Emila3000 22.08.2016 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Dana słoje myślę, tak szybko z ikei nie znikną tylko będą po 15 zł... no chyba, że znowu na promocje trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2016 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Słoiki wymiatają. Będę kupować Gielda jedna jest na Okęciu, ul. Bakalarska, dojazd od Al. Krakowskiej. Po 10 rano nie ma po co tam jechać. Druga, wielka i „starożytna” koło Ożarowa to słynne Bronisze http://www.bronisze.com.pl/pl/informacje-praktyczne/godziny-pracy-rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.08.2016 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Bronisze też po mojej stronie, muszę poczytać o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2016 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Na Broniszach znajdziesz co tylko chcesz: rolnicze, kwiatowe, antykwaryczne, dekoratorskie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.08.2016 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Fajne słoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.08.2016 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 cudny słoj kupiłam kiedyś w kauflandzie, za jakieś śmieszne pieniądze. 5 litrowy taki wysoki, z wałeczkami na dole i górze i pokrywką z kulką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 22.08.2016 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 O Broniszach nawet ja słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 22.08.2016 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Czasami można spotkać w marketach na tych promocjach na wagę.Ja moje w Auchan kupiłam z ceramicznymi deklami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.08.2016 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 noo z marketów mam sporo słoików poluje na różne śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.08.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 znalazłam fotrkę na kompie. to mój regał ze słojami, drugi taki sam po drugiej stronie wyspy widać też te duże słoje. słoje w regale to Korken też z ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.08.2016 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 a patent na kurze na słojach mam taki, że jak słój opróżnie to zanim go napełnie leci do zmywary. Mam też kilka pustych, i co jakiś czas je podmieniam i też do zmywary wysyłam rotacyjnie się myją, ale system się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 22.08.2016 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Ja w Kauflandzie kupiłam super garnki ceramiczne. Kocham je Kosztowały śmieszne pieniądze. O takie Mam tego trochę, kupiłam wszystkie jakie były w sklepie;) Mari nas prześwięci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Spokojnie. Wróci w nerwach ze szpitala, to będzie mogła się odprężyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.08.2016 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 jakie cudne te garnki :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Do Tychów jeżdżę głównie przed świętami,potem mogę szaleć ze stroikami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 22.08.2016 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 katalog ikea na amerykanskiej stronie http://onlinecatalog.ikea-usa.com/us/en/ikea_catalog/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2016 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Danusiu a czy ja kiedykolwiek kogoś przeswiecilam? Spokojnie Podsumuje: kocham skorupy Pestko a czemu w nerwach? Było miło i spokojnie. Ojciec stale mówi o naszym domu. Dopytuje, radzi, podpowiada. Zapytałam go czy ma do mnie żal a on na to, że się cieszy ze my i dzieci jesteśmy szczęśliwi. Zatkało mnie. Powiedział żebyśmy jutro nie przyjeżdżali tylko jechali do domu i poszli na grzyby. Nie wiem co mu się porobiło. Odetchnęłam z ulgą. Po szpitalu pojechałam z dzieciakami do Auchan żeby kupić im kalosze antyżmijne. Jakieś zwyklaki ale żeby ochrona była. Chciałam tez kupić coś sobie ale niestety, w żadne kalosze damskie nie mieści mi się łyda:( Dobra, biorę męskie ale rozmiary od 45 Stały jeszcze gumofilce ale stwierdziłam, że aż tak bardzo się tych padalców nie boję. Przyjechałam do domu, robię dzieciakom kolacje a mąż do mnie: wiesz co? Widziałem fajne kozy na olx. Ok - powiedziałam myśląc że chodzi mu o piecyki. Po 200 zł - odpowiedział. Podniosłam głowę i pytam- o jakich kozach ty mówisz? A on: o takich beeeeee beeeeee Nie wiesz jak wygląda koza? Coś czuje ze nie tylko kurnika się dorobie ale i obore postawim i chlew i koziarnie i owczarnie i strusiarnie... Fantazja ułańska loading... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 SUPER, bardzo mnie to cieszy, że tata tak miło Cię zaskoczył. Może ku dobremu idzie ? Twój osobisty też widać się wstrzeliwuje w temat Tylko patrzeć jak Ci zaproponuje kupno Alpaki MrDach dzwoniła ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.08.2016 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Powinno Cisię tu co nieco spodobaćhttp://www.homedsgn.com/2016/08/20/manuel-ocana-completes-a-refurbishment-in-madrid-spain/?awt_l=8RL6M&awt_m=3XoXtNYUaZJRd8j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 22.08.2016 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 jeja... kozy się Leosiowi marzą wiem co Marija i Leoś dostaną ode mnie na parapetówkę parę lat temu załatwiałam młode koziołki dla znajomej po 50 zeta... Stasiek je w autobusie w takiej wielkiej torbie przywiózł.... dziś już znajoma ich nie ma, ale sołtys ma kozy... kilka km od nas facet owce hoduje... jak to fajnie wygląda jak te małe jagniątka na wiosnę po tej łące brykają... a w knajpie w której czasem się stołujemy pomiędzy stolikami przechadza się osioł Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts