pestka56 16.08.2016 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Jeśli to gniewosz, to masz z głowy problem nornic i innych myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.08.2016 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Kużwa co ta matka bez Ciebie zrobi, jak się już wyprowadzi??? Ukrainkę zatrudni do roboty? :bash: Iroombe kuchenną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.08.2016 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Nornic i innych futrzastych mi szkoda bo lubię gryzonie. Chciałabym żeby mi się jakieś wiewiórki zaległy Może moja Sąsiadka źle zinterpretowala? Oby. Musicie dziś spać? Potrzebuje towarzystwa przy robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.08.2016 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Iroombe kuchenną też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.08.2016 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Weź pod uwagę, że nornice narobią szkód w ogrodzie przestaniesz je lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.08.2016 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Może się zakumplujemy Skończyłam pieczenie i idę spać...postaram się. Odezwę się jutro po odbiorze kluczy. O 10.30 startujemy z akcją. Cmokam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.08.2016 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 U nas są NIESTETY !!! gniewosze, zwane miedziankami, nie łudź się, ze wybije nornice, żyją sobie i te węże i nornice. Fakt, jest niejadowity, ale dotkliwie gryzie. Oczywiście sam nie atakuje, ale gdy się broni potrafi dotkliwie pogryźć. Kiedyś nasz kot lał się z gniewoszem, kot wygrał, węża wygonił, ale miał olbrzymia ranę na ogonie, która miesiącami się nie goiła, a potem nigdy już sierść w tym miejscu nie wyrosła. Wyjściem, żeby go przepłaszać z Waszego terenu jest zawsze krótko wystrzyżona trawa i najlepiej psy, które go będą niepokoić, ruch, hałas, ogniska (dym), wtedy sobie [pójdzie spokojnego miejsca poszukać. Kużwa co ta matka bez Ciebie zrobi, jak się już wyprowadzi??? Ukrainkę zatrudni do roboty? :bash: Emi z ust mi to wyjęłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 17.08.2016 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Mari, to już za chwilę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.08.2016 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Maryjo z krzyza zdjeta......! JEDZIEMY !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.08.2016 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Mari, wysyłam dobre fluidy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 17.08.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Start wygraj tą aukcję, dzwonienia kluczami życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.08.2016 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Maryjo z krzyza zdjeta......! JEDZIEMY !!!!! Dawaj dawaj, nie ma się co pieścić, jedźcie tam i zwyczajnie to zróbcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.08.2016 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Co tak długo?? PIją bez nas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.08.2016 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Kiedy byłam, kiedy byłam małym chłopcem HEJ ! Zawsze miałam pociag do wsi W zwiazku z powyższym, DZIS stałam się wiesniarą i odebrałam klucze do swojego szczęścia CDN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 17.08.2016 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Aniu, przyjmij serdeczne gratulacje i życzenia wielu szczęśliwych lat w Twoim domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.08.2016 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Dziękuję kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.08.2016 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Witaj w klubie szczęśliwych wieśniaków :wave::wave: :hug::hug::hug::hug::hug::hug: Przytaszczyłam odrobinkę wejściowego: Ps. co mnie ta Twoja Chata zdrowia kosztowała Cieszcie się i bądźcie szczęśliwi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 17.08.2016 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Mari, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę Będziecie tam szczęśliwi, odetchniecie, ciasta i obiady dla całej rodziny i tak będziesz robić tego jestem dziwnie pewna, ale na swoich zasadach życzę Wam dużo, dużo, dużo radości z tego domu, obfitych plonów, stada kur i braku węży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 17.08.2016 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 gratulacje dla szczęśliwych wieśniaków:hug: wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 17.08.2016 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Mari cieszę się niezmiernie, że wreszcie doczekałaś tego dnia i zostałaś wieśniaczką Teraz czeka Cię najlepszy etap życia ...wicie gniazdka. Będę wiernie kibicowała Twoim domowym metamorfozom:D Sto lat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts