PusiaKssawery 21.08.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Pusiu widzę ze kuchnia odcisnela piętno na twojej psychice. Nie, nie ja sobie żartuję, choć pierwsze wrażenie było mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 A co chcecie zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.08.2016 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Zgadzam się z Pusią, dom wygląda na razie na budowany "z głową" staw wypełnia się wodą poprzez wlanie jej "z nieba" czyli deszcz bezpośrednio, ale to za mało przy braku innego źrodła, z rzeczki/strumyka, albo poprzez wody gruntowe, czyli jakby od dna. Skoro u Ciebie nie ma strumyka, to woda do stawu pewnie z gruntowej, co sugeruje, że masz na działce warstwę nieprzepuszczalną, a pod nią warstę przepuszczalną. Może nie będę się rozwijać, bo Ci całkiem namieszam. Badanie geologiczne z projektu będą przydatne Mari, powymierzaj te spiżarnie obie łącznie z wysokością parapetów, żeby było wiadomo co tam się zmieści i całe piętro też poszukaj innych studni, na taki dom może być kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.08.2016 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 porób zdjecia poddasza, ciekawa jestem tych pokoi, próbowałam je jakoś nanieść w 3d, ale nie wiem czy dobrze wyszło. no i tej swojej sypialni, ciekawa jestem czy wejdzie tam łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 21.08.2016 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Mari taki wirtualny spacerek dookoła domu i w środku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 To może film nakrece? Tylko nie wiem jak go tu wkleić Z mierzeniem będzie problem bo tyle tego jest ze w głowie się nie mieści. Może będę po kawałku co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.08.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 To może film nakrece? Tylko nie wiem jak go tu wkleić Nakręć a resztę poprowadzimy, wciśniesz na myszy ten od okna i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 21.08.2016 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Tak,film byłby idealny:wiggle:Mój synuś wstawiał przez YouTube... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Nie pojechaliśmy przez burze a do ojca przyjechało pogotowie. Czekam na jakieś wiadomości bo przecież mieszka u tej suki za ścianą a ja tam nie pójdę. Wyslalam matkę. Film pewnie powstanie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Pogotowie zabrało ojca do szpitala. Mąż pojechał za nim z matką. Mam nadzieje ze wszystko będzie ok i ze to nie przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.08.2016 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 A dlaczego przez Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Bo mu powiedziałam ze kupiliśmy dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.08.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Bo mu powiedziałam ze kupiliśmy dom. Uznaję to za żart. Bo jeśli myślisz tak poważnie to jesteś beznadziejnym przypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 No wiesz! Przecież to mój ojciec. Może się zdenerwował i przejął cała akcją i serce nie wytrzymało? On jest po zawale i ma założone stendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 21.08.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Mari będzie dobrze i już się nie zadręczaj...pogoda zawałowa, tu też ciągle karetki kursują.Wiem co czujesz, zwłaszcza że ostatnio miałam to samo z moim Tatą.Zdrowia Tacie życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.08.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Mari, o reszcie nie napiszę, bo już Cię Dziewczyny uświadomiły. Ojciec – CZY CIEBIE POGIĘŁO KOMPLETNIE Jak możesz czuć się winna? Lata całe, ba całe Twoje dotychczasowe życie zorganizował Ci tak, że cud boski, że to nie Ty wylądowałaś w szpitalu. Jego kłopot ze zdrowie, to tylko i wyłącznie jego zasługa. Sam się do tego doprowadził. Zero współczucia z mojej strony. Nie mówiąc już o tym, że może symuluje. Moja matka potrafiła przez pewien czas mnie nabierać i nabierać pogotowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Nie wiem co powiedzieć. Pogotowie zrobiło mu ekg wiec chyba nie symulowal. Miejcie chociaż odrobinę empatii.Mam do niego wielki żal, jestem na niego zła ale w sytuacji zagrożenia życia odsuwam to na bok.Trzeba być człowiekiem. Śmierci nikomu nie życzę nawet tej rurze za ścianą. Dziękuję Danusiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.08.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 No wiesz! Przecież to mój ojciec. Może się zdenerwował i przejął cała akcją i serce nie wytrzymało? On jest po zawale i ma założone stendy. Wiesz co, jeśli na poważnie mówisz, to ja odpadam z tatusiowego tematu, nie jestem w stanie tego pojąć i nie będę się wkurzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Pusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.08.2016 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Pusiu No co?? Empatię to ja mam dla Ciebie i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts