marimag 02.08.2016 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 o tą o której piszesz :rotfl: Jejuńciu !!! Poddaje się. Nie wiem o czym rozmawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Wizki o tej porze ?A za ile bo moze jeszcze dozyje do tej wiekopomnej chwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 można opcjonalnie zamienić lodówę z piekanrikiem - z lodówe blisko do wyspy, z piekarnika blisko do blatu przy kuchence. lodówka ogólnodostępna, nie trzeba wchodzić w gląb kuchni żeby sięgnąć po jogurcik, blisko z lodówy do kuchenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 drzwi suwane tak widzę... jedne się suwaja i raz załaniają jeden otwór raz drugi, a te drugie będą wjeżdzać za lodówki które będą trochę odsunięte od strony, albo po prostu będą zwykle otwierane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Mam dla ciebie przykra wiadomość Powiedziałabym, ze nawet tragiczną.... NIE JADAMY JOGURCIKÓW Wizki obejrzane i musze sie przyzwyczaić do nowego wygladu. Co mi to daje ? Witryna tez ma drzwi a ze jest wielka to i drzwi małe nie bedą. Będzie dokładnie ta sama akcja co z drzwiami lodówki. Jakbys jeszcze miała chwilke to zrób płytki do górnej krawedzi okna a reszte sciany machnij Beckersem na czarno, co ? Na wizkach widze 4 piekarniki. Tak proponujesz czy... Czy lodówka może stac obok piekarników bo cos mi trybi ze nie. Idziemy spac babo na dopalaczach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 co do słoików - wywalić grzejnik w pizdu. i pod oknem dać wąski regał na słoiki - blisko do mąki od strony kuchenki i blisko z wyspy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 drzwi suwane tak widzę... jedne się suwaja i raz załaniają jeden otwór raz drugi, a te drugie będą wjeżdzać za lodówki które będą trochę odsunięte od strony, albo po prostu będą zwykle otwierane O to to to ! Dokładnie tak to sobie wyobrażałam Uwazam, ze po tym co zaproponowałaś z drzwiami, smiało moge powiedzieć, ze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 lodówka może stać przy piekarnikach, to stary jakiś mit, piekarników można tam nie robić, lodówa może stać samotnie, wtedy dajesz kuchnie wolnostojącą. zreszta kto ci broni 4 piekarników dać widziałam ostatnio na stronie Miele 1. piekarnik 2, mikrofala 3, urządzenie do gotowwania na parze 4. mikrofala z urządzeniem do gotowania na parze 5, piekarnik z mikrofalą 6, piekarnik z urządzeniem do gotowania na parze. fajnie wyglądała w ich katalogu kuchnia - 6 piekarników obok siebie - i każdy o innej konfiguracji wyposażenia w śródku:rotfl: aa i jeszcze szuflady były do kompletu - jedna podgrzewająca a druga do pakowania próżniowego, może była jakaś trzecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 co do słoików - wywalić grzejnik w pizdu. i pod oknem dać wąski regał na słoiki - blisko do mąki od strony kuchenki i blisko z wyspy. Hydraulika mi trzeba ale to na spokojnie. Jakiś wstepny plan juz jest. Teraz fochofcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Śmiej sie smiej.Uważam to za lekkie przegiecie. Jak nie chcesz sie ze mna kłaśc to nie.Sama pójde bo musze byc rano na chodzie.Nie wiem co bierzesz ale moze zmniejsz dawke co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 siem wzruszyłam i nie zasnę teraz z przejęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.08.2016 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Mari sama jak to zobaczyłam wpadłam z szałem w oczach do kuchni i kombinowałam jak 6 piekarników do kuchni wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.08.2016 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 DOBRANOC !!! Jutro pogadamy...świr ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 aaa na wizce jest lodówka french - 90 cm, możesz dać np, 2x60 a obok cargo na słoiki, jeżeli nie chcesz tam trzeciego i czwartego piekarnika albo białą zabudowę tej ściany, żeby lżej wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 witryna może być płytsza, wtedy będzie więcej luzu w okolicy półwyspu i odpada ten problem jaki był przy otwieraniu lodówki. zresztą u ciebie na wklejce witryna przesuwne drzwi chyba lecę do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: nie mam pojęcia na ile mój stopień popierdzielenia jest proporcjonalny do Waszego, ale obawiam się że wymiękam Człowiek udał się na zasłużony odpoczynek , a te tu 5 stron nasmarowały i to o czym? o TEJ spiżarce, o której mówiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Ja tez juz wczoraj wymiekłam Taaaa spizarka, tylko która ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 ja nadal nie wiem która spiżarka ma drzwi 60 cm skoro wszystkie otwory drzwiowe maja co najmniej 80 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Emi daj chwilkę starszej Pani, co?Musze się obudzić. Kawusia, potem druga i jakoś dojdę do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Pusia wypowiedziałabyś sie coś merytorycznie na temat któregoś układu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts