Bejaro 02.08.2016 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Na szybko linki http://www.technistone.com/pl/color/shades Tutaj jest Crystal Absolute White i to jest absolutnie biały kolor http://www.silestone.com.pl/kolory/wszystkie-serie Zobaczyć możesz w Ruscie i chyba Halupczoku mają próbki , a handlują tym po prostu hurtownie kamienia i tam są całe slaby do zobaczenia. Wiekszość kamieniarzy to kupi bez problemu mnie robił typowy zakład kamieniarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Pusiu a to taki patent! Drewno odpada a już napewno nie zryte i stare jak w POLWYSPIE. Po pierwsze będzie go za dużo a po drugie takie drewno jest bardzo trudne w pielęgnacji. Bejaro, dzięki za linki. Obejrzałam wszystko i nie widzę Carrary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) http://www.technistone.com/pl/color/14 tu cararra dystrybutora masz w Żyrardowie http://www.technistone.com/pl/sellers/detail?sid=41 Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 No i jak o oceniacie? Widzę ze zmieniłaś materiał półwyspu. Planowałam zostać przy drewnie a ty zrobiłaś komplecik. Tak też jest dobrze, tak grzecznie i poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 wywaliłam stół i wstawiłam szafki po prostu tak jak chciałaś zrobię drugą wizkę na tą ścianę z blatem z drewna, ale przed chwilą pisałaś, ze boisz się drewna, bo jak walniesz tasakiem.... więc powoli głupieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Piekarniki wyglądają zajebiście. Mari ale mnie strasznie gryzie ten dywan, na huk Ci w takiej pięknej kuchni ten dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Już Ci podaje leki... Uwaga.Jedynie półwysep ma być drewniany.W półwyspie szuflady i szafki po obu stronach czyli na lodówkę i na kuchenkę. Nie chce żadnych wynalazków typu szuflada na wylot do której jest dostęp z obu stron.Każda strona to inny załadunek dla typowych po tej stronie prac. A powiedz mi ile maksymalnie ci wychodzi szerokości półwyspu czyli od brzegu otworu pomieszczenia pomocniczego do brzegu ścianki z oknem? Musze to dokładnie wiedzieć żeby móc sprawdzić czy mój patent zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Pusiu, bo będę latać na nim z żarciem do jadalni A na poważnie to ocieplanie wnętrze i dodaje koloru i się tak nie nosi syf z kuchni do innych pomieszczeń. To tylko detal. Nie przejmuj się nim tak bardzo:) Może nie będzie, a może będzie coś innego, a może namaluje sobie bierznik farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 półwysep ma tyle co szafka typowa - 60/70 cm. przy czym do lodówki masz 90 przejścia, a do kuchenki 120 cm. mnie się dywanik podoba - jako plama koloru, jako jego użyteczność to nie za bardzo, wiecznie będzie brudny i mokry, a będzie dłużej schnął niż podłoga bez dywanika. ale widziałam, że sporo ludzi sobie robi takie dywaniki w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Pusiu, bo będę latać na nim z żarciem do jadalni A nie wolisz na miotle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 i do tego jeb dywanik No powaga, to wszystko tak pięknie zgrane kolorystycznie jest Rezygnujesz z tej zajebistej kuchenki jednak?? Tyły jakieś mam ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 ide okna myć w salonie będę za 20 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Pusiu temu te piekarniki wyladowały w słupku, żeby był szafki pod kuchenką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Emilko a możesz to ujęcie z płytą i półwyspem trochę zmienić? Chodzi mi o wersję z całym drewnianym półwyspem ( a nie tylko blat), z kuchenką wolnostojącą i bez szafek pod oknem ( tam gdzie kaloryfer). Pusiaczku, kombinuje z układem. Mam kilka problematycznych miejsc a prawie nikt nie radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Mari dewniane korpusy i fronty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 przejade okno karcherkiem i przerobię tą kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Pusiu temu te piekarniki wyladowały w słupku, żeby był szafki pod kuchenką Rozumi Pusiaczku, kombinuje z układem. Rozumi Mało ludzi na forum, normalka, sezon urlopowy, jedni się byczą inni budują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts