PusiaKssawery 03.08.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 z robalami to zależy, jak otwierasz okno tylko po to, żeby przewietrzyć to robali nie będziesz miała, bo sie nie wietrzy. Jak chcesz ochłodzić w domu, to normalnie wlecą jak zwykle. Jak ochłodzić?? Mówiłaś, że PC chłodzisz?? Ja nie chłodzę otwieraniem okiem, tylko nie dopuszczam do przegrzania sterując roletami. Mari - i bardzo dobrze, ze fajki zgubiłaś. Potrzebna Ci ta trucizna jak świni siodło. Jeszcze wszystkich dookoła trujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Ty niedobra!!! Skąd pomysł ze wszystkich truje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Jak ochłodzić?? Mówiłaś, że PC chłodzisz?? Ja nie chłodzę otwieraniem okiem, tylko nie dopuszczam do przegrzania sterując roletami. Mari - i bardzo dobrze, ze fajki zgubiłaś. Potrzebna Ci ta trucizna jak świni siodło. Jeszcze wszystkich dookoła trujesz w zeszłym roku nie miałam zasłon i chłodzienie nie wyrabiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.08.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Ty niedobra!!! Skąd pomysł ze wszystkich truje??? A skąd przyszło Ci do głowy że nie trujesz??? w zeszłym roku nie miałam zasłon i chłodzienie nie wyrabiało Aaaaaa jesoooooooooooo która godzina!!! W Sylwestra tyle nie siedziałam. Spadam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Bo palę zawsze na zewnątrz. Czy +40 czy - 40 nie ma bata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Wyziewami z płuc jak wrócisz do domu trujesz - przez 15 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Że coooooooooooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.08.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 masz w płucach dym, który przez 15 min jest usuwany z nich, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.08.2016 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Czyli po fajki powinnam posiedzieć na dworze jeszcze z godzinkę... Ok. Z przyjemnością dzika wręcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Powinnaś rzucić, albo przerzucić się na coś mniej szkodliwego, jest tyle przyjemnych, mniej zabijających nałogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.08.2016 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Śmiejecie się z kurnika w samochodzie a moja babcia taki miała. W syrence! I bardzo sobie chwaliła Ale syrenkę rdza szybko jadła, więc w efekcie ucieszyli się nią złomiarze. Też mi się marzył kurnik, ale teraz już sama nie wiem. Ostatnio co ktoś kupi kury, to ma potem plagę ptaszyńca, który kurom pije krew i obłazi wszystko. Mari nie wiem czy w Saturnach obejrzysz kuchenki, które Ci się podobają. Tam raczej takie pospolite sprzęty stoją, a przynajmniej tak było w MM, który nawiedziłam w zeszłym tygodniu. A ceny... Np. taki młynek do kawy w necie 40 zł tańszy niż w MM. Niezła przebitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2016 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 No, Amelia też ostatnio jakiś pomór w kurniku miała To nie takie hop - siup ta hodowla kur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.08.2016 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 A jakiez to przyjemne nałogi ? Poprosze listę Pierwszy raz słysze o mordercy spijajacym krew z kur Horror jakiś. Spokojnie do kur daleka droga. Najpierw niestety pokoje trzeba urzadzić Chce kurnik, domek ogrodnika i zaplecze kurze w jednym budynku i to murowanym wiec trochę kasy na to potrzeba no chyba, ze przyjme jakis szrot Padam na twarz bo do 4 nad ranem, obrabiałam jagody. Nie moge złapac ostrości. Matko, w Saturnie czy MM zamierzałam ogladac lodówki. Wiem ze z kuchenkami jest kiepsko. Moze tez zerknełabym na piekarniki do zabudowy i policzyła która opcja sie bardziej opłaca. Idę żłopac kawę...duuuuuzo kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.08.2016 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Mari, nie wykańczaj się tak, borówa nie zając W MM lodówki też liche, w sensie mały wybór. Ale może co oddział to inne zasoby, warto sprawdzić. Ja zazwyczaj działam odwrotnie: szukam w necie, co mi się podoba, a potem szukam sklepu, w którym dany sprzęt stoi. Morderca kur ukrywa się w szczelinach. Jeśli z kurnikiem są połączone inne pomieszczenia, to cholerstwo wszędzie wlezie. Atakuje także inne zwierzęta a nawet ludzi, więc sobie dobrze przemyśl połączenie w całość trzech pomieszczeń. Nie znam niestety wątku Amelii i nie wiem, czy sobie poradziła z ptaszyńcem. U nas najlepiej zadziałało wapno. Pobieliliśmy wszystko, co się dało. Dwukrotnie, w odstępie kilkudniowym. Te specyfiki do wkraplania na kury i biobójcze średnio zadziałały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.08.2016 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Wiem ze w Mm nic nie ma. Byłam niedawno SBS- y oglądać i nic ciekawego. Mam wrażenie ze nastawiaja się głównie na audio i komputery. Ty pewnie nie pamiętasz albo nie wiesz, ale podczas urlopu nad morzem rozmawialiśmy tu o systemie Twin. Drogawo to wychodzi niestety. Siedząc rano przy kawie, zerknęłam sobie na gazetki a w jednej z nich była reklama euro. Okazało się, że mają promocje na identyczne jak Twin, chłodziarki Amica. Weszłam wiec na stronę Amica i pooglądałam ich moduły. Są identyczne a jednak kilka konkretnych stów za sztukę, tańsze. Na stronie Amica pisali ze są i w Saturnie i w Euro i gdzieś tam, także podjadę raczej na pewniaka. Chciałam dziś się wybrać ale właśnie otrzymałam zlecenie od mamusi: musze umyć dwie lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.08.2016 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Ale ten ptaszyniec to co to za obrzydlistwo??? To jakiś robak czy bakteria czy inna cholera??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.08.2016 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Pajęczakhttp://www.insektpol.pl/img/ptaszyniec.jpg Jak głodny to jest szary, a jak się naje czerwienieje od krwi. Wielkości mniej więcej główki szpilki lub ciut mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.08.2016 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Mari poogladaj koniecznie też frenche, moim zdaniem są bardziej pojemne niż lodówki TWIN, lodówka ma większą pojemność, a zamrażalik i tak bedziesz miała drugi-trumne w spiżarce. to moje wapno też na takie robale działa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.08.2016 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Właśnie poczytałam o tym pogromcy. Piszą ze to roztocze. A jak to jest?Zawsze się pojawia czy zdarza się bo jaki sens hodowania kur Eco jak mam je w chemii kąpać i chemią psikac? Chciałam kury bo jestem uczulona na to co im podają na fermach a po tym co wyczytałam to nie ma sensu.A może jest jakiś nie chemiczny zabieg? Taki miotacz ognia na przykład tylko nie na kury oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.08.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Mari to wapno pomaga zabijać cześć zarazków. a z kurami jak dziećmi, jak chore musisz leczyć, możesz próbować "czosnkiem i miodem" a czasem podać coś mocnejszego. a z tymi kurami to jest tak, że najzdrowsze są kury które siedzą w fermach, te grzebiące pod chmurką często łapią choroby od zarazków krążących w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts