mayday 15.03.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Na Rosenthalu ????????????? Cóż za profanacja ! Na wyborczej, przy kasie leży A olejną ! Na biało, szaro lub czarno ! Szok ? Gosiu, nie miałabym sumienie prosic o takie usługie ! Nawet nie ma mowy ! Poza tym, takie zmiany architekta nie wymagają. No może oprócz wywalania okien i zmian na elewacji ....ale czy musze to zgłaszać ? cicho sza... gazeta, tyż dobra, ale chociaż, żeby było na eleganckości to do napitku poproszę o musztardówy Szok, to nie... Moje ale to: -szkoda mi rysunku drewna zamalowanego farbą, nawet najpiękniejszą -farba, nawet najlepsza wyciera się i rysuje a potem skrobanie i renowacja to masakra, a wiem, że nie chcą takiej cyklinować - olejowana podłoga nadaje się nawet do miejscowego "załatania" - lakierowana - można wycyklinować i znów pomalować Czorne schody bardzo mnie siem podobają i będę mieć...ale podstopnice i tralki ( proste) białe Pochwyt tyż czorny. fajne te inspiracyje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.03.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.03.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 czorne schody - som dla masochistek ...albo takich, co im się nudzi bo mają mało roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.03.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.03.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 czorne schody - som dla masochistek ...albo takich, co im się nudzi bo mają mało roboty znając moje szczęście wystarczy , że zlecę z nich z hukiem, to i wytrę kurz przy okazji.. http://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/494497e58ae9_nx_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.03.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 a poważnie, to uwielbiam matową czerń, ale bluzgam co chwilę na kurzysko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.03.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 aricia - jak nie ma na coś sposobu, to trzeba to pokochać Nie ma co rozpoczynać niekończącego się tematu, czy ładne, czy praktyczne... bo ja akurat wybiorę ładne. Poza tym czorne schody będą pasowały do mojego podniebienia Z przykrością stwierdzam, że wśród mieszkań moich znajomych, u których kompromis "też ładne, ale praktyczniejsze", nie ma ani jednego, o którym powiedziałabym - interesujący. Nie oceniam tu w kategoriach ładne - brzydkie, ale takie, które ma w sobie "to coś". Powiedziałabym nawet, że te mieszkania są w pewien sposób do siebie podobne. "bezpieczne" kolory , podobne faktury i materiały... no, nie dla mnie. Wolę zakurzone, ale " takie moje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.03.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Mayday,masz rację.Wyjęłaś mi to z gardła:)Czasem wydaje mi się ,że te mieszkania to są klony,które różnią się maleńkimi detalami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.03.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Właśnie wróciłam do domu , byłam u klienta w sosnowcu i gdy wracałam weszłam sobie do ttw na rozdzieniu(Bastka będzie wiedziała) specjalnie aby pomacać podłogi chapel i ....normalnie chyba mi się podabają , kurcze, chyba się na nie nastawię do mojego domu , chociaż troszeczkę ich kupię do salonu , myślę,że do szarego łupka na reszcie parteru będą pasować ...Anka !!wszystko przez Ciebie !!Jak tak dalej pójdzie to w końcu znowu jakiś pseudo pałac mi wyjdzie buuuu.....Idę dać jeść chłopakom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.03.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 a poważnie, to uwielbiam matową czerń, ale bluzgam co chwilę na kurzysko! Na białym też widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.03.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 ja mając na uwadze praktyczność, biorę pod uwagę kolory najrzadziej zmienianych elementów wnętrza: kanapy, fotele, glazura itp.. po to, zeby zmieniając np kolor ścian nie żarło się. Moja koleżanka ( najpraktyczniejsza z praktycznych, a nawet w" w tej cenie może być") ostatnio zmieniła kolor ścian ( a trzeba jej przyznać, że robi to często). Poprzednie wnętrze w kolorach oranżu, meble tapicerowane jasna sepia, ciepły jasny brąz drewna i pierdyknęła ściany na lila z kremem i fioletem. Mebli nie wymieniła...czysto jest, ale wyszła istna kolorystyczna kakofonia. No, nie da się umówić, że jest tam jakiś zamysł. I co tu powiedzieć, jak pyta czy ładnie? Ze ładne tapety? mam z tym problem okropny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.03.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 z tą praktycznością też różnie bywa....dla jednego coś jest praktyczne a dla drugiego to samo to istny horror !!!! a samo określenie, ze coś jest "praktyczne" sprawia, ze mnie mdli.... praktyczne buty .... praktyczny płaszcz... wtf? praktyczna, to była pani!!!!!! pamiętacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.03.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Tak ,Ariciu ,to wszystko prawda ale np. co z tego ,że swego czasu podobały mi się białe sofy ,gratuluję sobie,że kupiłam praktyczne ,czarne ze wzorem mniej czarnym i jeszcze do tego z możliwością zdjęcia i zaniesienia do pralni obicia, gdy widzę co moje dzieci z nią robią to białej już bym nie miała dlatego skupiłam się na kryterium wygody i już , jestem bardzo zadowolona ze swoich praktycznych sof, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.03.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Haloooo!!!! Anka zamknęli Cię w tym kartonie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.03.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ja już przerabiałam białe meble ,białe sofy,fotele i dywany w niebotycznej cenie,oczywiście też białe:bash:Obicia bardzo,, praktyczne":bash: zdejmowane -można było prać. I jak się już od nich uwolniłam,to poprosiłam męża ,że jak jeszcze wpadnę na taki durnowaty pomysł,to niech mi kubeł zimnej wody wyleje na łeb.Wychodzę z założenia ,że mieszkanie jest dla mnie ,a nie ja dla niego. Serdecznie dosyć miałam wiecznego prania i czyszczenia,a wykładanie kocyków różnej maści na obicia nie wchodziło w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Pojechałam po kartony a wróciłam z ......psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.03.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Cooooooooooooooooooo???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.03.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Gadaj tu,, natentychmiast"" z jakim?!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.03.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Pisz bo oszaleję:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts