pestka56 01.09.2016 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Motherku, zgarniaj to koryto. Możesz mieć super donicę do kwiatów z niego, albo zaaranżować mini staw z roślinami wodnymi i kaskadką w obiegu zamkniętym. Odprowadzenie wody z rynny do suchego strumienia też będzie bardzo stylowe. Można też podstawić jako zamocownie do łańcucha deszczowego odprowadzającego wodę z rynny dachowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.09.2016 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Ale ja mam takie płaskie: http://spplthumb.blob.core.windows.net/540x405/63/33/a4/koryto-koryta-poidla-zloby-antyki-kamienne-krosnowice-126829492.jpg W takiej donicy to chyba tylko mchy by dały radę Łańcuchów nie będzie, ale suchy strumień pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 To były podejrzewam poidła dla zwierząt. Pod wylotem rynny odprowadzającej możesz umieścić tę okrągłą część, a od kanału poprowadzić sychy strumień. Albo wywiercić pośrodku okrągłego zagłębienia otwór w zrobić fontannę z małym wodospadem w cyklu zamkniętym. Wokół rośliny wilgociolubne. SUPER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.09.2016 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 NO TO MAMY GRUNWALD !!! http://www.iuve.pl/uploads/pics/grunwald_2.jpg WSZYSTKIM UTYRANYM MATKOM ŻYCZĘ SPOKOJU, SIŁY I WYTRWAŁOSCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.09.2016 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Matko naturo, takie płaskie kamienne "rynny" będa świetnie wyglądały jako skapidło pod stylową pompa ogrodową.Dookoła mozna wysypac drobny żwirek a przy pompie posadzic w cynowych wannach "babcine" kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 02.09.2016 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 NO TO MAMY GRUNWALD !!! http://www.iuve.pl/uploads/pics/grunwald_2.jpg WSZYSTKIM UTYRANYM MATKOM ŻYCZĘ SPOKOJU, SIŁY I WYTRWAŁOSCI Widzę zdjęcie z rekonstrukcji Grunwaldu i odruchowo szukam Terna (swego czasu sporo jeździł Nawet ja się załapałam!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.09.2016 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Szable w dłoń :lol2: U mnie już nie jest taki Grunwald, jak u Ciebie, ale i tak wolę wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 02.09.2016 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 A ja mam wreszcie luzik:wiggle:7 wypad 15 powrót , pół dnia spokoju:DTrochę stresu jest, bo mamy dwie nowe szkoły, ale mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.09.2016 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 (edytowane) Zawsze dzieciaki można postraszyć Pink Floydami Edytowane 2 Września 2016 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.09.2016 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Właśnie wracam z Biedry i melduje ze w sprzedaży są fajne plastry miodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.09.2016 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Właśnie wracam z Biedry i melduje ze w sprzedaży są fajne plastry miodu. [ATTACH=CONFIG]366266[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.09.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 W naszej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.09.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Mari pisałam u siebie, ale chyba nie przeczytałaś - nie mam od Ciebie ani priva ani @. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.09.2016 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Pusiu, napisze jeszcze raz. Byłam dziś w domu i odkryłam nowe zwierzątko Zwariuje w końcu bo zewsząd coś wypełza lub wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 04.09.2016 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Mari to padalec, zje Ci ślimaki w ogrodzie.Ładniutki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.09.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Przyjaciel a Ty się go boisz. Pozs tym, jak się taki wprowadził do twego ogrodu, to znaczy, że jest to teren ekologiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 04.09.2016 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Mari, Natura 2000 u Ciebie zaprzyjaźnili się ze swoim zwierzyńcem , jeszcze dokarmiać będziesz, bo przecież głodnego gościa nie wypuscisz Jak postępy z dachem? Masz dokumentację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.09.2016 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 strach tu zaglądać normalnie, nigdy nie wiadomo kiedy coś wypełznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.09.2016 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Niby fajnie ze tak eco ale przy mojej paranoi to niezbyt mi się podoba. Zniose wszystko ale sznurówki powodują u mnie zgon na miejscu. Sprawa dokumentacji jest bardzo skomplikowana. Drąże temat i nie za dobrze to wygląda. Dekarze wchodzą jutro. Jak się pozbyć krecików? Żyje u mnie chyba krecia rodzina 500+ która robi mi poligon. Coś mnie grypowo bierze. Mam gorączkę i czuje się okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 04.09.2016 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Mari, natury dużo u Ciebie, bo spokój miały, zacznie się zamieszanie, to poszukają ustronniejszyxh miejsc Dobrze, że dach rusza. Masz plan co pózniej? no i zdrowia życzę, osłabienie organizmu postresowe chyba Ci wylazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts