marimag 21.08.2016 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Bardzo chcesz tę łazienkę?W tym miejscu? Rozumiem,że postawienie wanny nieopodal łoża odpada? Nie zrozumiałysmy się...chyba Chodzi mi o jedna z dwóch łazienek na pietrze dzieciowym. Zaraz wrzucę rzut zeby przypomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Lubie surowizne ale tu nie bedzie to pasowało.Pewnie ze bym chciała ebonitowe motylkowe i kable na wierzchu, ale urabiam męża na TAK WIELE innych rzeczy, ze to sobie odpuszczę. Emilko, dzieki.Moze mozna by sprytnie schowac kabelki miedzy cegłami a potem przykryc je fugą ??? Mozna by nie skuwac całosci tylko dwie przeciwległe sciany: ta ze zlewem i tą z kuchnią a reszta na gładko i biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Na czerwono zaznaczyłam trudne miejsca w lewej łazience. Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.08.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 dobrze kombinujesz z kuchnią uszkodzone cegły można podmienić licówkami ze starych cegieł czy czegokolwiek. albo po prostu dać licówki cegieł? może wyjdzie taniej niż płytki cegiełki. po pomalowaniu na biało farbą ceramiczną, będą równie dobrze zmywalne jak ceramika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.08.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Mari, mnie ruszyło, że obwiniasz siebie, a to błąd. Kable można puścić w fugach między cegłami. Zadzwonię jutro do Mr Dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.08.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 te rureczki pewnie będzie można przenieść - one są cienkie jak do wody???? ryry od kibla nie ruszysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.08.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 A ile zostaje miejsca na drzwi?I gdzie jest problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Ale uszkodzenia beda fajnie wygladały...tak autentycznie Pestko, nie dzwoń! Ona jutro ma sie odezwac i dac mi odpowiedź. Duza jestem i poradze sobie. Dzieki za dobre checi Emi, rureczki obok siebie jakby zrosniete były wychodza z podłogi i kończa się z 10 cm nad podłoga łazienki. To najlepsze miejsce na drzwi bo trzyma wymiar. Do wtorku musze sie zastanowic co i jak i o co pytac hydraulika. Mało czasu a Ja jestem dopiero na etapie: dociera do mnie ze mam dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.08.2016 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 ścianka ma metr, więc rureczki mogą zajmować max 20 cm i wtedy drzwi się wciśnie jakoś, ale ja bym je przeniosła po prostu, bo to nie problem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 21.08.2016 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 a może to ogrzewanie jest????? albo do prysznica, wanny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Powiększyłam rzut jak tylko sie dało Biondziu.Moze któras z dziewczyn powiekszy jeszcze bardziej...plisss Nie wiem czy widzisz na rzucie czerwone znaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Emi, ale one leca jakby z dołu a nie po scianie.Wychodza z podłogi.Kumasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.08.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Pomyślałam, że zapytam, co może pozytywnie zadziałać. Na tych rureczkach nic dziwnego nie siedzi? Może to odpowietrzenie od kaloryferów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Ogrzewanie jest pod oknem bo wystaja ze sciany penisy takie niebieskie i czerwone.Nie wiem co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Dobra. Jutro jade i to cykne bo gadamy jak z dupa o pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Mam do was pytanie... Od dawna szukam jakis ciekawych lamp nad stół do jadalni.Poniewaz wnetrza sa ogromne, nie moga to byc jakies popierdółki tylko wielkie i szerokie lampiszony.Chce je zamontować na wymyslonym przeze mnie patencie tak, zeby mogły byc rozsuwane w zaleznosci od wielkosci stołu. Widziałyście coś fajnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.08.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Pytaj o lampy slonko. To jej hobby. Dużo wie i pomaga szukać. Ja lampy zrobię sama, bo wszystko co mi się podoba jest dużo za drogie. Mam powierzchnię salonu bo byku. Rureczki czerwone iniebieskie to pewnie oznaczenie woda ciepła / zimna. Gdyby były odpowietrzniki na rurkach, to na nich siedziałoby takie cóś mosiężne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Ze słonko znam się tylko z widzenia. Głupio tak z buta: siemka, kopsniesz lampę? Rury woda ciepła i zimna rozpoznaje. Te małe cosie - zagadka. Co robisz jutro PESTKO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.08.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Nie głupio. Ma wątek Iluminacja w inspiracjach, czy jakoś podobnie. No, pacz pani, sama jej tę nazwę wymyśliłam, a tu skleroza trzepie Jutro zasuwam przy komputerze. Mam folder na wczoraj do zrobienia Woda Potencjałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2016 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Ok to zagadne ją. Jaka woda potencjalka? Nie trybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts