Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Krótka scianka na której była witrynka, potem wisiała, potem piekarniki ma według rzutów 70 cm czyli piekarniki by tam weszły, ale srednio mi sie to podoba.

Cały czas szukam rozwiazania na kawę, herbatę, cukier i filizankę co by nie brac z dołu tylko jakos sprytnie miec to w górze a jednak nie robic górnych szafek.

Witaj Matko :D

Juz tu przeciez byłaś :)

Ci którzy sa na bierzaco tez nie wiedza o co chodzi takze ten... :lol2:

Krótka scianka na której była witrynka, potem wisiała, potem piekarniki ma według rzutów 70 cm czyli piekarniki by tam weszły, ale srednio mi sie to podoba.

Cały czas szukam rozwiazania na kawę, herbatę, cukier i filizankę co by nie brac z dołu tylko jakos sprytnie miec to w górze a jednak nie robic górnych szafek.

Witaj Matko :D

Juz tu przeciez byłaś :)

Ci którzy sa na bierzaco tez nie wiedza o co chodzi takze ten... :lol2:

może połkę po prostu na ścianie, z jednej chyba kurze zetrzesz? :lol2: w jakiś ładnych puszeczkach czy słoikach.

Ogladam płyty gazowe i dostaje pomrocznosci !

Co za debil wymyslił, zeby duze palniki dawac z przodu a małe z tyłu ?????

chyba taki który nie gotuje :lol2:, chociaż dla mnie na nobla zasługują hamerykańskie panele sterowania płytą z tyłu przy ścianie :rotfl:

smeg ma fajne płyty stalowe, zerknij sobie.

Emilko, uzytkuje teraz smega i niech go szlag!!!

Piekarnik pali i muszę obnizac temp o 20 stopni w stosunku do tego co podaja w przepisach.

Płyta badziew :bash:

Bejarko, rozwiń mysl bo wczoraj tyle sie działo ze juz sie gubię.

Musze spadac kochane.

Robota czeka, dzieci zaniedbuję...

Odezwe sie jak sie ogarne z robotą aaaaa i po matke musze jechac bo jagody zamówiła i nie będzie tego taszczyć autobusem.

Mari nie kombinuj bierz tą kuchnie wolnostojącą. te piekarniki w słupkach wyglądają jak upchnięte tam na siłę. Wolnostojąca wybrana przez Ciebie wygląda odjazdowo i bardzo wpisuję się w klimat kuchni. Sama wziełabym wolnostojącą, bo nie przeszkadza mi piekarnik pod płytą. Patrzą na te w słupkach pierwsze, to co mi przychodzi do głowy to przypiekanie cycków w piekarniku przy wyciąganiu blachy, poparzone łokcie od otwieranych do dołu drzwiczek.

Ale lubię mieć mega kontrolę nad funkcjonalnością sprzętów, a kuchnie wolnostojące mają duże ograniczenia :p

a te smegi, KA to kuźwa niech ich, pieknie wyglądają, ale wychodzi na to, że badziew straszny, za grubą kasę, pies ich... :mad::mad::mad:

Emilko, nie wiem jakie masz doswiadczenia traumatyczne w kuchni i jakie masz cycki, ale moje sa pokażne i nigdy jeszcze ich sobie nie zrumieniłam w piekarniku na mahoń i nie wypadli mi z powrotem pomarszczone jak rodzynki :sick:

Skoro masz takie przemyslenia co do piekarników na górze i przypalaniu górnych partii ciała to co sobie mozna osmolic piekarnikiem na dole ???

Eeeee....ze tak sie wyrażę...morelę ? :D

A znasz firme ILEV ?

Weszłam na ceneo i tam ta zupełnie nie znana mi firma za zupełnie nie pojeta dla mnie cenę...ponad 7 tysi za 6 palnikową obrzydliwa jak czarna gradowa listopadowa noc, płytę gazową :wtf: