boratom 11.09.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Mariś, a ta Twoja diagnoza uwzględnia Waszą pracę przy wełnie? Wczoraj pożegnałam mojego pierdzioszka, była z nami 16 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 11.09.2016 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Już to Mari mówiłam, że to może być reakcja organizmu po pracy z wełną.Ja tak odchorowałam, źle się zabezpieczyłam a potem długo nie mogłam dojść do siebie. Borciu przykro mi, wiem jak to boli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.09.2016 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Borciu, strasznie mi przykro w związku z odejściem pierdziocha Dziewczyny to nie przez wełnę. Starsze córki złapały ode mnie syfa Wełna zaraża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.09.2016 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Wczoraj pożegnałam mojego pierdzioszka, była z nami 16 lat Borciu Mari, rozumiem, że skoro to Twoja diagnoza to nie byłaś u lekarza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.09.2016 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Nie byłam. Właśnie stoimy w korku. Hu mnie strzela! Mamy masakryczna drogę w te i na zad. Niby 30 kilosow a mój rekord to godzina dwadzieścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 11.09.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Coś o piance otwartokomórkowej: "Moj wykonawca upieral sie ze mozna zrobic na deskowanie i nie dawac paroizolacji,ale ja zrobilem po swojemu i mam pod deskowaniem nabita folie paroprzepuszczalna miedzy krokwie z zachowaniem szczeliny wentylacyjnej 3cm. Sikali na folie i wszystko trzyma sie spoko." Czyli prawidłowo w Twoim wypadku wyglądałoby to chyba tak: (od góry) dach, deskowanie, folia paroprzepuszczalna, pianka, folia paroizolacyjna, płyty gk. Brak mi słów na Twoją rodzinkę, więc nie mówię nic i tylko przytulam z daleka życząc zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 11.09.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Aniu niestety ale to ty sama jesteś dla siebie największym problemem bo nie potrafisz dać się sobą zaopiekować. Mam wrażenie że nie wyobrażasz sobie jak oni wszyscy mogli by sobie bez ciebie poradzić. Przydał by ci się z tydzień bez dzieciaków, najlepiej w jakimś spa gdzie to by nad tobą skakali a nie ty nad innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.09.2016 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Iskierko a kogo zacytowalas? Dorciu do opieki nademna brak chętnych poza tym widzisz jaką mam matkę. Zostawiłabys spokojnie pod opieką z piekła rodem? Ja na godzinę do Biedronki boje się wyjść a co dopiero na tydzień. Moja matka to potwór! Nie mówi do dzieci tylko od razu się drze i zaciska zęby jakby chciała z bańki wyjechać. Nawet nie wiesz ile razy z łapami startowała... przypomina mi się wtedy moje upiorne dzieciństwo Za te łapy ostatnio dostała ode mnie TAKI opierdziel ze jej pepegi spadły. Oczywiście nie czuje się winna bo to Ja zrobiłam awanturę o nic. Szkoda słów. Potrzebna mi kumulacja i spieprzam stąd. Nawet mój mąż który nigdy nie ocenia i nie komentuje, wywala oczy i na nią gada. W głowie mu się nie mieści jaka mam rodzinę i jak to wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 11.09.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.09.2016 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 To Ja też tule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 12.09.2016 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Mari, trzymaj się i kuruj. Jak zwykle, nie masz lekko Mam nadzieję, że cholerstwo, które Cię dopadło, szybko minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 12.09.2016 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Iskierko a kogo zacytowalas? O stąd: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?249282-Piana-PUR-OK-pełne-deskowanie-papa Swego czasu trochę się doktoryzowałam z deskowania dachu, izolacji i wentylacji tegoż, wiec zacytowałam to, co z całej dyskusji było najsensowniejsze i moim zdaniem najbardziej odpowiadające Twojemu domowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2016 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Mari, trzymaj się i kuruj. Jak zwykle, nie masz lekko Mam nadzieję, że cholerstwo, które Cię dopadło, szybko minie Mówisz o chorobie czy o mojej matce? Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2016 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Dziękuję Iskierko. Poczytam w wolnej chwili. Dziś do kompletu dowalily mi sensacje źoładkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 12.09.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Cholerstwo - miałam na myśli chorobę. Bo jednak matka to matka, jakakolwiek by nie była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2016 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Polemizowałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Dziewczęta, potrzebuje na szybko pomocy w urządzeniu łazienek.Mieliśmy się umawiać z hydraulikiem na konkretny termin a tu nagle gość nas olał.Twierdzi ze za dużo roboty i za długo mu się zejdzie. Ręce opadają. Łazienki wymierzone i dokładnie narysowane co gdzie jest. Pomożecie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 13.09.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Mari, zawsze czyli w rozplanowaniu łazienek? bo w robotach hydraulicznych to ja się nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2016 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Dawaj te zwymiarowane, zweryfikowane plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.09.2016 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 To kto Wam będzie robił?? Macie innego fachowca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts