Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dana, Ty masz poprostu dusze romantycznej i rozanielonej niewiasty z nieco innej epoki.

Nie ma w tym nic złego.

Mnie znowu furie gonią, świr postepuje, psychoza ogarnia stad ta moje "nudna i zachowawcza" kuchnia co bym całkiem nie zwariowała i uspokoiła troche zszargane nerwy :lol2:

Coś w tym jest:yes:

Aniołem jestem tylko z nazwiska :lol2:

Te spokojne wnętrza mnie uspokajają, bo jestem dość narowista i szybko mnie nerwy ponoszą ...

Ardo a dokładnie ten produkt jest dla masarza.

Ma gigantyczny piekarnik w którym upieczesz świnie w całości.

Zupełnie bez sensu bo piekąc na domowe potrzeby nie wykorzystujesz przecież całej pojemności no chyba ze komuś nie przeszkadza piec kurczaka razem z biszkoptem.

Popatrz na włoskie urządzenia kuchenne Steel - nie wiem jak z cenami, ale kombinacje płyt i piekarników ciekawe...

Zestawienie: słupek do zabudowy + 2 piekarniki + duża płyta gazowa + szafka pod płytę - też będzie swoje kosztowało... warto skalkulować i przemyśleć wydatek...

Co do wariantów płytek mam pytanie: czy górna krawędź otworów na okna i drzwi jest na tej samej wysokości?

Co do mycia garów: moja mama kiedy robiła remont kuchni zażyczyła sobie zlewozmywak czarny z dużą i głęboką komorą, T. jej coś tam zamówił - nie pamiętam producenta, chyba deante - głęboki na 21 cm, sprawdza się fantastycznie...

Co do półwyspu - podoba mi się ta idea... nigdy nie kręciło mnie drewno w kuchni, poza wałkiem do ciasta :D - ale podpowiedź Emilki zdaje się (nie każcie mi cofać się do tego postu) na temat drewna z odzysku w kuchni zagrał na moich uczuciach...

Zestawienie: słupek do zabudowy + 2 piekarniki + duża płyta gazowa + szafka pod płytę - też będzie swoje kosztowało... warto skalkulować i przemyśleć wydatek...

tak samo pomyślałam, cena kuchenki wolnostojacej jest kosmiczna, ale po skalkulowaniu wychodzi dużo taniej niż kupować każdy sprzęt osobno.