Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zgadzam się z Pusią, dom wygląda na razie na budowany "z głową"

staw wypełnia się wodą poprzez wlanie jej "z nieba" czyli deszcz bezpośrednio, ale to za mało przy braku innego źrodła, z rzeczki/strumyka, albo poprzez wody gruntowe, czyli jakby od dna. Skoro u Ciebie nie ma strumyka, to woda do stawu pewnie z gruntowej, co sugeruje, że masz na działce warstwę nieprzepuszczalną, a pod nią warstę przepuszczalną.

Może nie będę się rozwijać, bo Ci całkiem namieszam. Badanie geologiczne z projektu będą przydatne :yes:

Mari, powymierzaj te spiżarnie obie łącznie z wysokością parapetów, żeby było wiadomo co tam się zmieści i całe piętro też

poszukaj innych studni, na taki dom może być kilka

Mari, o reszcie nie napiszę, bo już Cię Dziewczyny uświadomiły.

Ojciec – CZY CIEBIE POGIĘŁO KOMPLETNIE :confused: Jak możesz czuć się winna? Lata całe, ba całe Twoje dotychczasowe życie zorganizował Ci tak, że cud boski, że to nie Ty wylądowałaś w szpitalu.

Jego kłopot ze zdrowie, to tylko i wyłącznie jego zasługa. Sam się do tego doprowadził. Zero współczucia z mojej strony.

Nie mówiąc już o tym, że może symuluje. Moja matka potrafiła przez pewien czas mnie nabierać i nabierać pogotowie.

Nie wiem co powiedzieć.

Pogotowie zrobiło mu ekg wiec chyba nie symulowal.

Miejcie chociaż odrobinę empatii.

Mam do niego wielki żal, jestem na niego zła ale w sytuacji zagrożenia życia odsuwam to na bok.

Trzeba być człowiekiem.

Śmierci nikomu nie życzę nawet tej rurze za ścianą.

Dziękuję Danusiu.

No wiesz!

Przecież to mój ojciec.

Może się zdenerwował i przejął cała akcją i serce nie wytrzymało?

On jest po zawale i ma założone stendy.

Wiesz co, jeśli na poważnie mówisz, to ja odpadam z tatusiowego tematu, nie jestem w stanie tego pojąć i nie będę się wkurzać.