Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słoiki wymiatają. Będę kupować :wiggle:

Gielda jedna jest na Okęciu, ul. Bakalarska, dojazd od Al. Krakowskiej. Po 10 rano nie ma po co tam jechać.

Druga, wielka i „starożytna” koło Ożarowa to słynne Bronisze http://www.bronisze.com.pl/pl/informacje-praktyczne/godziny-pracy-rynku

Danusiu a czy ja kiedykolwiek kogoś przeswiecilam?

Spokojnie :)

Podsumuje: kocham skorupy :)

Pestko a czemu w nerwach?

Było miło i spokojnie.

Ojciec stale mówi o naszym domu.

Dopytuje, radzi, podpowiada.

Zapytałam go czy ma do mnie żal a on na to, że się cieszy ze my i dzieci jesteśmy szczęśliwi.

Zatkało mnie.

Powiedział żebyśmy jutro nie przyjeżdżali tylko jechali do domu i poszli na grzyby.

Nie wiem co mu się porobiło.

Odetchnęłam z ulgą.

Po szpitalu pojechałam z dzieciakami do Auchan żeby kupić im kalosze antyżmijne.

Jakieś zwyklaki ale żeby ochrona była.

Chciałam tez kupić coś sobie ale niestety, w żadne kalosze damskie nie mieści mi się łyda:(

Dobra, biorę męskie ale rozmiary od 45 :(

Stały jeszcze gumofilce ale stwierdziłam, że aż tak bardzo się tych padalców nie boję.

Przyjechałam do domu, robię dzieciakom kolacje a mąż do mnie: wiesz co? Widziałem fajne kozy na olx.

Ok - powiedziałam myśląc że chodzi mu o piecyki.

Po 200 zł - odpowiedział.

Podniosłam głowę i pytam- o jakich kozach ty mówisz?

A on: o takich beeeeee beeeeee

Nie wiesz jak wygląda koza?

:lol2:

Coś czuje ze nie tylko kurnika się dorobie ale i obore postawim i chlew i koziarnie i owczarnie i strusiarnie...

Fantazja ułańska loading... :)

SUPER, bardzo mnie to cieszy, że tata tak miło Cię zaskoczył. Może ku dobremu idzie :) ?

Twój osobisty też widać się wstrzeliwuje w temat :) Tylko patrzeć jak Ci zaproponuje kupno Alpaki :-D

MrDach dzwoniła ?????

jeja... kozy się Leosiowi marzą :lol2: wiem co Marija i Leoś dostaną ode mnie na parapetówkę :p

parę lat temu załatwiałam młode koziołki dla znajomej po 50 zeta... Stasiek je w autobusie w takiej wielkiej torbie przywiózł.... dziś już znajoma ich nie ma, ale sołtys ma kozy...

kilka km od nas facet owce hoduje... jak to fajnie wygląda jak te małe jagniątka na wiosnę po tej łące brykają...

a w knajpie w której czasem się stołujemy pomiędzy stolikami przechadza się osioł Maciek :D