pestka56 31.08.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Disco polo po kolana g...ie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.08.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Pusiu, wyszukiwanie w necie róźnistych róźnosci to moje hobby. Lubię rzeczy autentycznie stare. Nie muszą być piękne. Liczy się drzemiący w nich potencjał i zabawa w odkrywanie go. Błędy mnie nie ruszają tak mocno jak obrazek rodem z.sekty. Facet, forsa i bijący boski blask. Pewnie to jego zajebistosc tak świeci. Chora jestem jak to widzę. Brzydzi mnie coś takiego. Aż obejrzałam ponownie to ogłoszenie bo nie wiedziałam o co Ci chodzi, tak mnie oślepiło, że krzyża nie dojrzałam...faktycznie, król bezdomnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2016 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Disco polo po kolana g...ie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2016 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Aż obejrzałam ponownie to ogłoszenie bo nie wiedziałam o co Ci chodzi, tak mnie oślepiło, że krzyża nie dojrzałam...faktycznie, król bezdomnych... Król odciagniety od koryta... z piaskowca A ten Hamer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.08.2016 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Aż obejrzałam ponownie to ogłoszenie bo nie wiedziałam o co Ci chodzi, tak mnie oślepiło, że krzyża nie dojrzałam...faktycznie, król bezdomnych... Moja gumka dziś chyba na całe czoło naciągnięta Albo tak mi praca szkodzi Dopiero po wpisie Biondzi zobaczyłam, że tam są też inne zdjęcia - i znalazłam to ze świecąca zajebistością Mari zwracam honor, przez moment pomyślałam, że jesteś ... nieteges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 31.08.2016 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 o kurwa :rotfl: faktycznie, nie obejrzałam na początku fotek. ale wiecie co, fajne są te rzeźby i te kolumienki miodzio...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 31.08.2016 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Mari jak Ci wpadną w oko żyrandole kryształowe to dawaj znać szybko!!!! potrzebuję każdą ilość, bo w domu nadal żarówki gołe widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2016 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Moja gumka dziś chyba na całe czoło naciągnięta Albo tak mi praca szkodzi Dopiero po wpisie Biondzi zobaczyłam, że tam są też inne zdjęcia - i znalazłam to ze świecąca zajebistością Mari zwracam honor, przez moment pomyślałam, że jesteś ... nieteges No wiesz!!! Ja nie teges? Kiedy? Gdzie? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2016 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Emi a nie mówiłam?! Mam pewien pomysł na wykorzystanie ich w moim ogrodzie:) Danusia tez pewnie zareaguje orgazmem Żyrandoli w necie jest masa. Jakie cię interesują? Nowe? Stare ? W castoramia ostatnio widziałam no i mam swoją metę na starociach ale jak zadzwoniłam z zapytaniem o cenę to najpierw usłyszałam ze mam gust i już wiedziałam ze znowu upatrzyłam sobie coś za dwie nerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 31.08.2016 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 No wiesz!!! Ja nie teges? Kiedy? Gdzie? :lol2: No bo se myślę - facet postawił kilka koryt a ta się czepia, bulwersa strzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2016 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Hahahahaha... Ty to jednak jesteś szarpana w beret! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 31.08.2016 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Mari stare. Potrzebuję gruchę nad kanapy, nad stół taki świecznikowy wieloramienny do łazienki jakiś mniejszy,zwarty do sypialni jakiś delikatniutki, 3 plafony, lub jajkowate - takie do korytarzy i holi, do szatni może też bym coś dała - tylko tam mało miejsca jest, może się trafi jakiś malutki kinkiety 2 szt mosiężne najlepiej. na piętro chyba nie będę dawać kryształów, ani do kuchni z wiadomych powodów to chyba na razie tyle w casto lampy oglądałam ostatnio, ale sam badziew, nic mi w oko nie wpadło, nawet żeby do piwnicy dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2016 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Widzę ze zupełnie NIE WYMAGAJĄCA jesteś Ja mam ci to wszystko znaleźć?????? Kobieto! Zlituj się! Poszukam ale nie wiem czy dogodze? Taka mala sugestia....nie za dużo tych kryształów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2016 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Emi zerknij na: http://www.galeriarococo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 31.08.2016 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Mari to są miejsca gdzie nie mam żyrandoli, gdzie mógłby pójść jakiś kryształ, jak kupię kilka pierwszych będę myśleć co dalej i dobierać do nich żyrandole nie kryształowe. wszystkich szukać nie musisz ale jakby Ci wpadło coś w oko pasującego do mnie. stronka cudna, idę poogladać sobie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 31.08.2016 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Mari znasz ceny tego sklepu??? nie dostanę zawału jak tu przyjadę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 31.08.2016 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 strasznie mi się podobają, wszystkie bym kupiła ahhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2016 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Dzwon i pytaj.Nie mam bladego pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.08.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 A ten gościu tego żółtego Hummera też sprzedaje? Może jako dodatek, bonus do korytka można Buźkę ma jak boski kretyn Ciekawe, gdzie on to wyszabrował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.09.2016 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 jeszcze mi dźwięczy "klięta" Swoją drogą skąd u Ciebie takie ogłoszenia?? Koryt kamiennych szukasz?? Mówiłaś, że kuchnia ma być a la rzeźnia, ale myślałam, że nie aż tak dosłownie To skoro kuchnia ma być jak rzeźnia, mam Mari dla Ciebie odpowiednią deskę do krojenia http://4gift.pl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/p/splash-krwawa-deska6.jpg Po przeglądnięciu "koryt" okazuje się, że jedno płaskie leży pod rynną przy naszej starej chałupie i pełni funkcję pospolitej podkładki pod wypływającą wodę. Nie wiedziałam, że to jakiś godny uwagi przedmiot Króla buraków nie komentuję, szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts