marimag 02.08.2016 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 o to to Ps. mam nietypowe pytanie - gdzie jest ten powalony grzejnik na wizkach Emi?? Schowany w szafce?? Której?? Ja sie normalnie ZASTRZELĘ !!! :rotfl: Juz ci pokazuje na obrazku. chwilunia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) BEJAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! PUSIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!! Proszę Was bardzo. Patrzta na szczały http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=363018&stc=1 Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Jakies małe dziadostwo mi wyszło i nie wiem jak powiekszyć. No własnie ! Czy któras alfa od obrazków moze nauczyc mnie jak to sie robi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 BEJAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! PUSIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!! Proszę Was bardzo. Patrzta na szczały [ATTACH=CONFIG]363018[/ATTACH] ja pier ........................ osmarkałam się oplułam i popłakałam :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: pewnie w całej galaktyce już mniejszego obrazka nie było :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Zrób edycję posta - zaawansowaną.Wtedy masz AA na niebiesko.Klikasz na nie - wtedy w poście link od zdjęcia robi sie zdjęciemKlikasz na nie i wybierasz rozmiar LARGE.ZatwierdzaszWysyłasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) No to wklejam zdjecie sciany z grzejnikiem. Tak jest teraz. Zobacz Emi ile tam scianki na półwysep. Wydaje sie jakos wiecej niz na Twoich wizkach. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=363022&stc=1 Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Zrób edycję posta - zaawansowaną. Wtedy masz AA na niebiesko. Klikasz na nie - wtedy w poście link od zdjęcia robi sie zdjęciem Klikasz na nie i wybierasz rozmiar LARGE. Zatwierdzasz Wysyłasz Az mnie siem kolana ugieły. Nie wiem czy dam rade ale spróbuję zebys przynajmniej miała czysty monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 02.08.2016 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Kopara mi opadła 3 drzwi do dwóch spiżarek i korytarzyka z kibelkiem i dodatkowo wejście z drzwiami ? zamykane ma być aż boję pytać. Do tego dwa okna jedno z kaloryferem ..... I ma się zmieścić półwysep koniecznie niestety chyba mnie przeceniasz.... Ale proszę się nie śmiać wymodziłam układ taki wymaga korekty wejścia hm głównego.... Cała ta ściana wysoka zabudowa plus lodówka i piekarniki wraz z zabudowanym ukrytym przejściem w meblach na drzwi do spiżarki nr2 i do tego korytarzyka czy one koniecznie muszą zostać? Przeniosłam półwysep jest szerzej ciut należy przesunąć piekarnik ... . Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Bejaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Pusia, u mnie nie ma zadnych large Klikałam w obrazek i lewym i prawy klawiszem i mam tylko wytnij, przytnij, hu wie co jeszcze ale nic o rozmiarze. Za to obok niebieskiego AA mam drugie okienko z AA i czerwonym krzyzykiem. Kliknełam w to, o nic mnie nie spytano, cos sie zadymiło i obrazek zrobił sie wiekszy ale znowu nie tak jakbym chciała. Kumasz ? HELPUNKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 02.08.2016 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 ja pier ........................ osmarkałam się oplułam i popłakałam :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: pewnie w całej galaktyce już mniejszego obrazka nie było :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Nie wdziałam bo zajęta byłam tym powiększaniem Pusia jesteś wielka udało mi się wkleić duże zdjęcie z komputera. Nie pisałam że mnie nurtuje ta ilość drzwi-kurde toż to ciąg komunikacyjny jak na lotnisku każde dziecko z kuchni może uciekać innymi drzwiami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Nie kumam bo nie odróżniam prawej od lewej więc nie wiem który to prawy klawisz a który lewy. U mnie to ten od okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 No to wklejam zdjecie sciany z grzejnikiem. Tak jest teraz. Zobacz Emi ile tam scianki na półwysep. Wydaje sie jakos wiecej niz na Twoich wizkach. [ATTACH=CONFIG]363022[/ATTACH] ta jak od chuja miejsca ale minimum przerwy miedzy szafkami to 120 cm, zwłąszcza, ze tam masz płytę, będziesz manewrować z gorącymi garami, a jak dasz piekarnik pod kuchenką to nie otwrorzysz drzwiczek bo sie poparzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Nie kumam bo nie odróżniam prawej od lewej więc nie wiem który to prawy klawisz a który lewy. U mnie to ten od okna I ona sie ze mnie smieje, ze malutkie zdjecia wklejam !!! Jak Ty żes sie uchowała na tym swiecie pierdoło ? Próbuje jak napisałas i nie idzie mi tak jakbym chciała. Nie mam large zadnego...nie mam opcji do wyboru !!! Gdzie to kuźwa jest bo zaraz wkurw osiagnie maksimum i zjem te cholerna klawiaturę !!!!! :bash::bash: LASENCJE i jak Wam sie widzi wersja Bejarowej ???? Kuchnia ma 16,5 metra ale jest tragiczna w ustawieniu. O które drzwi pytasz czy sa potrzebne bo z lekka zgłupiałam ? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Pusia jesteś wielka udało mi się wkleić duże zdjęcie z komputera. No pacz Bejaro dała radę Gdzie to kuźwa jest bo zaraz wkurw osiagnie maksimum i zjem te cholerna klawiaturę !!!!! :bash::bash: Jak klikniesz zaawansowaną edycję to potem w to niebieskie AA tym klawiszem co u mnie jest od okna dwa razy i wyświetla się okno z wyborem rozmiaru. Wersja Bejarowej warta przemyślenia jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 kuchnia z przyległościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 02.08.2016 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Te do wiatrołapu z korytarzykiem do wc czy z jadalni można się wydostać gdzieś poza kuchnię? No i trzeba z zakupami przez jadalnię zapylać .... Koniecznie trza tam wychodzić do wiatrołapu. A large to otworzyło mi się takie okno dodatkowe i zaznaczałam kropeczkę trzeba zrobić edycję posta nie wiem czy za drugim razem się mi uda. Za to na kaloryfer nie mam pomysłu podłoga do wymiany kable maty cienkie elektryczne i wywalenie kaloryfera jedno pomieszczenie ogrzewane prądem chyba dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Myślę, że u Mari jest problem tego co robi w Paicie. Musi wykadrować obrazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Te do wiatrołapu z korytarzykiem do wc czy z jadalni można się wydostać gdzieś poza kuchnię? No i trzeba z zakupami przez jadalnię zapylać .... Koniecznie trza tam wychodzić do wiatrołapu. A large to otworzyło mi się takie okno dodatkowe i zaznaczałam kropeczkę trzeba zrobić edycję posta nie wiem czy za drugim razem się mi uda. Za to na kaloryfer nie mam pomysłu podłoga do wymiany kable maty cienkie elektryczne i wywalenie kaloryfera jedno pomieszczenie ogrzewane prądem chyba dasz radę. z wiatrołapu chyba wchodzi sie do holu, a jadalnia jest połączona z salonem jako giga pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Bo to jest tak - wizki srizki i inne rzuty, dupa Jasiu karuzela. To trzeba na żywo zobaczyć, z Jackiem Danielsem w łapce i wtedy to urządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 rzuty domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts