marimag 09.08.2016 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Te podstawy znam.U mnie powstanie konwekcyjny bo inaczej nie da rady. Idę spać bo już nie wyrabiam. Od 3 dni łeb mi rozsadza. Ciśnienie mam dobre a globus nawala.Ile można brać Prochy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2016 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.08.2016 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 bardzo mi się podoba pomysł na kominek. Ogólnie Twój domek szykuje się cudny, bardzo w stylu który lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 10.08.2016 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Jesień idzie czy co, bo na forum gdzie nie wejdę wszędzie tematy funeralne poruszają - u Mari prochy, u Mani nagrobki z paździerza... jak nic 1 listopad się zbliża.... aaa... też mam dla Mariji kominkowe inspiracje... otwarte palenisko... cegła... dobra książka... http://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/_7_O3_orig.gif obiadową porą można kuraka na rożnie upiec... http://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/32186b5b38fb_4E_orig.gif wieczorową porą przy kominku w nastrój reumatyczny się wprowadzić... http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,13_hZ_orig.gif w fotelu pobujać, skarpety wysuszyć... http://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/_3_l5_orig.gif a pewnego zimowego poranka przystojniak w czerwonym szlafroku będzie przy kominku z workiem czekał... http://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/_2_P7_orig.gif czasem, po tych reumatycznych wieczorach przy kominku z przystojniakiem w szlafroku, może na wiosnę jakieś ptaszysko na kominie się zalęgnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.08.2016 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Borcia :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.08.2016 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Czy pomiedzy tekstem powinny byc jakies obrazki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 10.08.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Czy pomiedzy tekstem powinny byc jakies obrazki ? Tak i nawet są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.08.2016 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Mari, łączę się z Tobą w bólu, u mnie migrena od wczoraj. Moja ma podłoże hormonalne. Na szczęście tabletki od Goździkowej dają radę, pod warunkiem, że odpowiednio wcześnie je wezmę. Cudne kominki! W ogóle przypomniało mi się, że też będę mieć kominek Wciąż nie wiem jaki i póki co wolę nie ruszać tego tematu. Z przyjemnością za to pooglądam inspiracje. Biała cegła wygląda świetnie aczkolwiek pewnie szybko przestaje być biała. Borcia, dałaś czadu z inspiracjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.08.2016 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 O! Teraz widzę Borcia, upewniłas mnie w wyborze. Najbardziej trafił do mnie argument z suszenie skarpet A ptaszek niech leci na inny dach... Twój!!! Mało mam? Pytam się grzecznie MAŁOOOOOOOOOOOO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 A kto mówił jakieś pół roku temu, że mu w duszy i nie powiem gdzie jeszcze grają chęci na jeszcze jedno ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.08.2016 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 To moja macica mówiła a nie Ja Mam kłopot i to poważny. Szukam NA CITO!!! ekipy od dachu najlepiej z okolic domu bo jak coś spier... To łatwiej nękać. Szukam na forum we właściwych grupach i ani słowa. Dom mi zalewa!!! Mąż właśnie dzwonił, że leje się z wylazu na dach a folie w brakujących oknach lekko przepuszczają ale jakoś jeszcze dają radę. Pozabezpieczal czym się da, jakieś wielkie kubły na śmieci popodstawial i teraz trza się modlić o słońce. To będzie pierwszą rzecz z jaką trzeba zawalczyć bo utoniemy i grzyb nas zje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Mari, a ja Ci nie dawałam ekipy od dachu. Jak chcesz to zadzwonię do p. Moniki (szefowa dachowców). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2016 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Maila posłałam z kontaktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.08.2016 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Dom mi zalewa!!! Dżisas ratuj!!! I daj znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2016 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Posłałam maila do MrDach. Zaraz Ci przekieruję, żebyś wiedziała co napisałam. Wróci do komputera to poczyta i zadzwoni do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 10.08.2016 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Pestka, ty na prawdę jesteś guru kominkowym i coś mi się wydaje, że mój jest spieprzony, o losie, może nie będę pytać męża, co mamy w środku, bo coś mi się kołacze, że między innymi wełnę Mari, trzymam kciuki, moj dach tez przeciekał, ale po interwencji Panów dachowców jest w formie mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2016 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Pendrak ta wełna przy kominku to... UPS Do niedawna tak robili, bo płyty krzemowo-wapniowe były drogie i niezbyt dostępne. Ile lat ma Twój kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.08.2016 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Pestko, dzieki, dzieki i jeszcze raz dzieki. Szefowa sie nie odezwała Wróciłam od psychiatry. Nie wiem jak sie nazywam, nic nie wiem, mam siano zamiast mózgu... Nie chodzi o to, ze cos mi klarowała, ze zmieniła mój sposób pojmowania choroby moich dzieci, ze przedstawiła nowatorskie teorie, ze skrytykowała sposób wychowania czy postepowania... ONA BYŁA ZDROWO WALNIĘTA !!! Po 10 minutach wizyty, miałam ochotę złapac ja za kudłaty łeb, wziąc w rekę pieczatkę i przystawic ją samodzielnie na dokumencie który był mi potrzebny. Zadała mi pytanie wiec odpowiadam a ona z ryjem : prosze nie mówic kiedy pisze bo ja pani nie słyszę Ok. Zamykam się i czekam na znak. Zadała kolejne pytanie wiec milcze a ta z ryjem : czemu Pani nie odpowiada ? Przeciez zadałam Pani pytanie... Gdzie Pani mieszka ? Usiłuje podac nazwe ulicy uczulajac ze tam jest TA literka a nie TAMTA bo wszyscy popełniaja błędy a ta z ryjem: Robi Pani ze mnie głupią ? Przeciez umiem czytać! Kim Pani jest z zawodu ? Mówię że nauczycielka a ta z komentarzem: Oj znam Ja Was...nauczyciele.... Moja Ola co chwila spogladała wystraszona raz na mnie raz na babę bo wyczuwała, ze cos nie kaman. Babka zadała jej pytanie kładąc sie na biurku: a powiedz mi dziecko, czy ktos cie bił w zerówce, skrzywdził cię ? Moje dziecko jak nigdy poryczało się az mi szczena opadła. Zaczeła cos szeptem mówić, ze tak, ze owszem, ze kolezanka ja skrzywdziła i to bolało jakby jej ktos serduszko przeciął ... Baba na mnie gały wywaliła i bardzo niemiłym tonem ale z usmieszkiem na twarzy mówi: Ona tak zawsze zmysla? Tłumacze babie, ze jej chodziło o rane emocjonalną, ze uzyła metafory a ta do mnie: Te dzieci nie rozumieja pojecia metafora i nie wiedza jak jej uzyć!!! Ola spieta, Ja tez i w gratisie wkurwiona, przytuliłam dziecko i mówię: nie wstydź się i cmoknełam dziecko w czoło a baba z ryjem: a dlaczego Pani nie pozwala sie dziecku wstydzić ? Wstyd to normalne zachowanie! Pani ja karci: Pani ją hamuje! :jawdrop: Mówię wreszcie tonem własciwym do sytuacji ze znam swoje dziecko i wiem co i jak na nią działa !!!! A baba skwitowała: To chyba ja jestem lekarzem nie Pani .... Zaczęłam nerwowo skubac pazury bo czułam ze rosnie we mnie ZŁY i ze zaraz wyskoczy jej na biurko i udusi ją dokumentami i słowo Wam daje, ze gdyby nie to, ze potrzebna była mi ta jej pieprzona pieczatka to krew by sie polała i kudły by latały. Nastrój mam jakby to powiedzieć :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.08.2016 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Nastrój mam jakby to powiedzieć :evil: No jak po wizycie u psychiatry :mad::mad: Żeś babsztyla nie ubiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.08.2016 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Różne tepe specjalisty już miałam przyjemnośc poznać ale ta pobiła wszelkie standardy i moja wytrzymałość.Hamowałam sie jak mogłam i ledwo dałam radę.Gdyby nie Ola, która wtulała sie ze strachu w moja rekę to Pania by wyniesli z gabinetu. Ziemniaki kopac a nie z dziecmi i to chorymi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts