Bejaro 03.08.2016 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 No to ja się wypowiem ustal coś absolutnie nie do ruszenia kochasz na zbój ma być i już.Dla mnie ta kuchenka w tej kuchni jest najbardziej dobranym elementem i pazurem samym w sobie. No i proszę mnie oświecić tam nie ma piekarnika w tym piecyku? potrzeba jeszcze dodatkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Miałam witrynki wiszące w mieszkaniu i uwierz mi na słowo, tam tez sie kurzy masakrycznie. Wiesz jakiego szmergla dostaje jak ide na zakupy na bazar do mojego PANA OD WARZYW ???!!!On wszystko co sypkie trzyma w takich własnie słojach.Wszystkie niskie i pekate czyli takie jak lubię.Juz go molestowałam o to żeby mi odsprzedał ale powiedział, ze tez je kocha.Zaproponował mi, że mi takie przywiezie z giełdy ale cena mnie troszke odstarszyła bo 50 zł za sztuke to chyba sporo, nie ? Emilko, jeszcze pytanko...Czy na renderach ta scianka gdzie obecnie stoi słupek i jakas dziwna chuda lodówka ( miała być 120 ! ) to jest skrócona od strony przejscia z wiatrołapu czy nie ?Wyrównałas ja na prosto ze sciana na której sa drzwi do kibelka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Piekarniki są dwie w tej kuchence wolnostojącej. Piekarnik w słupku to takie 2 wersje w jednym, żeby pokazać, że tam też sie zmieszczą i można je rozważać. i ogólnie jak wygląda taka zabudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Miałam witrynki wiszące w mieszkaniu i uwierz mi na słowo, tam tez sie kurzy masakrycznie. Wiesz jakiego szmergla dostaje jak ide na zakupy na bazar do mojego PANA OD WARZYW ???!!! On wszystko co sypkie trzyma w takich własnie słojach. Wszystkie niskie i pekate czyli takie jak lubię. Juz go molestowałam o to żeby mi odsprzedał ale powiedział, ze tez je kocha. Zaproponował mi, że mi takie przywiezie z giełdy ale cena mnie troszke odstarszyła bo 50 zł za sztuke to chyba sporo, nie ? Emilko, jeszcze pytanko... Czy na renderach ta scianka gdzie obecnie stoi słupek i jakas dziwna chuda lodówka ( miała być 120 ! ) to jest skrócona od strony przejscia z wiatrołapu czy nie ? Wyrównałas ja na prosto ze sciana na której sa drzwi do kibelka ? przecież pisałam, że lodówka jest 90 cm, i wtedy koło niej wlezą piekarniki w razie czego, jakbyś miała ochotę je dać. ścianka jest taka jaka jest obecnie z tymi drzwiami do korytarzyka, które już są. chciaz dla mnie lodówka 120 cm ma mniejszą pojemność niż lodówka 90 french. i nawet ci podawałam kiedyś w liczbach, tyle, że masz zamrażalnik szufladowy duży, którego nie cierpisz. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Bejaro wiem, ze sie wpienisz ale najbardziej mi pasuje lodówka tam gdzie stała czyli przy wejsciu do pomieszczenia pomocniczego. Kuchenke jestem w stanie odchorować no ale marzyła mi się. Chciałabym i szafe i witrynę...oj bardzo no ale nie wejdzie Zdecydowanie półwysep a nie wyspa bo jak stoje i cos dłubie to mi jakos tak przytulniej jest i nie mam wrazenie, ze siedze jak na bocianim gnieździe. Musze tez miec duze i proste komory zlewu bo mam dośc mycia garów stosujac dzikie kombinacje alpejskie. Pół kuchni pływa bo go w te mańke a potem w tamte i dawaj dno, i Ja moka, i napryskane na scianach...kaplica. Czasem sie wkurzam i biore gar do pralni i na luzaczku szoruje go w wannie pralniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Emi to o czym gadamy jak ta ścianka bedzie miała zupełnie inny wymiar ??? Mozesz ja obciąc na równo i pomierzyc ile tego bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 jesuu jak mnie głowa napieprza dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Bo zarywasz noce jak jaki dzik !!!Moze chlapnij se apapa i połóż sie na trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Mari ta ścianka jest wyrównana mniej więcej do ściany kiblowej. Ogolnie teraz gadanie dokładnie o wymiarach jest bez sensu, bo musisz pojechać i pomierzyć dokładnie, bo to co jest na planie a co jest wybudowanie to mogą być zupełnie 2 różne sprawy Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Zdaje sobie sprawe ale świdrujące oko szpiega z krainy deszczowców pozwala dostrzec pewne rzeczy bez mierzenia Luknij na zdjęcia. Wystarczy policzyc płytki i juz mniej wiecej wiesz czy trzymali sie projektu czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Wygląda na to, że ścianka jest dłuższa niż u mnie, drzwi są wyśrodkowane, a raczej masz teraz drzwi do spiżarki a nie do korytarza, na planie jest odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 alarm masz w domu chyba nie kumam, salon nawet ciekawie wykończony, kolorek przyjemny na ścianie, płytki ułożone w jodełkę. a ta kuchnia z taką fantazją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 cały czas zachodzę według jakiego klucza te płytki układali. te zielone co miały wyznaczać? widać miejsce po listwie na której wisiały szafki i ewidentnie zasłoniły ten paseczek z tymi uroczymi dekorkami, tak samo szafki dolne pewnie te urocze płyteczki różowe zasłoniły. układali je z Bogiem na ścianie a nie w sercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Tu masz ściany juz po akcji młotek- ja. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Słoje słoiczki, przyprawy, chochelki - to wszystko co tak cudnie wygląda na inspiracjach a w życiu codziennym kompletnie się nie sprawdza - miałam to wszystko w starym domu.Kuchnia zrobiona retro, piec chlebowy obstawiony słoikami i innymi duperelami, na ścianach mnóstwo kurzołapów, pięknie, swojsko, przytulnie, klimatyczne.Do czasu aż to trzeba było sprzątać, raz drugi, kolejny, przez całe lata, nie dało sie co weekend bo inne rzeczy były do robienia, zarżnięta z pracy, bez sił do sprzątania.Efekt - moja dzisiejsza kuchnia, co tam kuchnia - cały dom.To wszystko co miałam w starym domu zlikwidowałam - od okien ze szprosami, przez kominek, klasyczny wystrój po rozwiązania techniczne.To czego tam nie miałam teraz mam.Pełnia szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 tak jest też na moich wizkach, nad przejsciem do jadalni musi być nadproże, bo to ściana nośna i chyba dość istotna, bo dalej masz duże otwarte przestrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.08.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 [ATTACH=CONFIG]363101[/ATTACH] Patrzę i widzę że te płytki duże nie są porównując do wyłącznika światła max 15 cm i tu pojawia się następne pytanie to okno widoczne na zdjęciu to która ściana ta z lodówką czy z piecykiem? Tam obok okna są 3 płytki 45 cm piekarnik się nie zmieści... Masz wymiar tych płytek z dekorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Patrzę i widzę że te płytki duże nie są porównując do wyłącznika światła max 15 cm i tu pojawia się następne pytanie to okno widoczne na zdjęciu to która ściana ta z lodówką czy z piecykiem? Tam obok okna są 3 płytki 45 cm piekarnik się nie zmieści... Masz wymiar tych płytek z dekorami? nie no bez sensu nasze gdybania trzeba pojechać i pomierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Stawiam, ze te brzoskwiniowe to 8-10 cm. Zaraz zerkne na wymiary na rzutach. Emilko, pewnie ze sprawdzę Jeszcze 7 dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts