marimag 03.08.2016 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Na rzucie nie ma zadnego wymiaru tej scianki ale jest cos na zewnatrz co prawie idealnie sie z nią zgrywa.Wychodzi mi, ze w tej chwili ta scianka ma ok 200 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Bejaro, pod tym oknem ma byc zlewozmywak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.08.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Bejaro, pod tym oknem ma byc zlewozmywak. No i na jednej wizek w tamtym rogu od tych drzwi była witrynka wisząca potem stojąca potem piekarniki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.08.2016 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 W tym miejscu obok okna nie ma szans na piekarnik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.08.2016 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Witam się, na razie na szybko. Dzięki Ania za zaproszenie Coś więcej napiszę, jak tylko przeczytam kilka stron wstecz, żeby z grubsza wiedzieć co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Krótka scianka na której była witrynka, potem wisiała, potem piekarniki ma według rzutów 70 cm czyli piekarniki by tam weszły, ale srednio mi sie to podoba. Cały czas szukam rozwiazania na kawę, herbatę, cukier i filizankę co by nie brac z dołu tylko jakos sprytnie miec to w górze a jednak nie robic górnych szafek. Witaj Matko Juz tu przeciez byłaś Ci którzy sa na bierzaco tez nie wiedza o co chodzi takze ten... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 jaka by ta ścianka tam przy oknie nie była, to chyba piekarnik słabo tam pasuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Ogladam płyty gazowe i dostaje pomrocznosci !Co za debil wymyslił, zeby duze palniki dawac z przodu a małe z tyłu ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Krótka scianka na której była witrynka, potem wisiała, potem piekarniki ma według rzutów 70 cm czyli piekarniki by tam weszły, ale srednio mi sie to podoba. Cały czas szukam rozwiazania na kawę, herbatę, cukier i filizankę co by nie brac z dołu tylko jakos sprytnie miec to w górze a jednak nie robic górnych szafek. Witaj Matko Juz tu przeciez byłaś Ci którzy sa na bierzaco tez nie wiedza o co chodzi takze ten... może połkę po prostu na ścianie, z jednej chyba kurze zetrzesz? w jakiś ładnych puszeczkach czy słoikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Też się ku temu skłaniam...ale bez plecków...azurową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Ogladam płyty gazowe i dostaje pomrocznosci ! Co za debil wymyslił, zeby duze palniki dawac z przodu a małe z tyłu ????? chyba taki który nie gotuje , chociaż dla mnie na nobla zasługują hamerykańskie panele sterowania płytą z tyłu przy ścianie smeg ma fajne płyty stalowe, zerknij sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.08.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Wg rzutów a wg kafelek w tym miejscu na ścianie? Poszerzyć drzwi z pom gospodarczego w sensie zrobić takie głębokie jak pokazywałaś wczoraj z tymi szpargałami w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Emilko, uzytkuje teraz smega i niech go szlag!!! Piekarnik pali i muszę obnizac temp o 20 stopni w stosunku do tego co podaja w przepisach. Płyta badziew Bejarko, rozwiń mysl bo wczoraj tyle sie działo ze juz sie gubię. Musze spadac kochane. Robota czeka, dzieci zaniedbuję... Odezwe sie jak sie ogarne z robotą aaaaa i po matke musze jechac bo jagody zamówiła i nie będzie tego taszczyć autobusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 ALEZ MI SIE PODOBA KUCHNIA Z GÓRY Emilko, super to wyglada !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Mari nie kombinuj bierz tą kuchnie wolnostojącą. te piekarniki w słupkach wyglądają jak upchnięte tam na siłę. Wolnostojąca wybrana przez Ciebie wygląda odjazdowo i bardzo wpisuję się w klimat kuchni. Sama wziełabym wolnostojącą, bo nie przeszkadza mi piekarnik pod płytą. Patrzą na te w słupkach pierwsze, to co mi przychodzi do głowy to przypiekanie cycków w piekarniku przy wyciąganiu blachy, poparzone łokcie od otwieranych do dołu drzwiczek. Ale lubię mieć mega kontrolę nad funkcjonalnością sprzętów, a kuchnie wolnostojące mają duże ograniczenia a te smegi, KA to kuźwa niech ich, pieknie wyglądają, ale wychodzi na to, że badziew straszny, za grubą kasę, pies ich... :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Emilko, nie wiem jakie masz doswiadczenia traumatyczne w kuchni i jakie masz cycki, ale moje sa pokażne i nigdy jeszcze ich sobie nie zrumieniłam w piekarniku na mahoń i nie wypadli mi z powrotem pomarszczone jak rodzynki Skoro masz takie przemyslenia co do piekarników na górze i przypalaniu górnych partii ciała to co sobie mozna osmolic piekarnikiem na dole ??? Eeeee....ze tak sie wyrażę...morelę ? A znasz firme ILEV ? Weszłam na ceneo i tam ta zupełnie nie znana mi firma za zupełnie nie pojeta dla mnie cenę...ponad 7 tysi za 6 palnikową obrzydliwa jak czarna gradowa listopadowa noc, płytę gazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 A nie ILVE czasami??Niektóre kuchnie są piękne, ale te ceny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Mari nie mam traumatycznych doświadczeń, mam tylko bardzo bujną wyobraźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 A nie ILVE czasami?? Niektóre kuchnie są piękne, ale te ceny .... Bardzo możliwe Pusiu. Cena zwaliła mnie z nóg i tylko w locie odczytałelam nazwę. Taka wyobraźnia bywa niebezpieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts