. Potem w salonie kolorystyka nawiąże do elementów loftowych i tak wszędzie gdzieś coś. Plany ambitne a wyjdzie pewnie jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 25.07.2016 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Mari Z mężami tak jest, że się z nimi kłóci, później będzie można się pogodzić Będzie dobrze Drzwi o takim wyglądzie będą elementem decydującym o całej stylistyce wnętrza i domu, wyglądają naprawdę wyjątkowo, obawiałabym się jedynie, czy nie będą zimne i ciężkie, do nich ościeżnica też musi chyba być stalowa, chyba, że one mają być drewniane??? a co masz na podłodze? Drewno? Kafle? jeszcze o kaflaxh na scianie w kuchni - jeśli będziesz robić dodatkowe przejścia, to kafle istniejące ciężko będzie uratować, więc tam gdzie się da, chyba warto je usunąć, bo i tak trzeba będzie równać ścianę, a pomalować sposobem Emili, czyli wapnem Mari, to już tak niedługo, a męża kochaj takim jaki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) Dziś ciężko mi się z tym pogodzić. Nie kłócimy się o nic konkretnego. On mi poprostu dokucza i wyżwa się na mnie.Jest bardzo nieprzyjemny.Powiedziałam mu parę słów i się poryczałam. Nie daje rady. Drzwi będą stalowe wiec ciężkie jak cholera. Owszem,.są.zimne ale przecież nie daje ich na.zewnatrz. Każde pomieszczenie ma ogrzewanie a też istnieją sposoby na uszczelnienie ich.Mocuje się je do ścian, sufitu i podłogi na specjalnych badylach. Nie wiem jak się to nazywa ale jest to taki dospawany do ramy pręt który wpuszcza się w.sciany.Po zamocowaniu widać jedynie ramę która.dotyka.do.scian. Uszczelnia się miejsce styku rama ściana a pod.drzwiami daje szczotki. Na podłogach chce.deski. Obecnie jest tam gres udający klepkę. Słabo mu to udawanie wychodzi. Planuje to skuć. Kafli w kuchni nie zamierzam ratować.Wszystko idzie do kosza. Przejście z kuchni do jadalni chce poszerzyć ale o ile, nie wiem. Musze dokładnie wymierzyć ściany a po stronie kuchni powstawać.sprzety.Chce to zrobić tak.zeby weszły tam standardowe szafki. Edytowane 25 Lipca 2016 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 25.07.2016 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Dobrze, że kłócicie się "o nic", bo to znaczy odreagowanie stresu, a nie rzeczywiste problemy i różnice wymiana podłogi będzie wyzwaniem, uwielbiam drewno na podłodze, więc tym bardziej Ci kibicuję w tej kwestii idę spać, bo jutro niestety znowu praca i nie wstanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.07.2016 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Szkoda gadać. Leć. Ja usiłuje upiec ciasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.07.2016 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 robi się pierwszy render Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.07.2016 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 na szybko na razie poglądowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts