mayday 16.03.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Dzindybry!! Znowu mięcho i wyżerka!!! Mniaaaam!! Co do chepelków, to są cholernie drogie! Te najładniejsze postarzane do 600 zł za m2!! Co do wędzarni... mam zaraz gęsią skórkę. Bo ja wędzarnie bardzo chcę, ale... mój ekscentryczny szwagier ma wielką ochotę kupić nam tzw prezent-rozwalacz a mianowicie słonia...do ogrodu....i mój nienormalny Małż, jest tym zachwycony, bo w słoniu zrobi wędzarnię... Tu chyba nic nie więcej nie da się skomentować...przecież ja ich pozabijam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 16.03.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Kasia, a na co Ci jelita ? Też sama robisz kiełbase ???? Ręka nadal boli aczkolwiek są minimalne zaczątki poprawy. Kiełbasę i wędliny sama robię z moja kochaną mamą od lat. Mamy wędzarnię na działce rodziców, w domu też będzie wmontowana w kominku zewnętrznym:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Kasiu, jak Ty ładnie mówisz o swojej mamie Wzruszam się, że tak mozna Rozumiem, że o jakieś wskazówki czy rady mozna prosic ? Hej Gosiu Przepraszam ale co to kużwa jest SŁOŃ ?????? Nie wiem czy pochwalić czy skrytykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 16.03.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Jasna sprawa, że pomogę ile mogę. Co do mamy taka prawda:). I też nie wiem co to słoń ogrodowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Zapytałam wujka co to ten słoń a on mi z grubej rury o takie cos pokazał !!! http://x.garnek.pl/ga4858/d94fa19395a5ca13358189a3/slon_ogrodowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 16.03.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Dziewczynki....nawet jak o tym piszę poziom mojego załamania jeszcze się pogłębia. Słoń jest równie piękny... stylowy...elegancki...http://www.zrobtosam.com/PulsPol/Puls/photo/swacz-krowy/images/Ogrod%20Botaniczny%20i%20krowa.jpg Wyobraźcie sobie, że na zamówienie robią to metalowe... a w doopie słoń zainstalowaną wędzarnie... a dym mu leci z trąby... Poziom absurdu trudny do ogarnięcia... a mój szanowny na samą myśl aż rechocze ze szczęścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Tu też nie bardzo wiem gdzie tę wędzarnie wbudować ? http://smerfowy.pl/smerfowy_allegro/zdjecia/SLIZG%20SLON/SLIZG_SLON7.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Dziewczynki....nawet jak o tym piszę poziom mojego załamania jeszcze się pogłębia. Słoń jest równie piękny... stylowy...elegancki... http://www.zrobtosam.com/PulsPol/Puls/photo/swacz-krowy/images/Ogrod%20Botaniczny%20i%20krowa.jpg Wyobraźcie sobie, że na zamówienie robią to metalowe... a w doopie słoń zainstalowaną wędzarnie... a dym mu leci z trąby... Poziom absurdu trudny do ogarnięcia... a mój szanowny na samą myśl aż rechocze ze szczęścia... Ty tak zupełnie na serio ? TO MA BYĆ COŚ TAKIEGO ???????????????????????????????????????????????????????????? :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ja pierdzielę !Co jak co ale to MUSZĘ ZOBACZYĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 16.03.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Marie, ten "Twój" słon chociaż jest z wikliny i można go trawą obsadzić http://www.moreleigrejpfruty.com/DATA/pliki/modne_s%C5%82onie.jpg ale pomyśl o tym badziewiu z blachy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 16.03.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Mari, o moim Szanownym, mówią, że ma Murzyński Luz... cokolwiek to może oznaczać, to na pewno w ogóle nie przejmuje się nigdy co ludzie powiedzą, czy pomyślą. Jak miał fantazję to się 3 tygodnie nie golił, a potem ogolił się zostawiając np pekaesy albo jakąś mega obciachową bródkę, albo wąsy.. potem strzelił se sesję zdjęciową, narobił wszystkim obciachu i znów się ogolił... I tak jest z tym Słoniem.. zajebisty pomysł... od czapy...ale juz się ze szwagrem widzą jak siedzą przy dymiącym słoniu w ogrodzi i wkładają mu do d... wędlinki..piją piwko i mają zajebiste zdjęcia... czy już trochę przybliżyłam oparów absurdu mojego żywota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Gosiu, powiem Ci, że nie wiem co mam Ci powiedzieć. Myślałam, że krasnale ogrodowe to maks mojej wytrzymałości psychicznej a tu sie okazuje, że jeszcze jakos słonia musze ogarnąć !!! Chyba nie dam rady ! Nawet nie wyobrażam sobie jak bardzo to NIE konweniuje z Twoim wyczuciem smaku, pojęciem estetyki i kuźwa......jakiejś wrażliwości !!! Po takim prezencie to jak nic - leczenie w najlepszej Szwajcarskiej klinice zdrowia psychicznego. Pomijam, dziwne odczucia w związku z gotowaniem w doopie słonia..... No nie wytrzymam ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 To Twój mąż ma ten Murzyński luz ???????????????????Ja myslałam, że szwagier ! Jezu, Gosia......wytocz najwieksze działa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 16.03.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 No i jak ja mam być normalna...całe życie z wariatamy:lol2:. Nie no, liczę , że się opamiętają chłopaki... ale nadal ryzyko jest wysokie. Z resztą, a w cholerę, jak im to da szczęście... to trudno, odpuszczę...ale to będzie taki "Twój Kantor" w moim ogrodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 16.03.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Szwagier i jego ekipa są wyluzowani, ale są młodsi, jeszcze w większości w stanach wolnych...A mój się po prostu nie starzeje... w czasie wolnym -w głowie nastoletnie sianko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Normalna to raczej juz nie będziesz ale też na pewno sie nie zestarzejesz ! Ma to swoje plusy nie ? Na nudę tez raczej narzekać nie możesz....Wesoło macie..... Chciałam napisac o tym Kantorze Jestem w szoku....nie wiem co powiedzieć To będzie pierwszy słoń na FM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Gosiu, a co dziś porabiasz ? W domu zalegasz czy jakies inne akcje macie w planach ?Pewnie imprezka wieczorkiem co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 16.03.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Właśnie wyszłam z wanny:rolleyes: Właśnie, że nie mam w planach dzisiaj imprezki. Chyba muszę odpocząć. Mam przesilenie zimowo-wiosenne, rano wstałam i posprzątałam mieszkanko, cóś tam uwarzę w garze. Musze jeszcze usiąść do kompa i tak mi sobota płynnie przejdzie w niedzielę... Ja ostatnio mam sajgon w pracy, przejechałam w tym tygodniu 2500 km, to nigdzie mi się nie chce jechać...nawet parę km. To jak zaprosić listonosza na spacer po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.03.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 2500 km to już wynik !A co w tym garze warzysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.03.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 elo, babeczki ! gonia, słoń jeżdżąc po okolicy będę wypatrywać!!! może poznam Cię po słoniu u mnie dzisiaj kaczek w sosie z kaszą gryczaną. ( bez zupy i deseru ). masakra, skończyły mi się kiszone ogóry!!!!! a to przecież zestaw obowiązkowy poszłam nawet do sklepu, a tam jak na złość już wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts