dana1s 03.08.2016 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Dana Twoje wnętrza nie są ani trochę zachowawcze - styl retro to bardzo duże wyzwanie. Ty czujesz sie w nim naturalnie, dlatego uważasz, że jest nudno. Emi bardzo dziękuję za te miłe słowa ! Czy ja wiem, czy to jakiś styl samo tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 03.08.2016 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Dana, Ty masz poprostu dusze romantycznej i rozanielonej niewiasty z nieco innej epoki. Nie ma w tym nic złego. Mnie znowu furie gonią, świr postepuje, psychoza ogarnia stad ta moje "nudna i zachowawcza" kuchnia co bym całkiem nie zwariowała i uspokoiła troche zszargane nerwy Coś w tym jest:yes: Aniołem jestem tylko z nazwiska Te spokojne wnętrza mnie uspokajają, bo jestem dość narowista i szybko mnie nerwy ponoszą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 03.08.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 a Ardo jest do bani? O taka http://www.kuchenny.com.pl/obrazki/24f336aaecded5041d49247b9996626c.jpg Kosztuje ok 3 t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Ardo a dokładnie ten produkt jest dla masarza. Ma gigantyczny piekarnik w którym upieczesz świnie w całości. Zupełnie bez sensu bo piekąc na domowe potrzeby nie wykorzystujesz przecież całej pojemności no chyba ze komuś nie przeszkadza piec kurczaka razem z biszkoptem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 03.08.2016 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 U mnie obecnie chyba taki byłby potrzebny Chłopców wolę ubierać, niż żywić Taki biszkopt ze świnką może ciekawie smakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.08.2016 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Popatrz na włoskie urządzenia kuchenne Steel - nie wiem jak z cenami, ale kombinacje płyt i piekarników ciekawe... Zestawienie: słupek do zabudowy + 2 piekarniki + duża płyta gazowa + szafka pod płytę - też będzie swoje kosztowało... warto skalkulować i przemyśleć wydatek... Co do wariantów płytek mam pytanie: czy górna krawędź otworów na okna i drzwi jest na tej samej wysokości? Co do mycia garów: moja mama kiedy robiła remont kuchni zażyczyła sobie zlewozmywak czarny z dużą i głęboką komorą, T. jej coś tam zamówił - nie pamiętam producenta, chyba deante - głęboki na 21 cm, sprawdza się fantastycznie... Co do półwyspu - podoba mi się ta idea... nigdy nie kręciło mnie drewno w kuchni, poza wałkiem do ciasta - ale podpowiedź Emilki zdaje się (nie każcie mi cofać się do tego postu) na temat drewna z odzysku w kuchni zagrał na moich uczuciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 okna są ok 30 cm wyżej niż drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Zestawienie: słupek do zabudowy + 2 piekarniki + duża płyta gazowa + szafka pod płytę - też będzie swoje kosztowało... warto skalkulować i przemyśleć wydatek... tak samo pomyślałam, cena kuchenki wolnostojacej jest kosmiczna, ale po skalkulowaniu wychodzi dużo taniej niż kupować każdy sprzęt osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 No jaka prezencję ma ta kuchenka, że tak wtrącę się merytorycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 03.08.2016 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Oj tam oj tam zaraz zła prezencja:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Oj tam oj tam zaraz zła prezencja:P No właśnie nie zła tylko prezentuje się zajebiście - tak prosto z mostu napiszę, bo dyplomacja ewidentnie mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 No jaka prezencję ma ta kuchenka, że tak wtrącę się merytorycznie to też bardzo ważna kwestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Borciu, drewno z odzysku to moja inwencja lub jak wolisz WIELKA love No i znowu mamy czeski film gdyż ponieważ zadaję pytanie: o której kuchence mówimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Wiem, że osobno może być drożej niż w kombajnie. Trza to obmacać. Może jutro podskocze do jakiego Saturna czy innego Euro i policze sobie. Nie wiem co wybrać ale jakieś widły zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 w sumie o każdej wolnostojacej, bo wszystkie cudne, i te stalowe i te retro, maja swój urok. Ta Twoja jest super, weź ją wklej, żeby dziewczyny mogły zerknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Emi a co z malowaniem ścian na czarno? Machasz pędzlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Nie wiem jak Wy, ale ja o tej wolnostojącej. Jak dla mnie to ta kuchenka i ten stół rzeźniczy to wisienka na torcie tej kuchni. Resztę się dopasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Przecież dziewczyny ja widziały bo skąd by się narodził ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Pusia mam focha na ciebie. A o której wolnostojacej koleżanka mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Pusia mam focha na ciebie. A o której wolnostojacej koleżanka mówi? OCHO!!! O co foch?? Co się czepiasz. Wpadam i zaglądam jak tylko mam chwilę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts