Emila3000 25.08.2016 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 śliczniutki jest nie dziwię, że go porwałaś w szkółce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.08.2016 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Na filmie było widać. Jedno to chyba świerk srebrny a to drugie z penisami w dół to nie wiem ale też swierkowate. Obejrzałam więc film jeszcze raz I będę się wstawiać Wstawiam się z iglaczkami Twoimi. Masz 3, wszystkie są śliczne, zostaw je. Przesadzanie to zawsze ryzyko. Poza tym pomyśl (patrząc na kuchnię), ze szalony poprzedni właściciel mógł obsadzić ogród szpalerami tujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 26.08.2016 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Zimą docenisz odrobinę zieleni w ogrodzie, szczególnie jak śniegu nie będzie. A ten jeden z iglaczków to nie czasem świerk serbski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2016 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Nie, Dana, nie serbski One nie mają tak przegiętych w łuk gałęzi i są szczupłe i wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 26.08.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 To mam tu imienniczkę, nie wiedzałam:) Serb wygląda tak http://roslinowo.pl/image/cache/data/Drzewa/swierk_serbski/Picea_omorika-650x650.jpg To piękny iglak, a koreanka tej wielkości to rarytas w ogrodzie Za sosnami nie przepadam, ale ta też jest całkiem ładna. Oszczędź je Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2016 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Pestkę się troszkę kucyk poluzowal. Doriko to Dorota. Nie podejrzewam ze Pestka mogłaby edukować Ciebie Ależ Ja chcę je oszczędzić. Zmienię im domek i z głowy. Podczas kąpieli olsnilo mnie na maksa. Wpadłam na pomysł jak inaczej rozplanować ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.08.2016 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Podczas kąpieli olsnilo mnie na maksa. Nie jesteś pierwsza, bywali już tacy co olśnienia w kąpieli doznali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2016 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Słyszałam o takich przypadkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2016 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Idę obejrzeć jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2016 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 To nie jestem pewna. Poszłam serbskie obejrzeć na żywo i nie wiem. Tak machałaś, Mari, tym telefonen, jakby Cię wszystkie węże świata atakowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2016 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Roje byly, wiły się, kąsaly... mówię ci koszmar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.08.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Co ja się przez Was uśmieję Wpadłam pomachać łapką na dobranoc, jestem nieżywa, jutro mam dużego grilla pt. pożegnanie lata, zaczynamy w samo południe i do oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2016 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Śmiej się śmiej... Ty będziesz się sponiewierywac a niektórzy ciężko pracować na drabinie. Udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 26.08.2016 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 To nie jestem pewna. Poszłam serbskie obejrzeć na żywo i nie wiem. Tak machałaś, Mari, tym telefonen, jakby Cię wszystkie węże świata atakowały. No według mnie to serbski ale znawca ze mnie żaden. Moje jakieś 17 sztuk są za małe do porównania ale jak Marii powiedziała o tych wiszących kutasikach to od razu mi się skojarzyło. Domek Aniu bardzo mi się podoba. Na pewno zrobisz z niego cudeńko. Na podłodze w salonie masz płytki czy parkiet? Coś mi świta ze płytki i że chcesz drewno. Nie skuwaj tego w pierwszej kolejności. Zawsze możesz ją przemalować jakby się skończyły fundusze, sama jodełka prezentuje się dobrze tylko kolor ciężko ocenić bo słabo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2016 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 To płytki. Oczywiście ze nie skuje odrazu ale kolor mają byle jaki i w kilku miejscach są popękane. Z drugiej strony musimy wezwać kogoś od wylewek bo w naszej sypialni jest tak krzywo i są tak duże różnice ze potrzeba nam fachowca. Skoro będzie robił górę to może i dół by machnął bo spodziewam się ze po skuciu płytek znowu krzywo się zrobi. Nie wiem jak ugryźć temat Jutro jedziemy( ja rano a mąż dojedzie) do domu zdejmować płyty kg i wełnę w naszej sypialni. Musimy przygotować wnętrze dla dachowcow bo oprócz wylazu widać ze jeszcze cieknie gdzieś na trójniku. Dziś.dostalam od szefowej próbki pokrycia dachowego i musze je porównać z oryginałem. Jak będzie pasować to ulga bo już się nie robi tego koloru i faktury jaka mamy u siebie. Dziś odebrałam ojca ze szpitala. Chce jechać ze mną jutro do domu i obejrzeć nasz nabytek. Boje się ze będzie krytykował i marudził. Oczywiście biorę tez dzieciaki, gary i walowke. Nie wiem czy uda mi się cokolwiek zrobić w tym towarzystwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2016 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Weź dla taty leżak, postaw mu w cieniu, żeby miał wygodnie i nie duszno. Jeśli masz lodówkę samochodową to zabierz lód i zimną wodę. Parę łyków zimnego płynu potrafi powstrzymać duszności. To zawsze dobrze działało na moją mamę. Nawet udawało się przerwać narastający ból zamostkowy. Zrób przy okazji fotki tego świerka z odległości, tak żeby widać było pokrój. Skoro zabieracie się za ściąganie wełny zalecam ciuchy z przeznaczeniem do wyrzucenia, bo nie dopiorą się z igiełek. Do tego najlepiej z kapturem na głowie, rękawiczki, maseczki chirurgiczne i koniecznie duże okulary. To cholerstwo pyli jak diabli. Dzieciaki i tata niech się trzymają z bardzo daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2016 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 O ojca się nie boję no może tylko jego gderania. Byliśmy w LM po sprzęt i nic nie mieli. Ja uczulona na niewiadomoco wiec boje się reakcji organizmu. Ostatnio zaczęłam.zle reagować na szczury Co się po mnie przejdą to swędzi i czerwonych plam dostaje. Po kurzu kicham. Gdy zawiodłam dom z klakow psów poprzedniego właściciela, oczy mi lzawily i jakby coś w nich było. Coś czuje ze coraz gorzej ze mną. Skąd to cholerstwo? Nikt w rodzinie nie jest na.nic uczulony. Porobie zdjęcia. Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.08.2016 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Śmiej się śmiej... Ty będziesz się sponiewierywac a niektórzy ciężko pracować na drabinie. Udanej zabawy No może bez drabiny, ale 3 tygodnie jechałam na łopacie i taczce - to chyba zasłużyłam No według mnie to serbski ale znawca ze mnie żaden. Moje jakieś 17 sztuk są za małe do porównania ale jak Marii powiedziała o tych wiszących kutasikach to od razu mi się skojarzyło. Dorotko masz 17 serbskich świerków?? Mari powodzenia w rodzinnej wyprawie. Co do pracy przy wełnie to podpisuję się pod tym co Pestka "zaleca" Zwłaszcza na dzieci uważaj, żeby na łapkach nie przeniosły do oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2016 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Pusiu, śmieje się... wiesz przecież Mamy takie wdzianka ze wyglądamy jak Pokemony. Co wy z tymi swierkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 27.08.2016 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 [...] Dorotko masz 17 serbskich świerków?? [...] No mam, cały szpalerek, było 20 ale trzy nam uschły. teraz są większe bo to chyba zdjęcie z przed dwóch lat. Muszę jakieś nowe zrobić ale teraz tam mało reprezentatywnie wygląda bo walczę z chwastami ale marnie mi to wychodzi. Aniu, powodzenia w walce z poddazem. Jak ty uczulona to zacznij od jakiś tabsów i dobrze się zapakuj bo wełna to koszmar jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts