Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pestko, ja do niej dzwoniłam. Nic nie wie. Mam czekać.

Co to za link?

Zaraz obejrzę.

Nie wiem czy idzie ku dobremu ale jakoś dziwnie spokojnie jest.

Borcia, Ty się ogarnij.

Lubie wszystkie szalone pomysły ale koza???

Zezre mi wszystko.

Bobra to ja już mam;)

Anka, nie dzwoniłam bo jak przeczytałam,ze jedziesz do Taty to pomyślałam,że dam Ci spokój ,pewnie cała czeredka czeka na Ciebie z utęsknieniem;)

Zresztą korzystając z tego,że na mnie nikt nie czeka posiedziałam w robocie do 21.

Apropos transportu kóz z punktu a do punktu b to nie wiem czy ktoś przebije mojego ojca,który wiózł dorosłą kozę 100km w nówce mercedesie (wiecie,takim co to jak niemiec sprzedawał to płakał;);) )

Po szpitalu pojechałam z dzieciakami do Auchan żeby kupić im kalosze antyżmijne.

Jakieś zwyklaki ale żeby ochrona była.

Chciałam tez kupić coś sobie ale niestety, w żadne kalosze damskie nie mieści mi się łyda:(

Dobra, biorę męskie ale rozmiary od 45 :(

Stały jeszcze gumofilce ale stwierdziłam, że aż tak bardzo się tych padalców nie boję.

Przyjechałam do domu, robię dzieciakom kolacje a mąż do mnie: wiesz co? Widziałem fajne kozy na olx.

Ok - powiedziałam myśląc że chodzi mu o piecyki.

Po 200 zł - odpowiedział.

Podniosłam głowę i pytam- o jakich kozach ty mówisz?

A on: o takich beeeeee beeeeee

Nie wiesz jak wygląda koza?

:lol2:

Fajne gumowce można dostać w ogrodniczych centrach/sklepach a czasami w marketach budowlanych w działach ogrodowych.

Powiedz mężowi, że koza robi meeeeeeeee :lol2:

Beeeeeeeeee robi owca, chyba ze tez planujecie :lol2:

Pobijesz plany hodowlane Tsunami :lol2:

To że koza "sporo" je można wykorzystać - np. zamiast kosiarki wypasasz kozy :lol2:

Powiedz mężowi, że koza robi meeeeeeeee :lol2:

Beeeeeeeeee robi owca, chyba ze tez planujecie :lol2:

Pobijesz plany hodowlane Tsunami :lol2:

To że koza "sporo" je można wykorzystać - np. zamiast kosiarki wypasasz kozy :lol2:

Motylarni to Mari chyba nie przebije, ale czekam, co innego wymyśli :popcorn: Może te padalce zacznie hodować? :lol2:

Sorki ale wczoraj padłam na kanapie w opakowaniu.

Ma to swoje plusy bo wstałam zwarta i gotowa do wyjazdu :lol2:

Motylarnia?

Jezu, kto ma takie pomysły?

Nie, tego na bank nie będzie.

Motyla nie da się wydoic no i jajka ma kiepskie.

Jedziemy do chałupy.

Robie foty, kręcę film tylko musicie mnie poinstruowac jak to się wkleja.

Że też nie pomyslalam o markecie Pusiu :(

Pojadę innym razem.

Cmokam i do wieczorka.

Chyba nie nadążam z różnorodnością tematów poruszanych tutaj uhh.gif

Blat w jodełkę fajny, ale cena już nie fajna, skoro to paździoch z fornirem ::sick:

Słoiki super i tanie, bardzo lubię pojemniki szklane i ceramiczne, poluję na nie w marketach, ale rzadko coś trafiam. W zeszłym miesiącu w wiejskim sklepie z produktami wszelkiego kalibru wynalazłam fajny kanciasty słój ze szklaną pokrywką i uszczelką silikonową - 1,3 l za 11 zł.

Mamy niedaleko taką hurtownię "Chomik" i tam są artykuły gospodarstwa domowego. Trochę szajsu i trochę fajnych rzeczy, m.in. właśnie pojemniki szklane, porcelana Ćmielów, Chodzież. W sumie to nie wiem, czy da się kupić detalicznie. Kiedyś tam pojadę :)

Kozy są fajne o tyle, że bezproblemowe w hodowli, no i bardzo towarzyskie :) Też bym hodowała, tylko co z małymi zrobić? Mam zapisanych kilka blogów osób prowadzących wiejskie życie, są też hodujący kozy. Nie zawsze jest im lekko i kolorowo, jak to w życiu, ale żyją zgodnie z naturą i to jest ogromny plus.

Fajne gumowce kupiłam w Decathlonie za 50 zł, nawet moja łyda się zmieściła ;) Nie wiem, macie tam u siebie Decathlony?

Kozy są fajne o tyle, że bezproblemowe w hodowli, no i bardzo towarzyskie Też bym hodowała, tylko co z małymi zrobić? Mam zapisanych kilka blogów osób prowadzących wiejskie życie, są też hodujący kozy. Nie zawsze jest im lekko i kolorowo, jak to w życiu, ale żyją zgodnie z naturą i to jest ogromny plus.

Ale komu?Tym kozom?:)))