Emila3000 01.08.2016 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 w półwyspie można zrobić szuflady wysuwane po obu stronach, gdzieś widziałam takie prowadnice która wysuwają się z przodu i z tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.08.2016 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 jeżeli bierzesz pod uwagę rezygnację z tej cudnej kuchni, to może zerknij sobie płyty solgaz - gaz pod szkłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 No to Ja jestem takim dziwolągiem bo zmywam namiętnie. Gary, patelnie, miski i inne szoruje a drobnice wrzucam do zmywarki.Szkoda mi miejsca jakie zabierają gary no i plam dostają po zmywaniu chemią zmywarkową. Co do półwyspu to właśnie coś takiego zaplanowalam. Zrobię szafki i szuflady po stronie lodowkowej a po stronie kuchenki coś innego.Wiem już jak i z czego ale musze wykonać telefon żeby sprawdzić czy tak się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Nie wiem czy zrezygnuje.Rozważam tylko różne opcje.Absolutnie żadnego szkła w płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.08.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 szkło na płycie sie nie tłucze, nie ma rusztów do mycia, łatwiej umyć całą płytę. Mam zwykłą płytę gazową na szkle i jest super, czyści sie rewelacyjnie, w odróżnieniu od stalowej czy emaliowanej którą miała moja matka - brud się wżerał, szorować nie można bo sie rysowało. trzeba używać żrących środków, a później chyba w tych oparach gotować. wole puścić 2 razy zmywarkę niź stać godzinami przy garach i szorować je, blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Z myciem się zgodzę ale co jak w trakcie gotowania coś wykipi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.08.2016 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 a co ma się stać?? zresztą jak często coś Ci kipi? wytrzesz sobie płytę, nie zdejmując rusztów, które są gorące i palników które są jeszcze bardziej gorące. obejrzyj sobie filmiki na stronie płyt - rzucają na płytę garnki z wodą, wylewają wodę z wiadra i robią różne inne cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.08.2016 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Emila, jaką masz płytę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.08.2016 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 https://solgaz.eu/plyty-gazowe/#opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.08.2016 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 mam gaz na szkle od bosha, zwykłą gazówkę znaczy sie niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.08.2016 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) aaa, myślałam, że masz szklaną, gazową, ale z palnikami edit - czyli w końcu co masz, Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Ja tez nic nie rozumiem z tych wywodów Emi.Nie wiem co masz. Kipi mi ciągle i intensywnie.Wiem ze przetrzeć można ale jak stoi gar i wykipi trzeba go biegiem zdjąć bo smaży się na płycie i na styku garnek płyta.Jak do szkła mocnej przywrze to tez trzeba szorować mocniej i nie ma opcji żeby się nie rysowało. Nie ma cudów. A ja mam swój patent.Zdejmuje wszystko i wykładam gruba folie aluminiową.Zakładam palniki i ruszty i mam w d.Wykipi, wyleje się, przysmaży to Zdejmuje folie, przecieram szmatką i mam nowke nie śmiganą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.08.2016 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 patent z folią SUPER ja teraz mam płytę ceramiczną, w sumie ok., jak wykipi, to się zetrze, ale chcę gaz i dlatego pytam o ten gaz na szkle (nie pod szkłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Patent jak patent ale się sprawdza i na srebrnej płycie czy kuchence wogóle nie widać zabezpieczenia.Kuchenka która.wam pokazałam ma ruszty dzielone czyli w kawałkach. Można wrzucić do zmywarki i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 01.08.2016 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Moja mama miała taką normalnie zamiast tej blachy na dole jest szkło i normalne palniki i ruszt taki na każdy palnik osobny. Edithttp://www.agito.pl/plyta-gazowa-na-szkle-amica-pvc-6410-5906006060602/pd/DMKGJ3BBM/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&utm_campaign=PLA_All_Products&gclid=CNH1_ZOkoM4CFWsW0wodyJQEIQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.08.2016 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 https://www.accuride.com/en-mx/products/0363 tu szuflady na dwie strony, pomysł fajny, cena pewnie zaporowa ciekawe jak rozwiązali blokadę, żeby szufada nie wyjechała w drugą stronę Bejaro o taką mi chodzi, tylko na 5 palników, dobrze się użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Widziałam takie rozwiązania ale szkło kompletnie mi nie leży. Wolę stal i blache. Był u mnie ostatnio brat z kumplem, który jest menadżerem w knajpie. Jak zobaczył ile gotuje, na ilu palnikach popierdzielam, i w jakim tempie to robie to stwierdził że powinnam założyć knajpe. U nich w knajpie do tylu odcinków jakie sama obskakuje, zatrudnia się 3 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.08.2016 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 moja płyta jest taka http://www.njudes.pl/wp-content/uploads/2016/02/MCSA050156_PPQ719B21E_def.jpg tyle lat gotuję i nic nie wykipiało, ale można dlatego, że nie ma co mi kipieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Już dawno miałam cie spytać o to co gotujesz i jak.Nie znam drugiego tak ortodoksyjnego wega świra jak ty.Opowiedz trochę co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.08.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) nic ciekawego bo ze mnie kucharka jak z koziej dupy.... zupy normalne, makarony z sosem, dużo piekę - zapiekanek, tart, lasagne, warzywa wszystkie na parze, jakieś dania jednogarnkowe typu leczo, czasem jakieś kotlety i pulpety ugniecione z kaszy i jakieś zieleniny, bar mleczny - naleśniki, pierogi, kluski, niedługo będziemy jechać miesiąc na knedlach ze śliwkami <3 ortodoksyjna nie jestem jadamy nabiał tylko syfu unikam jak ognia, co chyba nie jest dziwne jak wygram w totka to kucharkę bym sobie zatrudniła, strasznie mnie męczy gotowanie - ale nie fizycznie, mogę stać przy garach całe dnie, ale wymyślanie, kombinowanie, i te moje wybrzydzające niejadki w domu Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.