marimag 12.08.2016 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ciężko tak gdy wszystko jest na mojej głowie i to ja ponoszę odpowiedzialność za wszystko. Jak coś pójdzie nie tak, jak coś okaże się zonkiem to dostanie mi się równo. Jedne co mnie cieszy tu Smurf. Odzyl, dopytuje, planuje, zakupy juz chce robić a jego teksty ni z gruszki ni z pietruszki rozwalaja mnie na maksa. Pojechaliśmy wczoraj późnym wieczorem do mojego brata który również urządza mieszkanie. Zawieźlismy mu jedzenie bo bidak nie ma jak sobie ugotować. Pooglądaliśmy sobie rozpierduche, plany, mąż dostał wytrzeszczu i pomrocznosci bo tak artystycznej wizji to na trzeźwo nie ogarnie... W drodze powrotnej a była już 23, siedze bez słowa, łeb mnie napier.., mruze oczy a ten z tekstem: A co będziesz robiła z taką ilością skoszonej trawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 12.08.2016 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Może to z nerwów ale zaczynam się bać, zastanawiać czy nie popełniam błędu, analizować od początku. Żartujesz???? Dom! Twój własny, najwłaśniejszy, najwłaśniutki! a ten z tekstem: A co będziesz robiła z taką ilością skoszonej trawy? Ze świeżej trawy sałatki, a siankiem wypchasz sienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.08.2016 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 No niestety... Wątpliwości Będę się ujarywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.08.2016 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ujarywać trawą na sienniku z suszonej trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.08.2016 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Bajka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.08.2016 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Już widzę tę parapetówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.08.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Mari, a Ty przypadkiem lekkiego udaru nie załapałaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.08.2016 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Pusiu Pestko Wypluj te slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.08.2016 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 A, już plułam przez lewe ramię. Ale Ty się trochę pooszczędzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.08.2016 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Staram się. Ciśnienie dobre.Wzięłam Prochy i czekam na reakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 12.08.2016 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Mari, to was przetrzymali z tymi kluczami tak, że dłużej to się chyba nie da Wątpliwości precz, wielki dom, dla wszystkich jest miejsce, okolica sielska, sarny za płotem - to raj proszę Pani nie mogę się doczekać urządzania, bo to co na razie pokazujesz, planowany styl wykończenia, drewno, kolory - świetne, z pazurem i takie niezachowawcze Mari - będzie super:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.08.2016 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Facet poleciał w kulki i doprowadził mnie do skrajnego wyczerpania nerwowego. Załatwiłam co mogłam żeby to przyspieszyć. Dziś jeszcze sprawdziłam wszystko dokładnie i mam potwierdzenie ze jest ok dlatego środa jest pewna i nic już nie przeszkodzi. Sielsko i anielsko jest i czułabym się tam świetnie gdyby nie sceptycyzm męża Widzę ze się chłopak stara "poczuć" jak u siebie ale idzie to wolno. Może pierwsza stosunkowo udana noc w tym miejscu pozwoli mu zapuścić korzeń. Co do stylu wykończenia to jeszcze wiele niespodzianek mam w kieszeni ale obawiam się, że nigdy nie osiągnę tego co zaplanowalam bo kasy prawie wcale nam nie zostanie no i mężowi strasznie się to nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 12.08.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Sielsko i anielsko jest i czułabym się tam świetnie gdyby nie sceptycyzm męża Widzę ze się chłopak stara "poczuć" jak u siebie ale idzie to wolno. Może pierwsza stosunkowo udana noc w tym miejscu pozwoli mu zapuścić korzeń. Być może ma to samo co Tern. Ja mu mówię o swoich wizjach, a ten nie ogarnia... Dopiero po prawie 2 miesiącach od zakupu zaczął sam coś kminić. Jak powiedział - musiał kilka razy się przejechać na mieszkanie, obniuchać po swojemu, pomierzyć i wtedy dopiero był w stanie sobie wyobrazić moje pomysły i nawet zaproponować własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.08.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Facetom trudniej ruszyć wyobraźnią wnętrzarsko Ogrodniczo też. Zauważyłyście, że większość dobrych projektantów wnętrz to kobiety. Z ogrodami już inaczej, ale też nie jest to znacząca przewaga. Co innego budowa domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.08.2016 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ja mam wrażenie ze to wcale nie brak wyobraźni a robienie nam na złość. Taka wojna płci bezsensowna zresztą. Może nie mogą się pogodzić z tym ze wiemy czego chcemy, jesteśmy twardsze niż nawet nasze matki. Potrafimy się naumiec i rozumieć to co do niedawna było przypisane ich płci. Staliśmy się rownorzednymi partnerami a nie zagubionym pierdolami. Muszą postawić na swoim nawet gdyby mieli sobie uszy odmrozic. Dziwne to bo przecież obie strony dążą do tego samego. Gdyby im uciąć jajka jak tylko zrobią swoje, byłby święty spokój a chóry w całym kraju miałyby nadmiar członków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.08.2016 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Taki marny, prymitywny atawizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 12.08.2016 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 (...) Może pierwsza stosunkowo udana noc w tym miejscu pozwoli mu zapuścić korzeń.(...) Oj Marija... ja Ci mówię, jak on przy tym kominku korzeń zapuści, to gniazdko Wam uwije, że ho! ho! http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.08.2016 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ty się opamietaj kobieto bo nie wytrzymie! Wiedziałam że któraś z was to nadinterpretuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 12.08.2016 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 ja dziś w takim nastroju jestem, że... yyyyyhhh... a tu o członkach, korzonkach i stosunkowo udanych nocach piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.08.2016 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Jednym słowem ruje masz!!! Kupiłaś pralkę czy mąż teraz w twoich majtkach biega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts