boratom 23.08.2016 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 ... nie pamiętam czy kozy w gumowcach chodziły, natomiast mój ojciec i jego rodzeństwo zawsze przeżywali, że ciotka Klara - uboga kobieta była - w zimie zawsze ubierała swoje kozy w ludzkie ubrania (swetry, bluzki, kapelusze) żeby nie marzły... ja pamiętam kozy ciotki Klary, ale w ubraniu ich nie widziałam, zwykle odwiedzaliśmy ich latem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.08.2016 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Kozom też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2016 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 ... nie pamiętam czy kozy w gumowcach chodziły, natomiast mój ojciec i jego rodzeństwo zawsze przeżywali, że ciotka Klara - uboga kobieta była - w zimie zawsze ubierała swoje kozy w ludzkie ubrania (swetry, bluzki, kapelusze) żeby nie marzły... ja pamiętam kozy ciotki Klary, ale w ubraniu ich nie widziałam, zwykle odwiedzaliśmy ich latem... :rotfl::rotfl::rotfl: Czysty surrealizm...w domu wariatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.08.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 ... nie pamiętam czy kozy w gumowcach chodziły, natomiast mój ojciec i jego rodzeństwo zawsze przeżywali, że ciotka Klara - uboga kobieta była - w zimie zawsze ubierała swoje kozy w ludzkie ubrania (swetry, bluzki, kapelusze) żeby nie marzły... ja pamiętam kozy ciotki Klary, ale w ubraniu ich nie widziałam, zwykle odwiedzaliśmy ich latem... boszzzzzzzzzzzzzzzz kobieto jem śniadanie, chcesz mnie zabić :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Dziewczyny, może macie jakieś inspiracje pokoi młodzieżowych z hemnesem w roli głównej?Wiem,że to Anki wątek ale Jej pewnie też się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.08.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Odpadam, nie mam młodzieży w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2016 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Szczęściara ;) Nie.. żartuję Chciałabym mu zrobić pokój klasycznie ale,żeby się nie zorientował,że to klasyka... Biorąc pod uwagę,że za tydzień szkoła to jak się mamusia nie spręży to dziecko będzie odrabiało lekcje na kolanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.08.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Chciałabym mu zrobić pokój klasycznie ale,żeby się nie zorientował,że to klasyka... A on chce żebyś Ty mu pokój urządzała? Bo jest młodzież i jest młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2016 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Pusiu a kto ma to zrobić?On ma dopiero 12 lat.Ale żeby nie było,że jestem despotką to razem ustalaliśmy ogólną koncepcję.Łóżko w ikei sam sobie wybrał ale już biurko do kompletu się nie podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.08.2016 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Pusiu a kto ma to zrobić? On ma dopiero 12 lat.Ale żeby nie było,że jestem despotką to razem ustalaliśmy ogólną koncepcję. Łóżko w ikei sam sobie wybrał ale już biurko do kompletu się nie podobało. A widzisz, myślałam, że starsza młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2016 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Pusiu starsza młodzież to ja i Ty a mój Filip to początkujący gimnazjalista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.08.2016 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Pusiu starsza młodzież to ja i Ty a mój Filip to początkujący gimnazjalista Biondziu jaka Ty mądra dziewczyna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 23.08.2016 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) bionda, a jaki ten hemnes ciemny czy biały?młodemu zestaw się nie podobał?czy samo biurko? http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-biurko-z-dostawka__0416635_PE573935_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-biurko-z-dostawka-brazowy__0331325_PE322968_S4.JPG Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez boratom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2016 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Szary Borciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 23.08.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 ... u nas to wszystkie inspiracje ostatnio z łóżek piętrowych z biurkami pod nimi były na tapecie... a mały pewnie w stylu bardziej nowoczesnym chciał by to biureczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2016 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Dokładnie ale mu z paździocha (jak to Emi mawia) przecież nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 23.08.2016 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 ...tak patrzę na te zdjęcia w internecie i większość inspiracji w stylu klasycznym to dla dziewczynek przygotowana... propozycje dla chłopaków w stylu skandynawskim mebelki w stylu klasycznym, a wykończeniem pokoju nadać charakter... może tak się pobawić u małego? http://insp.hplx.pl/aranzacje/wnetrza/mlodziezowy_klasyczny_nowoczesny_bialy_niebieski_9477566.jpg http://insp.hplx.pl/aranzacje/wnetrza/mlodziezowy_klasyczny_nowoczesny_bialy_niebieski_9477275.jpg http://insp.hplx.pl/aranzacje/wnetrza/mlodziezowy_klasyczny_skandynawski_bialy_czerwony_niebieski_9477214.jpg (...) powiem Ci szczerze, że niezłe wyzwanie sobie postawiłaś... aż jestem ciekawa efektu końcowego, jak uda się Tobie przemycić mebelki w klasycznym stylu do pokoju nastolatka płci męskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Jak będzie gotowe i szefowa pozwoli to pokażę.Nie prędzej jak koniec września. Zadanie tym bardziej trudne,że pokój to tramwaj a ilość książek Filipa przekracza pojemność sklepowego regału. Ciekawe jak Ance idzie kręcenie filmu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.08.2016 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Kozy są świetnymi kumpelami dla koni A w sąsiedniej wsi facet daniele hoduje. Ma ich 7 sztuk w tym dwóch chłopaków. Piękne są Ja w nerwach Wczoraj pielgrzymka idąca szosą koło domu i stajni mojej córki tak wystraszyła konie, że skończyło się siniakami i rozbitym kolanem. Ci ludzie to jakaś pozbawiona zrozumienia i empatii zgraja, hałasująca bez sensu hałastra. Bionda, a może coś mu zamówisz? Facet mojej Kaśki robi meble z pełnego drewna. https://www.facebook.com/joineryinwood/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.08.2016 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 pielgrzymka Pielgrzymka?? Jakiej cholery teraz pielgrzymka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts