PusiaKssawery 01.08.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 zarypię się przy tym na amen, ale inaczej nie potrafię O właśnie - trafnie to ujęłaś - a ja nie potrafię tak się zarypywać. To samo jest przed świętami itp. Nie ulegam zbiorowej histerii mycia okien, sprzątania i gotowania oraz obowiązkowych wizyt u rodziny, żeby potem paść na twarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.08.2016 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 przed świętami jest ok, porządki mam rozłożone na miesiąc, gotowanie też mam rozłożone tak, żeby po trochu. No i moja kuchnia cudowna - zaprojektowana specjalnie na takie duże imprezy, po przeprowadzce nie ma u mnie efektu zarypania totalnego miałam już test - Julki urodziny - 2 duze imprezy jedna po drugiej. półtora miesiąca wcześniej zaczęłam planować je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Mari te płyty solgaz to właśnie taka namiastka niby są kuchni węglowej kuchnia węglowa nie miała przecież palników, stawiało sie gary na ciepłym blacie To jest bardzo daleko idącą nadinterpretacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 O właśnie - trafnie to ujęłaś - a ja nie potrafię tak się zarypywać. To samo jest przed świętami itp. Nie ulegam zbiorowej histerii mycia okien, sprzątania i gotowania oraz obowiązkowych wizyt u rodziny, żeby potem paść na twarz. Czyli ze jak? Nie sprzątasz czy tylko w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.08.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 podobno u nas w mieście wszystkie lokale już zajęte są od dawna zresztą nie lubię lokali jestem pokręcona i wszystko sama muszę dopilnować, zarypię się przy tym na amen, ale inaczej nie potrafię Zamów do domu katering, nie musi być to cały obiad a tylko jakieś najbardziej pracochłonne potrawy. Robiąc chrzciny zamówiłam mięsa do obiadu a resztę robiłam, rosołek zrobiła mi mamusia i jakoś dałam rade. Gotować nawet coś tam potrafię i lubię ale na więcej osób to bym chyba z tydzień z kuchni nie wyszła. Dlatego raczej nie robię imprez na dużo ludzi. Na urodziny synka zapraszam tylko na kawę i ciasto a i tak śpię jakieś 3h. Chyba się troszkę rozkręcam bo ostatnim razem na powitanie częstowałam zupą gulaszową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Mam tylko dwa głosy za wysokością płytek Sprawa wyspy czy półwyspu wyjdzie w praniu ale powiedzmy ze temat ogarnięty. Sprzęt jest. Zlew wielka niewiadoma. No i teraz pytanie chyba ostatnie...Z CZEGO BLAT? Widzicie jak to ma wyglądać kolorystycznie i stylistycznie. Jakieś szatańskie podszepty? Czekam na wasze głosy. Emilka i co, splodzilas coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Dorciu, praktyka czyni mistrza! Jeszcze z 50 lat i będziesz jak Gordon Ramsey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.08.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Hehe tylko czy dożyję Ostatnio podczytuję tylko z telefonu i nie nadążam się wypowiedzieć więc skoro wspomniałaś o wysokości płytek to się wypowiem. Skoro musi być wysoko to do okna moim zdaniem lepiej ale biorąc pod uwagę że lodówę planujesz niską to chyba najlepsza jednak opcja pod sufit. Żeby nie było aż tak bardzo masarsko-krematoryjnie to może cegiełka położona w jodełkę. Na takiej powierzchni będzie wyglądała cudnie wtedy nawet koniecznie do sufitu. Blat drewniany a raczej trawiasty (bambusowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.08.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Mari biorę się za płodzenie. Co chcesz konkretnie?? z lotu ptaka można zrobić fotki, wychodzą śliczne. zrobię Ci. piekarnik koło zlewu tak?? tylko, czy to będzie wygodne? gdzie odłożysz wyciągniętą blachę? do zlewu? półwysep z szafek chcesz? o wymiarach jak teraz jest ten stół. a blat - ja brałabym po uwagę stal, no i ta cararra wygląda pięknie, będę ją dawać u siebie w pomieszczeniach na piętrze. blat z płyty paździochowej Ludzie mają w kuchniach i jakoś żyją a może konglomerat?? albo drewno/bambus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Hehe tylko czy dożyję Ostatnio podczytuję tylko z telefonu i nie nadążam się wypowiedzieć więc skoro wspomniałaś o wysokości płytek to się wypowiem. Skoro musi być wysoko to do okna moim zdaniem lepiej ale biorąc pod uwagę że lodówę planujesz niską to chyba najlepsza jednak opcja pod sufit. Żeby nie było aż tak bardzo masarsko-krematoryjnie to może cegiełka położona w jodełkę. Na takiej powierzchni będzie wyglądała cudnie wtedy nawet koniecznie do sufitu. Blat drewniany a raczej trawiasty (bambusowy) Musisz w takim razie BARDZO sie konserwować Jodełka fajna ale obawiam sie ze nada zbyt eligancki wyglad kuchni, która ma byc prosta jak rzeźnia. Co wy z tą lodówką ??? A jakie sa wasze ? Przecież 180 czy 190 to standard. Blat z drewna odpada. Juz widze te dziury i inne obrazenia. Opowiadałam Wam jakie mam pierdolniecie w rekach ??? Juz nie raz po jednym walnieciu w piers kurczaka, przebiłam ja na wylot Oczami wyobraźni widze tłuczek wbity w blat Teraz gdy przychodzi mi tłuc kurczaka po cyckach, nastrajam sie odpowiednio szepcząc sobie: jestem kraina łagodności, delikatnie kochaniutka, co ten kurczak ci zrobił ? i jakos udaje mi sie sklepac, ale nie ukrywam, ze jest to najgorsze do klepania mieso jakie znam Inne propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Emi lecim: Na lewo od zlewu zbuduj słupek z piekarnikiem albo nawet dwoma ( moze udało by sie kupic coś po taniosci) a pod nimi szafka jak dolne.Zmień kuchenke na płytę a pod nia daj szafki czy szuflady ( wsjo rybka).Zabuduj szufladami lub szafkami wyspe lub półwysep.Płytki daj do granicy okna a reszta scian nie na szaro...hmmmm czarno ? biało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 01.08.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Mnie podoba się ściana z mniejszą ilością płytek w wersji bez witrynki jeśli z witryna to po całości. Blat z kwarcogranitu carrara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Bejaro !!! żyjesz ? Jakos ostatnio masz u mnie sporo nieobecności Zwolnienie lekarskie albo usprawiedliwienie od rodziców proszzzzzzzzz ! Jezus i Maria a po ile ten kwarcogranit ? Boje sie cen dwuczłonowych nazw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 01.08.2016 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Nie wiem czy żyje coś pomiędzy wegetacja a lewitowanien . Jest kilka firm chyba czeski najtańszy a cena od 800 wzwyż zależy od grubosci jak przy każdym kamieniu no i wzór tez wpływa na cenę. Wiesz kuchnia to Twoje królestwo jak chcą tak dobrze być karmienia to chyba warto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 A co ci sie porobiło ??? I TO WŁASNIE IM POWIEM !!! Albo marmur albo trawa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 A ta czeska carrara nie chleje wina, kawy i herbaty ?Nie zakansza cytrynką ?Pytam bo dziewczyny mnie straszyły i ...wystraszyły.Szukałam juz czegoś innego byleby jasnego i broń boze zółtego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 01.08.2016 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 A ta czeska carrara nie chleje wina, kawy i herbaty ? Nie zakansza cytrynką ? Pytam bo dziewczyny mnie straszyły i ...wystraszyły. Szukałam juz czegoś innego byleby jasnego i broń boze zółtego ! Ja mam blat szary no prawie biały w zależności od światła zmienia kolor nic nie pije po winie nie ma śladu cytryny przez mc nie przerabiałam jeszcze ale ocet tak i jest ok.Jest jeszcze śnieżnobiałe jutro poszukam linków to prześle teraz tablet mi nie pozwala.Mam podwieszany zlew więc wiadomo na ten rant chlapie się wszystkim co ląduje tam nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.08.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Mari ta cararra to pewnie taka taka oszukana kwarc + granit, żadne z nich nie pije winka a może iść po bandzie i biały granit strzegomski - swojsko, pażdziochowo i chyba nie drogo, ale jednak kamień nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2016 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Bejaro ale z czego ten blat ? z czego ? Tylko, ze pewnie swój zamawiałas gdzies u siebie Nie kalkuluje mi się transport a u mnie jeszcze wychodzi tego co kot napłakał. Za linki dziekuje z góry. Chłone teraz wszystko jak gabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.08.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 jesuu na jakieś wysokości robi się te dwa piekarniki? jeden pod blatem drugi nad blatem??przecież 2 piekarniki mają metr wysokości plus wysokość blatu - wychodzi piekarnik pod sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.