marimag 05.09.2016 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Dzięki Teraz czekam na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2016 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Czy Mr Dach pracuje. Będzie Pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.09.2016 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Pracuje, pracuje a Ja nadzoruje przez telefon :Aż mnie korci żeby tam pojechać ale nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.09.2016 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Dziewczyny! Po dekarzach, planujemy wpuścić hydraulika. Potrzebuje burzy mózgów i pomysłów na łazienki. Niby wszystko jest już wyciągnięte i wpuszczone w ściany ale chcę to przerobić. Najprawdopodobniej w weekend pojadę i wszystko dokładnie wymierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2016 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 To ja poczekam, aż wymierzysz Na razie okropnie rzeźnicka kuchnia z kafelkami pod sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.09.2016 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Znam ją Sympatyczna ale to jeszcze nie to. Masz coś jeszcze? UMIERAM!!! Podpieram się rzęsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 05.09.2016 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Mari, zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.09.2016 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Ciężko o takie. Zresztą nie szukałam, bo to nie moja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2016 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Dzięki Mamiku Jest coraz gorzej Pestko, jakby Ci wpadła w oko " nie twoja bajka " to wklej u mnie, co? Dach skończony. Okna te których brakowało, wsadzony w otworki. Okno dodane i wylaz zamieniony na okno wyglądają fajowo. Zmieniłam ich wymiary na większe. Teraz strych przypomina pokój Wyskoczył jeden zonk w związku z kratkami kominowymi ale temat do przeżycia. Dach odhaczam i teraz pora na następnego fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.09.2016 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Szybko się uwinęli Nie padłaś finansowo mam nadzieję. Teraz domek musisz wysuszyć tam gdzie zalało i będzie OK A co z tymi kratkami? Są, nie ma? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.09.2016 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Uwineli się w dwa dni a planowali w trzy. Jeśli chodzi i kasę to spodziewałam się mniej bo robota prosta, nic poważnego i skoro dali rade w krótszym czasie to tez chyba nie było jej zbyt wiele.Szefowa omskła się w obliczeniach ilości kratek kominowych.Wczoraj pojechała im dowieźć i... zapomniała im dać.Wylądował się jej telefon wiec nie wiedziała do której mają robić a gdy już udało się jej skontaktować z nimi, zameldowali ze juz skończyli i pojechali do domu.Zostałam z dwiema kratkami w ręku i dwiema dziurami w kominie. Niby pierdola ale zgrzyta mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.09.2016 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 No ale zrobią to?? Czy tak Cię zostawili?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.09.2016 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Nie wiem. Trwają rozmowy o jeszcze innych problemach dachowych. Podobno pianka u nas to nie dobry pomysł. Słyszałam tez niezbyt dobre opinie o piance od kogoś ze wsi. Sama już nie wiem. Mam masę pytań, dylematów, jestem chora i zaczęła ogarniać mnie panika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 07.09.2016 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 A dlaczego pianka jest be? Ja tam lubię piankę... moją ulubioną formą pianki jest ptasie mleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.09.2016 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Podobno pianka u nas to nie dobry pomysł. Słyszałam tez niezbyt dobre opinie o piance od kogoś ze wsi. Podobno?? Albo jest albo nie jest, to nie przepowiednia ludowa, że "podobno". Ten "ktoś ze wsi" to ma pianę czy tylko słyszał??? Wieść gminna niesie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.09.2016 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Borcia, specjalnie dla ciebie zrobię poddasze w ptasim mleczku Pusia o ile można poczytać o pianie, jej parametrach i zestawieniu wełna contra piana to nie bardzo wiadomo jak to się sprawuje po latach. Jest to zbyt nowa technologia żeby można mówić o doświadczeniach z nią związanych. Piszą to w fachowych artykułach i spece od ocieplenia i inżynierowie. Facet ze wsi był na robocie u jakiegoś gościa i widział jak druga ekipa zrywała ocieplenie bo z piany zrobił się budyń Wczoraj rozmawiałam z szefową dachowcow i dekarze kazali jej przekazać mi ze na pełne deskowanie plus papa plus gont jest to zbyt szczelne ocieplenie. Dach nie oddycha góra i po pianie dołem tez nie będzie. Wilgoć będzie się skraplala i będzie mi gnilo. Dekarze mówią też ze piana jednak łapie wilgoć i wtedy pod kg będę miała grzyb. Bądź mądry i pisz wiersze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.09.2016 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Tak to jest z nowymi technologiami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.09.2016 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 No i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.09.2016 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 No i co teraz? Nie wiem. Ilu zapytasz tyle będzie opinii. Gdybym miała bazować na opiach znawców w życiu bym mojego domu nie postawiła. Mój syn ostatnio chciał pianą ocieplać poddasze - ale ponieważ nie planuje na teraz remontu dachu, a dachówka jest jaka jest, pan z firmy pianowej odradził mu. Pan z firmy pianowej! Musisz przeanalizować co jest dla Ciebie bardziej ekonomiczne, czas wykonania itp. Wełnę też można źle położyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.09.2016 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Pusia, zaraz chwila...TY MASZ SYNA ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts