marimag 05.08.2016 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Na pustej działce, vis a vis domu rodziców rosnie sobie piekna mirabelka.W tym roku ma tyle sliwek ze gałęzie az sie kładą.Skoro to niczyje to szkoda...chyba ?Spróbowałam jedna i jest bardzo słodka tylko ma dośc gruba skórkę.Wasze tez takie gruboskórne czy to jakis dzikus i nie warto przerabiac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.08.2016 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Warto przerabiać, dzikusy są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.08.2016 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Tak, one takie gruboskórne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.08.2016 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Wymyśliłam sobie połączenie smakowe i kolorystyczne a mianowicie mirabelka z pomarańczą.Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.08.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.08.2016 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Jadłabym http://emoty.blox.pl/resource/hungry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.08.2016 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Doszłam do tych niesamowitych wniosków po degustacji śliwki. Nie ma to smaku prawie żadnego wiec pomarańczą lekko go podkreci. Chce żeby była szklista i przezroczysta jak bursztyn. Macie jakieś patenty na pomarańcze w przetworach? Jak się za to zabrać żeby tych skór białych nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.08.2016 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Robiłam sok aroniowy z dodatkiem pomarańczy, ale dawałam wyciśnięty sok z miąższem.A do dżemu "pomarańczowego" z cukinii sok j.w. i galaretkę pomarańczową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.08.2016 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Dżem z cukini? Oszust taki rozumiem? Dobra. Znalazłam fajny przepis na konfiture pomarańczowa tylko teraz sprytnie to połączyć żeby złapać moment zagęszczania się obu paciaj. Może być pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.08.2016 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Dżem z cukini? Oszust taki rozumiem? Dokładnie Jeśli ktoś nie wie co to, w życiu się nie zorientuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.08.2016 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Musze kiedyś spróbować choć cukinię wole pod oryginalna postacią. Dobra.Robota czeka. Odezwę się później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.08.2016 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Policzyłam powierzchnię podłóg pod deski . Ja sie zastrzele z łuku !!!! :cry: a przecież to jeszcze nie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.08.2016 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Też bym się zastrzeliła. Dlatego u mnie płytki+ panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.08.2016 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Co bym nie dała to i tak kosztuje Znalazłam tartak w którym jest niedrogo. Może przy tak dużym zamówieniu dadzą jakaś dobra cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.08.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Ale chcesz na podłogę dać takie zwykłe dechy z tartaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.08.2016 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Koncepcja jest taka...Deski pióro - wpust na klej, delikatna cyklinowanie i jedziemy z olejem.Te deski są juz zrobione na tip top.Dodzwonilam się do tartaku i urabiam gościa na kwotę możliwa dla mnie do przelkniecia. Ma oddzwonić. 51 zł za metr kwadratowy to chyba nieźle nie? I nie jest to sosna, zaznaczam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.08.2016 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 51 zł to tyle ile za panele! cena świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.08.2016 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Deska modrzewiowa 14 cm klasa druga z piórkiem i wpuscikiem. Zwykła, licha i krzywa sosnowa w Casto była po 36 zeta. Poczytałam komentarze tych co ja kupili i psy wieszali i na deskach i na reklamacjach i obsłudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.08.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Co znaczy, że II klasa? Widziałaś te deski na żywo?Cena rewelacyjna, oczywiście trzeba doliczyć koszt oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 05.08.2016 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Mari, a jaka gruba ta decha? jakie długości? może się podepnę pod super zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.