rere79 15.03.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Zresztą, cieszy mnie to. Może zmieni adres w sprawie lodziarni Z tego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ania...... uspokój się!!!!! Ledwo ogarniam swojego!!!!!!!!!!!! Hahahahaha...... Czyli co ? Pierniczyło sie bez sensu o STARZU MAŁŻEŃSKIM ????? Dobrze zastanów się nad odpowiedzią :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Aniu, nie wiesz jak to Hanka zeszła z serialowego świata po wypadku? Wjechała w kartony i normalnie ded. Scenariusz śmierci Hanki Mostowiak de best. Nie oglądam takich seriali ! Teraz oglądam 48 sezon Allo, Allo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.03.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 No jak wy czytacie wszystko z mężami....to ja już nie wiem co pisać....jasna cholera!!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 No jak wy czytacie wszystko z mężami....to ja już nie wiem co pisać....jasna cholera!!!!!!!!!!! :) Beatko, nie pozostało Ci nic innego jak nakręcić film instruktażowy ! Pisać nic nie bedziesz musiała :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.03.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ciekawe co mój na to???????? Może lepiej nie będę pytać, bo się jeszcze wyrwie....że tak....i co ja bidna pocznę???? A po ostatnich pyzach ja się na filmy "przyrodnicze" nie nadaje:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 No i POZDRAWIAMY SERDECZNIE CZYTAJĄCYCH MĘŻÓW ..... Tych z zatrutym zębem Nie dygającym paluchem Miłośników lodzików Łosiów, Jeleniów i Danielów Fanów zapiekanek z Biedry Towarzyszy życia krecików Romantycznych sadystów i mojego dziada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.03.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 ,,Urechotałam'' się jak żaba z tego dziada:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ciekawe co mój na to???????? Może lepiej nie będę pytać, bo się jeszcze wyrwie....że tak....i co ja bidna pocznę???? A po ostatnich pyzach ja się na filmy "przyrodnicze" nie nadaje:):) No coś Ty !!!! Przecież Ty laska jesteś ! A co Ja mam powiedzieć ? Wyglądam jakbym fabrykę pyz zeżarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.03.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 No i na co mi przyszło......idę........do jutra:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.03.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Wcale tak nie wyglądasz!!!!!!!!!!!!! Wmawiasz sobie łobuzie!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Beatko, ucieczka ? Dawaj !!! Jaki macie budżet ? Kto kręci ? W plenerze czy w garażu ? Kto robi retusz ? Kto biega po viagrę ? Znajdzie sie dla mnie jakas fuszka ? Ala, uwierz mi na słowo ! Wiem co mówię ! Chociaz ostatnio zauważyłam, że mam luzy na gaciach..... Albo chińskie gumki sparcieli albo ubyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.03.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Pozdrawiam Dziada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.03.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Beatko, ucieczka ? Dawaj !!! Jaki macie budżet ? Kto kręci ? W plenerze czy w garażu ? Kto robi retusz ? Kto biega po viagrę ? Znajdzie sie dla mnie jakas fuszka ? Ala, uwierz mi na słowo ! Wiem co mówię ! Chociaz ostatnio zauważyłam, że mam luzy na gaciach..... Albo chińskie gumki sparcieli albo ubyłam No kochana w desusy ci jeszcze nie zaglądałam:lol2: ale jak sama wiesz, zdjęcia nie kłamią a wręcz dziady dodają. Więc wiem com widziała,okulary na nosie też miałam, i uprzejmie donoszę ,że fabryki pyz czy innego ziemniaka nie spałaszowałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dziad ledwo zipie. Jest tak chory, że aż mu twarz spuchła. Napchał sobie do nosa z rolke papieru toaletowego i dyszy. Położyłam sie koło niego i mówię: - Kochanie, żonka usycha. Aż sie podniósł i pyta...że co ? Mówię: - To co ? Teges ? - Strasznie mnie grzejesz, to dyszenie, to krepowanie papierem... Wywalił oczy i mówi... OGARNIJ SIĘ KOBIETO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 No kochana w desusy ci jeszcze nie zaglądałam:lol2: ale jak sama wiesz, zdjęcia nie kłamią a wręcz dziady dodają. Więc wiem com widziała,okulary na nosie też miałam, i uprzejmie donoszę ,że fabryki pyz czy innego ziemniaka nie spałaszowałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz bo ?????????????? Sama zeżarłaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.03.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Wiesz bo ?????????????? Sama zeżarłaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie cierpię pyz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.03.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Nie dobijaj chorego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Nie cierpię pyz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O ! Ja też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Idę zapalić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts