Emila3000 02.08.2016 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 idę myć okno tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Informuję tonem zupełnej rezygnacji, ze nie mam zadnych kropek, largów i wogóle NIC KUŹWA NIE MAM !!! Dupa, Jasiu, karuzela ??? :rotfl: Skad Ty bierzesz te złote mysli ??? Bejaro, powiedz mi, błagammmmmmmmmmmmmmmm, ze rozumiesz ten dom z ostatnich rzutów Emilki. Plissssssssssssssssssssssss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Pusiu, z Jackiem ? Oj po Jacku to bym urzadziła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 No to teraz słówko do Emilki tylko błagam nie zabij mnie wzrokiem a Pusia niech sie nie posika ze smiechu WPADŁAM NA POMYSŁ ! kolejny Zadzwoniłam do firmy od szafek kuchennych co to fronta mają mojego i skierowali mnie dalej bo oni tylko drzwiczki robia a korpusy to juz stolarz. Wszystko jest gites i majonez takze wiem juz gdzie co i jak. Skrupulatnie notuje sobie wszystkie namiary w moim PROWADZONYM OD 10 LAT zeszycie akademickim. Wiecie co mam napisane na pierwszej stronie ??? MISJA DOM siem wzruszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Pusiu, z Jackiem ? Oj po Jacku to bym urzadziła ! mam wrażenie, że Jack kafelkował kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Teraz słówko do Bejaro. Pomysł zacny (acz kolwiek tez mi chodził po głowie od jakiegos czasu) ale... (znowu Doriko powie ze neguję ) Do spizarni i pomieszczenia pomocniczego planuje drzwi przesuwane. Przy takiej zabudowie nie ma ich gdzie suwać. Po drugie, zrezygnowałam z wysokiej zabudowy a tu az cała sciana. Po trzecie wydaje mi sie ze taka sciana potwornie przytłoczy kuchnię. Po czwarte mam kochany pomysł, który nieco uniemozliwia zrobienie czegos takiego. Po piate mam pytanko...czy narysowany przez ciebie półwysep jest doklejony do istniejacych szafek czy mam wywalic w tym miejscu szafke i dokleic go do sciany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.08.2016 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 mam wrażenie, że Jack kafelkował kuchnię O moja droga !!!! Nie nie nie, po Jacku takie rzeczy się nie dzieją, to trunek z klasą dający natchnienie Mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 mam wrażenie, że Jack kafelkował kuchnię Stawiam na MAMROTA i tira ziela...angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Mari nie mam pojęcia jak ulepszyć tą kuchnie, biorą pod uwagę to do czego Ci serce mocnej bije. a ta nowa wersja z półwyspem szafkowym??? jak Ci pasuję, rozpakowałaś sie w niej wirtualnie i gar flaków nastawiłaś na kuchni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Jesli mam byc szczera ale nikogo nie urazić to serce mi zabiło i to bardzo mocno gdy pokazałas kuchnie z góry w wersji EmilkowoMarysiowej :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: Dajac wielki półwysep (zamiast stołu) z dużą ilościa szafek i szuflad, moim skromnym zdaniem, jest SUPER i w tak zaaranzowanej kuchni, pomieszcze sie na luzaku. Mam kilka wariantów na meble ale przy ustawieniu do którego doszłysmy. Chodzi za mna od lat pewien pomysł i strasznie bym go chciała wdrozyć ale niestety ALBO witryna ALBO ten mebelek. Musze sie zastanowić bo to obu pomysłów jestem przekonana i zaden nie wydaje mi sie gorszy. Kwestia gustu...tylko. Ten najnowszy pomysł o którym az sie boje napisać dotyczy scian a w zasadzie przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) aaaaaaaa i jeszcze jedno, nie jestem pewna czy blum robi prowadnice mniejsze niż 30 cm, żeby dać je do tego połwyspu, jeżeli chcesz dwustronnie korzystać, ze wszystkich szafek. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Emilko, chyba bym pozostała przy szafkach tradycyjnych.Prowadnice tylko do szuflad.Zaraz zadzwonie do firmy która robi to co sobie wymysliłam i spytam o to czy tak sie w ogóle da i jaki koszt...chociaż na Bolka oko.Zaraz Wam powiem co wymysliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Mari tylko 8 dni, Pojedziesz sobie na żywo obejrzysz, wymierzyć, zerkniesz na ścianę, co tam bedzie lepiej pasować zamiast witrynki. Wymierzysz kuchnie dokładnie co do milimetra i poustawiamy szafki dokładnie, układ szuflad, sprytne rozwiązania do środka szafek. itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 No taki jest z grubsza plan Zadzwoniłam do meblarni i dowiedziałam się, ze to BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO NIETYPOWE ZAMÓWIENIE psze pani i trzeba to narysowac mistrzowi a i tak niewiadomo czy sie tak da No to wiem tyle, ze aż ...nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 a co to za rozwiazanie takie nietypowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Ano juz tłumaczę. Poniewaz ceny wysp wolnostojacych są a po bardzo wnikliwych ogledzinach róznych modeli stwierdziłam ze to nic innego jak wielka komoda, wpadłam na pomysł zakupienia dwóch komódek, odwrócenia ich plecami do siebie i przykrycia wspólnym blatem. Znalazłam odpowiadajacy mi model...no prawie taki jakbym chciała ( jak sie nie ma co sie lubi...) i zadzwoniłam. okazuje się, ze jest to potwornie ciężkie i nie da sie zrobić w jednym kawałku. I tak, musieli by to przywieźć do mnie w dwóch lub nawet 3 częsciach i składac na miejscu. No i tyle by było z mojego kombinowania po taniosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 a po co kombinować, ja to są zwykłe szafki kuchenne i nic więcej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 To znaczy ? Ide na dół.Gary wołają.Będe zerkac z telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 no normalnie, nawet w ikea możesz sobie zrobić taką wyspę z mebli kuchennych - dać 2 szafki ścienne odwrócone do siebie placami. Tylko w Ikea meble mają 40cm głebokosci, a ty potrzbujesz trochę płytszych, które zrobisz sobie u stolarza kuchennego. żeby boczki były ładne robi sie je z frontu, albo z płyty stolarskiej (u mnie tak jest- z jesionu mam) albo z forniru ( u mnie też tak jest, zamowiłam sobie płyty fornirowane tam gdzie fronty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 chociaż ja bym dała szuflady co sie wysuwają z dwóch stron, żebyś miała dostęp do noży z każdej strony wyspy, a nie latać jak głupia w tą i nazad dookoła a to po trzepaczkę, a to po miskę, a to po szpatułkę, kiedy akurat dzieje się jakaś katastrofa i ubijana śmietana się warzy... zresztą sama mowłaś, że masz ten problem w kuchni u matki, musisz latać dookoła wyspy, bo zawsze znajdujesz się nie tam, gdzie dane sprzęty w szufladach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts